Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie stało...

zamiast miesiączki ...

Polecane posty

Gość nanananna
no prawdopodobnie to ciaza zrob test

czesc jestem tutaj nowa i mam do was pytanko jesli mozecie to opdpowiedzcie na nie niecale 5 miesiecy temu urodzilam cureczke i po porodzie mialam regularne miesiaczki az do ostatniego miesiaca poniewaz przerwa miedzy miesiaczkami przedluzyla sie az o 6 dni ale bylo tak jak zawsze obfite miesiaczkowanie przez 7 dni a w tym miesiacu przerwa przedluzyla sie o 4 dni i mialam tylko plamienia lekkie przez 3 dni co to moze oznaczac???

"ale ja robiłam test na którym było zaznaczone, że można go robić w obojętne którym dniu cyklu, " za przeproszeniem: co ty chrzanisz? w dowolnym dniu cyklu? to chyba nie zrobiłas testu ciążowego, tylko jakiś inny.

Gość nie wiem co sie dzieje
Mam pytano do was kobietki . 18stycznia powinnam dostać okres a zamiast okresu to od 17stycznia do 23 stycznia miałam jakieś brązowe plamienie , a natomiast od 24 do 29 stycznia miałam brązowo-czerwone plamienie co to może byc ? Dodam że nie jestem dziewicą. Jeszcze jedno pytanko . 5lutego wieczorem kochałam sie ze swoim chłopakiem a 6 lutego rano wyleciała mi z pochwy jakaś dziwna wydzielina i dość duzo , a wczoraj czyli 8 lutego wieczorem zaczeło boleć mnie w podbrzuszu , to był silny ból , dzisiaj raz na jakis czas pobolewa mnie tam .. Co to może być ?? Prosze o odpowiedzi na nr GG 7708758 . Czekam , pozdrawiam ;)