Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikki*

Czy jest tu ktos, kto ma ED?

Polecane posty

Gość Nikki*

Czy jestem tu sama??? :(

Gość Nikki*
Agnes, ile to juz trwa?

5 lat. Na przemian chudnięcia i tycia. Chudłam jak nie jadłam. tyłam jak miałam okresy bulimiczne. W miedzyczasie rzyganie. Szkoda gadac. Mam dość. Próbuje to opanować.

U mnie jakies 4 lata i to tez ana bulimiczna. Wazylam juz 42 kg przy wzroscie 168. Teraz waze 48 kg. Tez mam juz dosc i ciagle powtarzam sobie, ze z tym skoncze, ale nie oszukujmy sie - z tego sie nie wychodzi :(

Ehh. Wiem co czujesz. Też mi sie wydaje że anorektyczką czy bulimiczką jest sie do konca życia, tak jak alkoholik zawsze bedzie alkoholikiem. Ale musimy próbować nauczyć sie normalnie odzywiać. A byłas u jakiegos specjalisty?

Gość madziuleńka
bulimia, orto- chyba tyle. wyszlam z tego, ale chyba wracam bo znowu okupuje temat diety.

Gość Viktoria84
Ja mam ED od 5 lat... Najmniejsza moja waga to 47kg. Teraz mam 55kg przy 165cm. Na przemian sie glodze i obzeram, bledne kolo! Wciaz tylko mysle o jedzeniu albo o niejedzeniu, ogladam strony pro-ana itp. Moje cialo jest moja obsesja i nie wiem czy kiedykolwiek bedzie inaczej. Obecnie jestem na diecie 100kcal, musze schudnac 10kg w miesiac... taki moj cel i wiem, ze go osiagne.

Gość madziuleńka
Viktoria, mam tak samo. nienawidze kiedy ktos na mnie patrzy, co chwile poprawiam koszulki, spodnie i wydaje mi sie, że kazdy mysli o mnie, ze jestem GRUBA. bledne kolo:(

Gość Viktoria84
madziuleńka ile teraz wazysz i przy jakim wzroście?

Gość Viktoria84
Ja nawet bralam tussipect zeby schudnac, bralam tony srodkow na przeczyszczenie chodziaz wczesniej nic nie jadlam :( Tak bardzo chcialabym byc "normalna" dziewczyna, ktora bawi sie beztrosko, je to na co ma ochote i potem nie ma wyrzutow sumienia...

Gość madziuleńka
Viktoria, ja tez jechalam na tusii- przez caly dzien tylko kawa+cola+tussi (czasami jeszcze aspiryna). srodki przeczyszczajace? chyba wszytskie znam osobicie. to samo z tabletkami odwodniajcymi, nie wspomninajac o wodze z sola. chcilabym sie od tego uwolnic, ale choler to sobie teaz wraca:(

Gość a czemu tussipec
??????

Gość madziuleńka
lepiej nie wiedziec:)

Gość madziuleńka
6kg w tydzien (tylko tusii, kawa, przeczyszczce i odwadniacze, i kibelek)

No super, ale to nie jest strona pro-ana ani pro-mia, wiec nie dawajmy niechcący wskazówek dziewczynom jak chudnąć... A od chodzenia po takich stronach to swoją drogą można pierdolca dostać =/

Gość madziuleńka
tak, z thinnes:). o thermal pro slyszalam ale nie polecam:).

Gość Co to znaczy
ED?

Ciarki mnie przeszły jak przeczytałam wszystko od początku 😠... i brak mi słów... Nasunął mi się wniosek, że wy nie chcecie z tego wyjść, a się dowiedzieć jak najszybciej schudnąć.... Tyle, że TO NIE JEST SPOSÓB NA SCHUDNIĘCIE. Zrąbiecie sobie przemianę materii na całe życie... a dopiero wtedy zacznie się dla Was horror... Rozumu wam życzę i... milczę jak grób :P

Gość madziuleńka
Viktoria sie pyta to jej odpowiadam:) osobiscie nie wymiotowalam od marca, tussi nie bralam od lutego:). tussi to przede wszytskim zabojstwo dla serca (ile mozna mniec ciesnienie 180 na 100 i puls 130?). nie mowiac o potwornym efekcie jo-jo i uzalenieniu, ktore moze skonczyc sie na odwyku.

Gość hejjjaaaaaaaaaa
Dziewczyny wiem cos na ten temat.... Ale uwierzcie da sie z tego wyjsc.POmoc dobrego terapeuty,duzo silnej woli i jak najwiecej ruchu....Ja na przyklad chodze na silownie juz od roku,5 razy w tygodniu... Pare lat temu odchudzalam sie szalalam ,rzygalam i inne cuda,az w koncu powiedzialam sobie dosc. Poszlam na terapie,ustalono mi zdrowa diete + CWICZENIA.... Schudlam te wszystkie kilogramy do ktorych tak niezdrowo dazylam! Jestem zdrowa,pelna energii, szczupla i jedrna ,az sie zyc chce! Niemarnujcie swoja zdrowia oraz swoim najblizszym ....prosze...

Gość kukaa
a ja mam kompulsy no i co:| gdybym umiala rzygac tobym pewnie bulimie miala ale chyba na szczescie nie umiem:] a kompulsy mam juz o 1,5 roku i zadnego pojecia jak sie za to zabrac. nie musze dodawac chyba ze mam spora nadwage wiec problem niejako podwojny: nie dosc ze nauiczyc sie normalnie jesc, to jeszcze przy okazji schudnac:/ ma ktos podobne problemy?:P

kadarka sprawdz poczte :) kukaa znam to z autopsji... tez nie rzygam bo nie umiem ale gdybym potrafila to juz dawno bylabym bulimiczka. Wiem ze to glupie ale kiedys pragnelam miec anoreksje czy bulimie :( Teraz chce byc chuda ... ale zdrowa.

Gość ajerkoniak
co znaczy ED ?