Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Gość Sandra_91
za to ty w chamstwie wogole nie jestes ograniczona...widac twoje kompleksy zaczynaja ciebie sama przerastac !!

Gość Sandra_91
Ejj..wez juz stad spieprzaj..bo wszyscy maja cie juz dosc i robisz niezly smietik nam na forum. Jest na tym forum wogole jakis admin czy cos w tym stylu, bo ja sie za bardzo nie orientuje..

Gość DaRyLLLLa
91 to Twój rocznik? spadaj dzieciaku... nie jesteś na tym samym poziomie żebyś się odzywała, lepiej mnie słuchaj, a wiele sie nauczysz!!!!

Gość Sandra_91
yhmmm..niech ciebie to lepiej nie interesuje ! Zreszta..moze to i jest moj rocznik..ale napewno jestem bardziej rozwinieta intelektualnie od ciebie

Gość DaRyLLLLa
a czy ja już nie mogę się wypowiedzieć? chcę tylko udzielić paru dobrych rad, czy to coś złego? jesteś nietolerancyjna! i wulgarna!!!

Gość DaRyLLLLa
a czy ja już nie mogę się wypowiedzieć? chcę tylko udzielić paru dobrych rad, czy to coś złego? jesteś nietolerancyjna! i wulgarna!!!

Gość karrrolinka
dziewczyny, dostałam próbki z NIVEA, to moje pierwsze jakie kiedykolwiek dostałam. Napisałm do nich i mi przysłali. Tak się cieszę!!!

oj darylla....widze,ze nie doceniana jestes mimo swej kasy ;/ jaka szkoda, ze nam przyszlo sie z toba uzerac...no coz...., sluchaj panienko, ja z takimi kosmitami jak ty mam do czynienia na codzien mam ich 1260 szt- tak sztuk-zaliczam ich do niezidentyfikowanych pokolen itp, ty jestes 1261szt w moim zyciu.... zaraz dam ci na uspokojenie:P a co do zarabiania kasy, wyjatkowa jestess przez to,ze zarabiasz 50tys? wiesz moze w stanach podlogi myjesz ha ha:P to nie wiele kochana chyba.... hmm...a moze ty masz taka rente inwalidzka co? i pewnie tyle na drogie leki wydajesz? w pewnym sensie to tez \"kosmetyki\" jak je nazywasz:P ja zarabiam polowe tego co ty i jest extra! i nie musze sie chwalic, kasa jest dodatkiem do zycia, tez stac mnie na kosmetyki drozsze i tansze nie swiadczy cena o ich jakosci i skutecznosci- zdrowie najwazniejsze a u ciebie widze szwankuje, lecz sie kochana skoro masz fundusze na to, jeszce nic straconego, my wszystkie probkomaniaczki trzymamy za ciebie kciuki;) jest szansa ze wyzdrowiejesz nim sie umyslowo wykonczysz:) wiecej sie nie bede wypowiadac, szkoda czsu-mam urlopik:) a dowas kochane dzis dostalam 6 probeczek kremikow z bielendy str. www.bielenda.pl piszcie na emaila bielenda@bielenda.com.pl :)

Gość Sandra_91
a odpisywali ci ? Ja w sumie to kiedys juz dostalam probki od Bielendy ale to bylo z pol roku temu... i ostatnio napisalam znowu do nich ( :P ) tylko cos nie odpisuja, ani nic nie wysylaja...

