Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda zdesperowana

UTRATA DZIEWICTWA

Polecane posty

Gość podpowiadam
Hej Dziewczyny. z tego forum zrobiła się jedna wielka awantura... :( Co jest z Wami?

Gość podpowiadam
Beatka0803 nie martw się. Z Tobą jest wszystko w porządku. Wiele z nas tak ma. Mam koleżankę, której chłopak był zbyt brutalny i po prostu na siłę jej "przebił"... Nie obyło się bez łez. :( Ja proponuję dla Ciebie dłuuuugą grę wstępną, czyli pieszczoty, pieszczoty itd. Wiesz ;)Aby Cię nie zranił i nie zraził. Trzeba powolutku. A później gdy poczujesz się gotowa i zaczniesz "płynąć" - to do dzieła !! I radzę się lepiej zabezpieczyć, by nie było po tym pamiątki na całe życie. A pierwszy raz, wiadomo, jest bardzo trudny, dla każdego kto nie miał przedtem takich kontaktów. Brakuje Ci doświadczenia, ale to bardzo dobrze, ponieważ widać, że szanujesz się. I życzę Ci, aby to był to Ten Jeden Jedyny.... ;) Pozdrawiam. Aha i jak masz jeszcze jakies pytania to zadawaj, z chęcią odpiszę ;)

Gość podpowiadam
Beatka0803 Twój pierwszy raz dopiero nadejdzie. Trzymam za Ciebie kciuki.

Gość pierwszy raz po namyśle
Od wypowiedzi Kasieks o godzinie 00:20

Gość mlodap
czesc dziewczyny jestem juz po stracilam dziewictwo i bylo bardzo fajnie lecz me krwawienie nie bylo bardzo obfite ale bolesne hym ale jak teraz to jest juz wszystko dobrze;) trzymajcie sie cieplutko;)

Gość przy kawie_123
Hej dziewczyny mam pytanie - czy wam po pierwszym razie też spóźniał się okres?... Bo mi się spóźnia już drugi dzień, a zwykle mam regularnie... Od dwóch dni pobolewa mnie brzuch, mam wszystkie objawy jakie miewam przed okresem... a w ciąży nie mogę przecież być, bo zabezpieczyliśmy się i do tego stosunek był przerywany... nie wiem co się dzieje... Pomóżcie...

Gość przesunięcie 2 lub 3 dni
To żadne przesunięcie, nie masz się czym martwić.

Gość przy kawie_123
dzięki... na szczęście wszystko wróciło do normy... ale szczerze mówiąc już się trochę zaczęłam bać... ojejku.... :P ufff pozdrawiam ;)

mloda zdesperowana w sumie sprawiasz wrazenie sympatycznej,rozwaznej mlodej kobiety :) Ja Ci bardzo zazdroszcze,ze strailas cnote z kims kogo kochasz i ze byla to przemyslana decyzja.Ja juz niestety czasu nie moge cofnac. Nie musicie czekac az trzech tygodni,przeciez nie masz dni plornych przez 21 dni cyklu tylko przez 9,4 przed owulacja i cztery po.

