Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaaaa

pomocy

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaaaaa

Nie mam z kim o tym porozmawiac mam 20 lat i bardzo sie boje... okres mi si espóznia...a ja nawet nie wiem do konca co i jak....to znaczy jakie sa objawy ciązy... no niby wiem jakie sa ale...jak to jest...co pierw sie ujawnia jak długo po zapołodnieniu jak sie zachowac co robic i tak dalej pomózci emi...:(

Gość Gocha99999999
Wpisz w wyszukiwarkę objawy ciąży i poczytaj.Tematów takich jest pełno.

skoro boisz się ciąży , to pewnie masz ku temu powody , tzn były jakieś przytulanka ale nie każde opóżnienie okresu jest oznaką ciąży , jest 1001 powodów , dla których mogło sie to zdażyć najlepiej będzie jeżeli jutro rano zrobisz sobie po prostu test ciążowy ( najlepiej taki z bobaskiem na opakowaniu ) , wystarczy kilka kropel moczu i pare minutek oczekiwania , jeśli wyjdą dwie kreski to ciąża , a jeśli jedna , to najprawdopodobniej nie ( ale nie koniecznie ), zresztą instrukcja jest na opakowaniu . Do innych ewentualnych , ale nie koniecznych objawów ciąży można zaliczyć : bolesność piersi , ciągłe siusianie i nadmierna senność , w późniejszym czasie również mdłości , czasem pobolewania brzucha głowa do góry , wszystko na pewno wkrótce się wyjaśni

Gość zmartwionaaaaaaaa
dzieki....

Gość gość
Autorko napisz co tam u ciebie?jakis maly bobasek sie pojawil? :-)