Gość Sandra_91
widze, ze Daryla sie speszyla i dala sobie spokoj :P

Gość DaRyLLLLa
nieprawda, poprostu czuję że mnie nie doceniacie, a w ogóle jesteście nietolerancyjne!!!

nie sandra nic nie odpisali:) a tez poslalam dawno temu.... na arzie perzystopowalam na trochee;) daryla ty nam cos zarzucasz??? bu ha ha... kulturalna co kultury nas uczyc bedzie ha ha. wez se za swoje 5tysi kup forum i zatytuluj \"niechciane samoluby\"

Gość Sandra_91
tolerancja ? watpie czy wiesz co to slowo znaczy...skoro chcesz mowic o tolerancji, a sama jej nikomu nie potrafisz okazac :/

Gość DaRyLLLLa
jak zrozumiecie o co mi chodzi to same poprosicie o mój powrót na forum będę czekać i tu zaglądać

zagladac??? przestan mamy cie juz w nadmiarze przez te 30 minut:P ha ha. poprosimy??? tak prosimy: zabierzcie ja z forum prosimyyyy ha ha:P

Gość DaRyLLLLa
złośnico, Ty tak poważnie mówisz czy żartujesz? jeszcze nikt mnie z nikad nie wyrzucał...

Gość słodziutkaaaaaa
dziewczyny przestancie juz bo zasmeicacie forum!!

Gość kasiulajdus
chodzi mi o darmowe gadzety, firmy te które są pewne prosze wy macie juz doswiadczenie ;)

Gość KKKaaarolkaaa
Siemka!Nie wiecie jaki jest adres email do jelp??jestem w klubie ale nie moge nigdzie znalezc.Prosze!!

ja do jelp znalazlam tylko taki i napisalam do nich jak sie odezwa dam znac:) -->anna.malitka@eurorscg.pl ...daryllla czy ja powaznie? ja zawsze powaznie jak ktos gnoi innych, jeszcze cie nikt z nikad nie wyrzucil?? pozcekaj zawsze jest ten pierwszy raz ;) a jak bedziesz taka dalej okrutnie samolubna i zadufana w sobie na tym forum to pozostanie po tobie tylko cien i 2 kartki, bo bedziemy cie ignorowac koffaniutka .zatem zastanow sie czy masz dobre czy zle dni;)

Gość Sandra_91
Daryla - zawsze musi byc pierwszy raz... - ODPADASZ !!!

Gość Kingulka20
hej jestem tu nowa znacie jakies e-maile albo stronki z próbkiami dla bobasów?

Gość Kingulka20
dziewczyny czy jelp coś wysyła ?

Gość Kingulka20
podacie e-maila do nich? co napisaliscie do nich ?

Gość DaRyLLLLa
witam was kochane, kupiłam sobie dzisiaj kosmetyki vichy za 250 zł a w yves rocher zostawiłam ponad stówkę, zazdrościcie

kingulla nie chce byc nie mila ale ostatnio zauwazam,ze coraz wiecej panien zag;lada na te forum by cos wyciagnac nie czytajac go! juz dosc mam dziewczyn, ktore tu wpadaja i o cos prosza bez czytania tego forum!!!! moja droga 2 linijki wyzej podaje meila do JELP!!!!!! nie lepiej sie wczytac??? zwlaszcza ,ze ty masz nie dalego odp! otoz juz dzis wiem(odpisali),ze ten meil co podalam myslac, ze to do jelp to firma posredniczaca i wspolpracuja z wieloma firmami- totez trzeba sprecyzowac (w meilu) o jaka nam chodzi firme a oni przesla im meila :) ... czyzby byla tu darylla? hmm.... moze mi sie zdawalo ale jakos powialo smrodem :P

Gość Kkkkkaaarolkaaaa
Dzieki za ten adres do jelpa?> A u mnie dzis probki z mincer monaliza 4 ale wszystkie dla mamy bo przeciwzmarszczkowe i wyszczuplajace:))

Witam, dziewczyny. Pewnie jestem wyjątkiem- - jednym z niewielu, ale czytałam forum od początku istnienia jego drugiej części. Moja pierwsza wskazówka. Derylllę należy po prostu ignorować - zapewne szybko jej się znudzi gadanie samej ze sobą. Po drugie - wyciągnęłam z tego forum kilka cennych wskazówek ( interesuję mnie przede wszystkim próbki kosmetyków ) Pozdrawiam was!