Gość ledwo doświadczona
Ja chciałam to zrobić z facetem, którego kochałam gdy miałam 16 lat, ale w porę dowiedziałam się, że przez cały czas związku (dość długiego) miał drugą.. Ona z nim spała i przez to jeszcze bardziej to wszystko przeżywała... A jakiś czas temu poznałam cudownego faceta i choć nie jesteśmy razem, chwila nas poniosła i zrobiliśmy to, po trzech tygodniach znajomości... Może na mnie powiecie, że się zeszmaciłam, ale jakoś zaufałam temu człowiekowi, pragnęłam go od pierwszej chwili gdy się poznaliśmy, a on ogromnie mnie szanuje... i chciałam tego, nie chciałabym żałować tego tak jak druga dziewczyna mojego byłego, cierpieć podwójnie zdradę... I dalej mam szacunek do siebie i swojego ciała... Nie jesteśmy parą, bo nie chcemy narazie tak totalnie stałego związku... Mimo, że jestesmy w tym samym wieku (19 lat) to on już jest doświadczony, był bardzo delikatny, i prawie wcale nie bolało, zastanawia mnie tylko kompletny brak krwi... Po długiej kąpieli zauważyłam tylko biała cienką błonkę w wodzie.... I jeszcze jedno... Wiadomo, że im kobieta bardziej podniecona tym bardziej wilgotna w tym miejscu... Czy możliwe jest, żeby facet musiał przerwać, bo nie mógł kontynuować, bo było mu "... za mokro..."??? Może nie jest taki doświadczony, jak przekonuje?? I czy możliwe jest, żeby nabłonek na pochwie i łechtaczce był tak podrażniony, żeby naraz piekł i swędział?? czy moze jednak powinnam sie udac do lekarza?? Nie minął jeszcze tydzień od tego wydarzenia.... A i na czym polega używanie globulek??

Gość tajemnica_czarnego_aniola
Dziewczyny mam problem... Bo mysle powaznie nad utrata dziewictwa z (moim) chlopakiem, mam 16 lat a on o rok starszy ode mnie... Duzo rozmawiamy na ten temat. A ja sie boje ze bedzie duuzo rozlanej krwi albo okropny bol. Zapewnia mnie ze bedzie delikatny i powiedzial ze poczeka az bede gotowa i nie wiem czy pojzniej tego nie bede zalowala tego wyczynu... Dziewczyny ktore wczesnie utracily dziewictwo prosze odpiszcie mi albo doradzcie

Gość ona troche doświadczona
hmm..na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze troche,wg mnie 16 lat to jeszcze niewystarczajacy wiek na inicjacje chyba ze Ty tego wlasnie chcesz..jesli nie to nie kieruj sie słowami Twojego faceta.pamietaj ze w tym przypadku to Ty jestes najwazniejsza,bo decyzja podjeta teraz bedzie owocowac za kilka lat:) a odnośnie krwawienia to nie ma reguły na to jak Ty i Twoj organizm zareagujecie na przerwanie błony..owszem moze pojawic sie krew ale nie zawsze tak jest:) osobiście polecam Ci podłożyć pod pośladki poduszkę koc lub cos podobnego bo to pomaga i przede wszystkim musicie z partnerem zadbac o pieszczoty i należyte rozluźnienie a wtedy wszystko powinno byc ok!

No wlasnie ja tez mysle ze to troche malo, no ale chce tego... mam nadzieje ze krwi nie bedzie:p pokieruje sie twoimi radami moze pomoga:) a wlasnie, bardzo to boli?:p aa i dziekuje ze odpisalas

Gość ona troche doświadczona
najwazniejsze jest,aby byc rozluźnionym bo w przeciwnym razie mięśnie sie napną i niestety moze boleć:( a jesli tak bardzo obawiasz sie krwawienia do podluz pod siebie recznik albo zlozone w kostke przescieradla (przy okazji bedziesz troche wyzej dzieki czemu Twoj partner bedzie mógl lepiej wejść ) pozdrawiam i 3mam kciuki zeby 1szy raz nie zraził Cie do nastepnych:)

No to bedzie ciezko z tym rozluznieniem:( no nic jakos dam rade. Tak jak radzisz, podloze recznik:) Trzymaj trzymaj;p jakjuz to zrobie to napisze..:)

Gość .......... młoda
Ja mam 15 lat właśnie niedawno uprawiałam sex bo dziewictwo straciłam troszkę wcześniej jestem z chłopakiem 1rok i 7 miesięcy 8 sierpnia minie 2 lata od jakiś 8 miesięcy się z ni bawiłam takie tam lecz chciałam już czegoś więcej mnie też strasznie bolało ale nie krwawiłam to był nasz 1 raz bo ani on ani ja tego wcześniej nie robiliśmy

Gość Sport to zdrowie
Ja 4 lata trenowałam sporty walki i za pierwszym razem nie było problemów typu krwawienie i ból. Mogłam cieszyć się chwilą. Ponoć przy intensywnych ćwiczeniach (zwłaszcza gimnastyka) błona dziewicza się złuszcza.

