Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

laro podpisuję się całkowicie pod tym co napisałaś:):):)

Gość DaRyLLLLa
to mój ostatni post wy nietolerantki, typowe zawistne polki, az smiać mi się chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oooooo czyżby mi się udało?? Nie wierzę :P Dzięki laski :) Ja po prostu \"delikatnie\" starałam się dać jej do zrozumienia, że nikomu nie imponuje swoimi wywodami na swój i swoich pieniędzy temat, a wręcz przeciwnie...No i chyba poskutkowało :D

Gość KKKaaarolkaaa
A na jaki adres pisalas do Miracel??Szukam w google i ne moge znalesc z gory wielkie dzieki!!

A co do tej nietolerancji, poczytaj co pisałas dziewczynom chociazby o zbieraniu próbek, jeśli zarzucasz nam brak tolerancji, i zawistność to jakimi epitetami określisz samą siebie?? Jak nie będziesz w stanie nic wymyślć, daj znać chętnie Ci podpowiem :)

Gość Sandra_91
no i wreszcie forum o probkach stanie sie forum o probkach, a nie klotniach..no ale coz..z daryla sie inaczej nie dalo ;) A ja zaraz sobie zrobie staly nick, zeby nie bylo

No i juz mam swoj nick :) Wczesniej: Sandra_91 :) Tylko mam jeszcze pytanko: czy za kazdym razem kiedy bede chciala napisac post, to bede musiala haslo wpisywac ??

Dobry wieczor kobityki, LARO poklon w twa storne i z okazji mijajacych walentynek ode mnie 🌼... ... ja dopiero wrocilam z delegacji z olo awansowalam :p huraaaaa!!!! ciesze sie niezmiernie....ale to tak na marginesie-chcialam sie z wami podzielic bo jestescie mi bardzo bliskie;) ...a co do probeczek milusia niespodzianka i niebywale zaskoczenie listonosza ha ha , gdy wreczal mojej siostrze paczuszke kartonowa od nutrici zaadresowana na mnie, w ktorej znajduje sie ksiazeczka jak wychowywac dzidziusia, kaszka , mleczko oraz dzemik :D ha ha usmial sie co nie miara, bo ja mam dopiero 26 latek i dzieci jedynie cudze ;) stronka do nutrici to --> www.nutricia.com.pl piszcie kofffane:)

nie bedziesz musiala sandro, zapamieta haslo. gdy wezmiesz wyslij wypowiedz raz zaloguje cie bez hasla a za drugim logowaniem sam wpisze haslo tylko chwilke odczekaj, przynajmniej jest tak u mnie ;) daj znac jak sie tak tez satnie:)

Nie zza ma co i dziękuję :) Może w końcu będzie to foum o próbkach, a nie o daremmnej i jej zaburzeniach emocjonalnych :P Najśmieszniejsze jest to że caly ten texcior wysmarowalam na klawiaturze ekranowej, bo normalną zalalam rano kawą i się suszy:P Trwalo to wprawdzie jakies 40 razy dluzej niz normalnie, ale jak przeczytalam tekst \"a ta znowu z tym swoim bachorem wyskoczyła! dziewucho idz na forum dla matek polek !!\" to mi prawie żylka w oku pękla :P i stwierdzilam ze lepiej sie pomeczyc z ta klawiatura(lub raczej bez :P) niz z czerwonym okiem chodzic :D

Gość roza roza
zapraszam do konkursu nbardzo fajnego gdzie mozna wygrac koszulke przez siebie "stworzona" podajecie swoje malile to wysle wam zaproszenie do wygrania jest 2 tys koszulek ! jak nie chcecie tutuaj to na mojego naila piszcie kitka_86@o2.pl

Gość elizabetha
Chciałabym się spytac użytkownika Ati, jak skontaktowac się z Menard. Jedyny kontakt jaki znalazłam to perfumeria Quality. Prosze o pomoc.

