Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

ból jajników po stosunku

Polecane posty

Gość mkk

Mam pytanie, czy zdarzył się Którejś z Was ból jajników po stosunku. Tzn ten ból utrzymuje sie juz od 5 dni i kłują mnie jajniki i czuje jeszcze takie "rozsadzanie" w pochwie. czy moze to świadczyć o jakiejś chorobie? czy poprostu jestem podrażniona? Dodam, ze wspóżyje od niedawna, moze moja pochwa nie jest jeszcze przyzwyczajona? Proszę o opinie i porady, dziękuję.

Gość mkk
aha, dodam jeszcze ze stosuje od 3 miesiecy Diane,ale w przyszlym tygodniu ide ją zmienic.

Gość mkk
help

Gość Nika_1984_
Witam!Ja również mam ból jajników!Czasami jest nie do zniesienia!Zawsze kiedy kończy mi się okres,i po ok 1-2 dniach współżyję z moim partnerem to podczas stosunku odczuwam straszny ból w dole brzucha!Kiedy uciskam dane miejsce palcem ból znika,nie całkiem ,ale delikatnie!Również podczas okresu mam regularne bóle!Moja praca pochłania całe dnie na nogach i to w ruchu i czasami aż zwijam się z bólu,zwłaszcza podczas pierwszego dnia okresu!Niestety nie mam pojęcia co jest przyczyną tego strasznego bólu,ale byłabym wdzięczna za jakąkolwiek poradę!Lekarz powiedział mojej Siostrze,że bóle przejdą kiedy urodzi pierwsze dziecko i urodziła,a bóle nie znikły!Zatem czuję,że ze mną będzie tak samo!Proszę zatem o szybką odpowiedź!

Gość gość
przyczyna bolu moga byc torbiele na jajnikach ! udaj sie jak naszybciej do ginekologa ..

Gość gość
taaaa, ostatni post sprzed 2 lat, więc twoja rada powalająca