Gość ulalalalalala
ja nadal jestem dziewicą....mam 17 lat i jeżeli mam się szczerze wypowiadać to wcale nie jest mi spieszno je stracić. do \"sport to zdrowie\" - to prawda że przy uprawianiu sportów jak by to powiedzieć...pierwszy raz staje się bardziej przyjemny??? tak się składa że ja właśnie uprawiam gimnastykę:)

Gość ja bylam przed 18
dwa mce przed 18 stalo sie,bolalo,ale bylam podcieta alkoholem:P dla znieczulenia oczywiscie :) malo krwawilam,ale zza drugim razem tez troche krwawilam,moze tracilam dziewictwo na raty ?:)

Tak sobie czytam i mam dwie uwagi: 1. Jak traciłam dziewictwo to byłam za młoda i do tego wszystko można by było zaliczyć pod gwałt... i bolało cholernie ale nie krwawiłam i następnego dnia miałam straszną gorączke... hmmm... czyżby psychika? 2. Co do Boga i zakazu seksu przed ślubem... czy zdajecie sobie sprawę z tego że ten zakaz nie wyszedł od Boga tylko jest wymysłem kościoła który chciał uchronić w średniowieczu (i późnie też) kobiety bez mężczyzny i ich dzieci - tzw bękarty... wtedy nie było antykoncepcji (przynajmniej nie skutecznej) a samotna kobieta z dzieckiem była skazana na śmierć (głównie głodową) więc jakoś temu trzeba było zaradzić... w dzisiajszych czasach zakaz seksu przed ślubem nie jest potrzebny bo samotna kobieta z dzieckiem jest w stanie sobie poradzić a i dziecku nic nie grozi ze społecznego punktu widzenia... ale Kościół najwyraźniej nadal tkwi w średniowieczu... to samo się tyczy celibatu który został wymyślony w XI w aby uchronić majątki kościelne przed rozdawnictwem ich dzieciom kapłanów... i niech ktoś teraz mi powie że grzesze kochając się z moim chłopakiem

Tak sobie czytam i mam dwie uwagi: 1. Jak traciłam dziewictwo to byłam za młoda i do tego wszystko można by było zaliczyć pod gwałt... i bolało cholernie ale nie krwawiłam i następnego dnia miałam straszną gorączke... hmmm... czyżby psychika? 2. Co do Boga i zakazu seksu przed ślubem... czy zdajecie sobie sprawę z tego że ten zakaz nie wyszedł od Boga tylko jest wymysłem kościoła który chciał uchronić w średniowieczu (i późnie też) kobiety bez mężczyzny i ich dzieci - tzw bękarty... wtedy nie było antykoncepcji (przynajmniej nie skutecznej) a samotna kobieta z dzieckiem była skazana na śmierć (głównie głodową) więc jakoś temu trzeba było zaradzić... w dzisiajszych czasach zakaz seksu przed ślubem nie jest potrzebny bo samotna kobieta z dzieckiem jest w stanie sobie poradzić a i dziecku nic nie grozi ze społecznego punktu widzenia... ale Kościół najwyraźniej nadal tkwi w średniowieczu... to samo się tyczy celibatu który został wymyślony w XI w aby uchronić majątki kościelne przed rozdawnictwem ich dzieciom kapłanów... i niech ktoś teraz mi powie że grzesze kochając się z moim chłopakiem

Gość dziewczyna556
hej dziewczyny prosze o pomoc czy podczas pieszczot tzn peetingu może dojśc do zerwania błony i czy może to sie odbyć bez bołu i krwi??Jak rozpoznac ze to sie stało??