Gość hello_hello
dostam próbki z organica, sa super!!!!

witam moje kochane ;) widzę,że nareszcie ktos znalazł sposób na pewną osóbke,laro powiedz na jaki adres mamy Ci wysłać kwiaty z gratulacjami? ;P u mnie dziś próbka z Olay, czekałam ok. 2 miesięcy,adres znajduje sie parę stronek wcześniej.Pozdrawiam

Gość atina
Zarób w sieci.Zadbaj o swoje kieszonkowe. Polecam. www.centrumreklamy.com/index.php?refid=54098

witajcie, dzisiaj w skrzynce: 3 opakowania kstek czosnkowych Knorra, wkładki higieniczne i mały pojemniczek Domestosu (200 ml) oraz 10 chusteczek nawilżonych. Wszystko od firmy Twój Dom. Pozdrawiam:) i miłego dnia życzę wszystkim forumowiczkom:)

Gość cześć toinka
czekałam, aż się pojawisz. Napisałam do Fragonarda (po francusku, bo znam ten język). Odpisali mi, że otzymam od nich katalog wraz z poduszeczkami zapachowymi, a jeśli zapłacę za przesyłkę (2,5 euro) otrzymam 5 próbek próbek perfum, zgodziłam się i czekam....

Darryla czy jak ci tam :D rzeczywiście popieram Cię :D Naprawdę możesz czegoś nauczyć ludzi... :D jak się cofnąć w rozwoju umysłowym :D i nigdy nie dojść do siebie :D

Gość marietta88
a mi nie odpisali... a czy dziewczyna powyżej mogałby mi przesłać tego swojego maila po francusku? podałabym swojego maila, proszę, plisss, plisss..

Gość wybacz mi ale
nie bardzo, czytałam twoje posty na poprzednich stronkach i uważam że jesteś takim małym pasożytem, który tylko korzysta z pomysłów innych ludzi, a sama co wnosisz na to forum? Najpierw trułaś totince(podziwiam Cię totinka, Ty to masz stoicki spokój!!!) i prosiłaś ją o maile po angielsku (totinka, niepotrzebnie przy rejestracji podałaś swojego maila) a mi teraz trujesz o maile po francusku. A uczyć się trzeba było!!! Nie można tak żerować na innych. Podajemy sobierożne informacje i to jest fajne, ale nikt nie będzie odwalał za ciebie całej roboty!!!! Weź sobie to do serca!!!

a ja czytam wszystko i uwrazliwiam was dziewczynki juz LARA wspomniala z swych obserwacji,ze ZACYTUJE: \"marietta88 i darylla to ta sama osoba\" prosze jak to pani ktora zarabia 5 tysi rzebrze o meila po francusku ha ha ha.

a u mnie dzis katalog domkow na horyzoncie bardzo ladnie ilustrowany i moze komus sie przyda:) mi na pewno w przyszlosci:P jak stac mnie bedzie na chociaz 1 metr;) podaje stronke: www.domnahoryzoncie.pl lub biuro@domnahoryzoncie.pl

Gość kolezankazokna
czesc jak by ktos chcial zaproszenie do fajnego konkursu prosze napisac swoj e-mail!!! :D zapraszam naprawde warto do wygrania super nagrody

U mnie dzisiaj miłe zaskoczenie: * zestaw antyperspirantów Lady Speed Stick z konkursu Wesoly * płytka i odświeżacz BEKO * próbka Olay Total effects 7 * katalog ZAPF CREATION 2007 * karteczka Puma Create (tym razem z Czech - ostatnio z Niemiec :P )

Gość a co to za zaproszenie

Gość a ja dzisiaj...
...prawdziwy szturm: -katalog:IKEA -wstążka-brożka:TWÓJ STYL -3 notesiki zapachowe -próbki od GARNIERA -mały żel do higieny intymnej:ZIAJA -mały proszek dla dzieci;JELP -6 kieliszków(super, takie z grubego szkła): MARLBORO -katalog płytek:DEKOR -oraz torebeczki na pieluszki:PAKLANKI Listonosz musiał wejść na górę, bo zazwyczaj zostawia w skrzynce. Od razu poprawił mi się humor, tym bardziej, że od dwóch tygodni nic nie dostałam.

Gość no to masz fajnie bo ja nic..
znowu nic, ja mam jakiegoś pecha!

Gość a skąd od Garniera
jak to stronka? mail czy co?

Gość garniere
ankieta garniera: wypełniał 2 tygodnie temu, ale strony nie pamiętam, wpisz w wyszukiwarce gole, a najlepiej)

Gość kasiulajdus
a jaka to stronka z notesikiem zapachowym??