Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
RC_+

Świąteczne zakupy? Tysiąc zł budżetu? No to Motorola ;)

Polecane posty

Pojawiła się promocja na przyzwoity smartfon ze średniej półki za niecałe 960 zł teraz na A...gro

Motorola edge 50 neo 5G

Co w nim ciekawego?

• Android 14  czysty, jak w Pixelu,  bez nakładek i modyfikacji.
  • Procesor ośmio-rdzeniowy MediaTek Dimensity 7300  -  cztery rdzenie performance po 2,5Ghz, cztery efficiency po 2,0 Ghz
  • Grafika Mali-G615 (przyzwoity układ ze średniej półki, uciągnie praktycznie każdą popularną gierkę, do emulacji też się nada)
  • Ekran pOLED zapewniający bardzo dobre kolory i kontrasty o odświeżaniu 120 Hz, rozdzielczość  2670 x 1200
  • 12 GB pamięci RAM (w tym segmencie cenowym naprawdę sporo)
  • 512 GB wbudowanej pamięci na aplikacje, zdjęcia, filmy itp (znów, jak za tą cenę przyzwoicie)
  • Rozdzielczość aparatu - tył: 50.0 Mpix; 10.0 Mpix - teleobiektyw; 13.0 Mpix - makro ( 3-krotny zoom optyczny; 30-krotny zoom hybrydowy - software)
  • Rozdzielczość aparatu - przód: 32.0 Mpix (selfiki będą słitaśne)
  • Wsparcie dla nagrywania w 4K
  • WiFi 5G, NFC - jest, obsługa ładowania bezprzewodowego, obsługa dual sim - jest

Jak za tą cenę naprawdę jest przyzwoicie, mogę polecić. 

Jaka motorola? To jeszcze funkcjonuje? Ja mam nieśmiałe marzenie dostać na święta ajfona 16 pro bo moja Basic 15 boję się że wykituję niedługo, gdyż non stop jej używam. 

6 minut temu, Lady Rowlands napisał:

Jaka motorola? To jeszcze funkcjonuje? Ja mam nieśmiałe marzenie dostać na święta ajfona 16 pro bo moja Basic 15 boję się że wykituję niedługo, gdyż non stop jej używam. 

Polecam Google Pixel 8a/8a Pro fajniejszy od ajfona i bardziej sexy design.

A nie wiem czy kojarzysz Huawei Nova 9, kiedyś przez chwile używałam, i co prawda byłam wściekła na niego bo nie można było żadnych aplikacji pobierać (konflikt Google z chinami?) ale za to na selfie wychodziłam ładniej, niż na iPhone. Aparat miał lepszy. Ogólnie lepsze zdjęcia robił.

2 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

Ach, od lat jestem przyzwyczajona do jednej marki, nie wiem czy Pixel mi to zagwarantuje…. 

A z tańszych konstrukcji (Bo Google swoje kosztuje) mogę polecić HMD Skyline 5G - smartfon już od 999 zł. 😉 Jedna osoba ma na forum i jestem pewien, że może polecić. 

• Like 1

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

A nie wiem czy kojarzysz Huawei Nova 9, kiedyś przez chwile używałam, i co prawda byłam wściekła na niego bo nie można było żadnych aplikacji pobierać (konflikt Google z chinami?) ale za to na selfie wychodziłam ładniej, niż na iPhone. Aparat miał lepszy. Ogólnie lepsze zdjęcia robił.

No właśnie to jest mała przewaga Pixeli także, na iPhonie wychodzisz normalnie, a Pixele lekko ulepszają i maskują defekty by default 😉 

3 minuty temu, Kocopoł napisał:

Pacz 

No, z kategorii retarded 😉 

3 minuty temu, RC_+ napisał:

No właśnie to jest mała przewaga Pixeli także, na iPhonie wychodzisz normalnie, a Pixele lekko ulepszają i maskują defekty by default 😉 

Ale ja żadnych efektów nie włączałam, po prostu samo z siebie ładniej wychodziło niż na iPhone. 

3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

speaking of which 😉 

Cloudflare zdechł

To dziewczyna Leżaka też nie będzie działać 

Edytowano przez RC_+

43 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

A dziecko co dostanie od ciebie?

Laska, która bierze od rodziców na czynsz i utrzymanie, liczy na telefon za kilka tysięcy na święta. Dobrze jest prezentować tyle rigczu ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować