Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janna

Jaka prawdopodobność zajścia w ciąze w 5i6 dniu cyklu?

Polecane posty

Gość Janna

Dzodam,że to jest mój pierwszy cykl bez tabsów,a tak to zawsze przez prawie 2 lata był 24dni, po nich 49dni,a teraz nie wiem jaki długi będzie. Jaka jest możliwość,że zajde w pierszych dniach cyklu w ciąże?

Gość Janna
uuuuppppppp

Gość krakrakra
95% , czy to mało? Ja zaszłam w 6 dniu po okreesie, moja siostra w 21 dniu cyklu. . .

Gość Jana_
upupupupup

Gość w kwestii formalnej
trudno okreslic, ale nalezy pamietac, ze po tabletkach antykoncepcyjnych zazwyczaj jest podwyzszona plodnosc (przez 3-6 cykli)

Gość po odstawieniu pigułek
przez 6 cykli zakłada sie całkowita płodność przez pierwszy etap, az do jajeczkowaniai 4 dni po. Dopiero faza podwyzszonej temp. czyli znaku wystapienia owulacji zalicza się jako niepłodną. Więc mozesz zajść w ciążę.

Gość Janna_
Acha:) Tak tylko sobie myśle,bo w czasie stosunku krwawienia nie było tylko dopiero rano kilka skrzepów,a teraz jest brązowo. Krwawienia miałam ok7 dni. A czy jeśli cykle były 24 przy tabsach to mogą mi się teraz te skrócić choć ostatni był 48 dni

Gość w kwestii formalnej
miales 24-dniowe cykle na tabletkach?? To dziwne, bo powinny byc 28-dniowe. Cykl liczy sie od pierwszego dnia miesiaczki do ostatniego dnia przed nastepna miesiaczka i przy stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych dwuskladikowych wynosi on dokladnie 28 dni. Regulacja cykli po odstawieniu tabletek moze trwac do pol roku.

Gość Janna_
Kończąc tabletki w 21 dni okres dostawałam 3 dni po czyli 24 dnia. Jak kończyłam w czwartek to w niedzielę rano miałam @

Gość upupupupupupupupup
up

Gość boże intelidentna kobito
Gdzie ty byłaś jak uczyli o rozmnazaniu w szkole. Juz moja poprzedniczka pisała, ze PIERWSZY DZIEŃ CYKLU, TO PIERWSZY DZIEŃ MIESIĄCZKI A NIE PIERWSZY DZIEŃ BRANIA TABSÓW. Róznych ma bozia lokatorów, i sie jeszcze do sexy biorą potem sie dziwic, ze tyle wpadek. Jestem ciekawa jak teraz nie bierzesz to jak sobie liczysz cykl?