Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Pr贸bki, gad偶ety, free PART 2

Polecane posty

moje dzisiejsze zdobycze to mapa Waszyngtonu i gad偶ety z Bebiko, a kilka dni temu dosta艂am H&S Ocean energy i szczoteczke do z臋b贸w :D nareszcie dosz艂a..ale z艂odzieje na tej poczcie, nie ma co 馃槨 馃槧 z niecierpliwo艣ci膮 czekam na reszt臋, mam nadzieje 偶e b臋dzie tego du偶o.. :D Tyle siedzenia i wype艂niania ankiet nie mo偶e przecie偶 pp贸j艣膰 na marne, co nie ?? :D :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to akurat nic nowego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinia2
Do mnie pr贸bki H&S te偶 dosz艂y w rozdartej kopercie ... Nawet nie rozdartej, tylko r贸wno rozci臋tej nozyczkami!!!! I nie wiem po co, bo gnojki pr贸bek nie wyci膮gn臋li, tylko sobie rozdarli i zagl膮dn臋艂i do 艣rodka

Udost臋pnij ten post

Mam pytanie do dziewczyn, kt贸re wygra艂y kulki Lady Speed Stick. Jak d艂ugo musia艂y艣cie czeka膰 na ni膮, od momentu potwierdzenia, 偶e zosta艂a ona ju偶 wys艂ana na Wasz adres. Bo ja czekam ju偶 tydzie艅 i dzisiaj dosta艂am od nich maila abym nie zapomnia艂a o potwierdzeniu odbioru przesy艂ki i w艂asnie niewiem co mam robi膰, bo jeszcze ta kulka nie dotar艂a do mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 czekam na t膮 kulk臋
ju偶 kilka dni...Mam nadziej臋,偶e dostane o ile popierdole艅ce z poczty jej nie ukradna bo to r贸偶nie z nimi bywa馃槨

Udost臋pnij ten post

Hejka ;) Macie adresik moze na naklejki z PETY? bo pamietam bylo cos takiego...;)

Udost臋pnij ten post

dziewczyny podacie mi adresy do ziaja bielenda yves rocher mince3r bardzo was prosze:)

Udost臋pnij ten post

Siemka 偶abki :) Dzisiaj u mnie poczta polska si臋 spisa艂a prawid艂owo :D Dosta艂am pr贸bki krem贸w firmy GOSH, -3 herbatki Hipp , ksi膮偶eczki, zak艂adne na ksi膮zke, naklejke na samoch贸d DZIECKO W SRODKU:D:D -I M脫J BOSKI KATALOG BEAUTY FORUM (wczystko o kosmetykach , piel臋gnacji i paznokciach) cude艅ko moje bo uwielbiam takie rzeczy. -aaa i rachunek z Netii (dosy膰 du偶a sumka , mimo tego, 偶e mamy 4 telefony kom贸rkowe hihi:D:D) Molek dziekuje za pozdrowionka i te偶 馃尲 i :*kiss for you od NiCe_GiRL :*;):)

Udost臋pnij ten post

Hejka Macie adresik moze na naklejki z PETY? bo pamietam bylo cos takiego...

Udost臋pnij ten post

wlasnie chcialam podac maila do tymbarku...;) ale juz jest ;) Ja wysylalam, ale odpowiedzi narazie nie dosta艂am :P Odpowie ktos na moj poprzedni po艣cik? :* pliska :* Pozdro:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-mail do Tymbarka
kontakt@tymbark.com.pl

Udost臋pnij ten post

Ja sobie wyobra偶am jak te baby na poczcie rozrywaj膮 koperty albo im si臋 \"przez przypadek\" rozklejej膮, bo wyczuj膮 tymi swoimi chciwymi paluszkami 偶e jest co艣 mi臋kkiego i koniecznie musz膮 zobaczy膰 co to 馃槧 Poczta to przecie偶 nie jest prywatna firma tylko instytucja pa艅stwowa, takie co艣 nie powinno si臋 zdarza膰 馃槨 Strach ju偶 co艣 komu艣 przesy艂a膰, takie z艂odziejki pokradn膮 wszystko, nie daj bo偶e kto艣 pieni膮dze prze艣le, to te babska wygrzebi膮 wszystko i si臋 nie przyznaj膮...ech..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpisali mi z Reddsa 偶e nie
wysy艂aj膮 偶adnych gad偶et贸w ani koszulek:-(

Udost臋pnij ten post

No jak mi jeszczeraz przyjd膮 paczki rozerwane to napisze do poczty polskiej podam adres , 偶e nie zycz臋 sobie , aby paczki przychodzi艂y do mnie w okropnym stanie nie tylko z zewn膮trz ale tak偶e z wypr贸偶nionym wn臋trzem. Bo firma mi pisze, 偶e wys艂a艂a mi pr贸bki, ja otwierama tam w kpercie jedna ma艂a ulotka (woiadomoze zapieprzyli reszte bo po jedn膮 malutk膮 ulotke to by si臋 firma nie fatygowa艂a, a poza tym pisz膮 , 偶e PR脫BKI wys艂ali) zrobie im tak膮 zadym臋 , 偶e m贸j adres zapisza obie w rubryce, w kt贸rej przesy艂ki przynosz膮 w z臋bach :[

Udost臋pnij ten post

koffaniutkie jak bym mog艂a was jeszcze prosi膰 o to dla rybek to znaczy jak by艣cie mog艂y mi meila podac by艂a bym bardzo wdzi臋czna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to masz fajn膮 poczt臋
u mnie w mie艣cie na wszystkich pocztach kradzie偶e s膮 notoryczne馃槨

Udost臋pnij ten post

wiecie co, ja na waszym miejscu bym do nich sie przeszla i im tak na ...tiri riri riri...:D ze by im sie odechcialo...:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chomi艣
a ja w sumie od samego pocz膮tki licz膮c dosta艂am: -pr贸bki z Flosleka -pr贸bki z Dermiki -pr贸bke p艂atk贸w kwiatk贸w z zagranicy -katalogi (jeden stomatologiczny :p a drugi poscieli te偶 zagraniczny) -pr贸bke ta艣my dwustronej "3M" -katalogi z jakiej艣 firmy(jakiej艣 budowlanej) -pr贸bki z bielendy To tyle co pami臋tam a czekam na du偶o du偶o wi臋cej,bo tyle ankiet wype艂ni艂am,偶e nie ejstem w stanie spami臋ta膰 to kogo wysy艂a艂am :p

Udost臋pnij ten post

hehe 偶ebym by艂a troche starsza to bym im zrobi艂a niez艂膮 zadym臋, ale mnie i tak nie wezm膮 na powa偶nie..chocia偶 wygl膮dam na starsz膮 :[ ta od偶ywka dla rybek to chyba ze strony www.jungleclub.com albo www.clubjungle.com , nie pami臋tam ju偶.. Dla mnie przysz艂a 1 rozerwana koperta ale nic nie zabrali, zwineli mi tylko szczoteczk臋 do z臋b贸w 馃槧

Udost臋pnij ten post

A teraz g艂upie pytanie !!znacie jakie艣 strony z darmowymi gumkami????bo te zagraniczne mi nie chodz膮???? wielkie dzi臋ki

Udost臋pnij ten post