Gość Karolka_90
Cześć dziewczyny. mam pytanie.... otóż od jakiegoś czasu moje spotkania z chłopakiem zmieniły się, zaczęły się większe pieszczoty .... a Gdy zaczynają się one podniecenie wzrasta i zaczynamy symulować sex... oczywiście jesteśmy w ubraniu.... wiem ze to głupie ale podniecające... i Ostatnio czułam ze jego członek zaczyna mi tam wchodzić ale tylko trochę .... zabolało mnie i przestaliśmy.... czy mozliwe ze błona zastała uszkodzona??

Gość jakiś tam pseudonim
fajnie takie rzeczy poczytać:)

"jesteśmy w ubraniu" "Ostatnio czułam ze jego członek zaczyna mi tam wchodzić ale tylko trochę .... zabolało mnie i przestaliśmy.... czy mozliwe ze błona zastała uszkodzona??" w ubraniu zaczął ci wkładac członka do pochwy?! jakim cudem? mój pierwszy raz? hmm... powiem wam że nie było w ogóle bólu. ani kropli krwi, żadnej plamki na bieliźnie. nawet nie poczułam kiedy on we mnie wszedł, pytałam "czy już" a on ze tak, juz dawno. zastanawiam się czy miałam wtedy błonę. bo dziewica a takim ogólnym znaczeniu byłam, w końcu to mój pierwszy raz. ale przed tym odbyłam bardzo duzo pieszczot, dopiero po 7 miesiacach zdecydowałam się na seks. i chyba podczas tych pieszczot mogłam przerwać błonę... a moze nie. jesli nie to była baaaardzo cienka i nie wiedziałam nawet kiedy sie to stało. pozdrawiam :)

A ja ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem pierwszy raz i tak mnie bolalo ze on co chwile musial przestawac czulam, taki bol jakby mnie cos rozrywalo:( pare razy tak probowal ale to za mocno mnie bolalo:( dopiero za 3 razem sie udalo ale i tak czulam bol. Najgorsze ze krwi wogle nie bylo;/ czy to normalne?????

Gość xXxDusiaxXx
Hej Słoneczka:):):) mam pewien problem. Chodzi o to że sama nie wiem czy jestem jeszcze dziewicą czy już nie:/ Podczas naszego pierwszego razu mieliśmy pewne problemy. Na początku no... nie chciał wejść! Dopiero przy trzeciej próbie udało się ale nawet nie do połowy:/:/:/ Obyło się bez krwi ale bolało choć ból był do wytrzymania. Mój chłopak twierdzi że błona nie poszła a ja sama nie wiem co o tym myśleć bo przecież krew nie jest regułą. Boję się że mój chłopak może mieć rację i znowu czeka mnie bolesne zbliżenie:( Przeraża mnie ta wizja. wiem że jego też bo on nie chce znowu sprawiać mi bólu. Więc jak myślicie: jak to jest z moją błoną???

Gość Antoni Z.
Jestem człowiekiem starej daty. Przeżyłem już sporo lat (w tym II wojnę światową) ale takiego kurestwa jakie widzę w dzisiejszych czasach nigdy nie doświadczyłem. Szmaty i puszczalskie jesteście.

Gość MarusiaMAJA
Do tego pana Antoniego,temat dyskusji to utrata dziewictwa,jak nie może się szanowny pan takimi doświadczeniami podzielić,to niech chociaż nie obraża innych. Każdy sam decyduję o swoim życiu i to indywidualna sprawa każdego człowieka co robi,kiedy i z kim. A propos II wojny,jakie wtedy było kurestwo, to nawet nie ma porównania z tym co jest opisywane na tym forum.Historię poznałam dobrze i to z relacji ludzi którzy sami ją przeżyli. Ja z przyjemnością przeczytałam niektóre wpisy,naprawdę ciekawe i myślę, że na pewno komuś się przydadzą.