Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty Teściowa

TEŚCIOSTWO

Polecane posty

Gość wkurzona 23
a mnie szlak frafia znow... ostatnio zgodzilam sie pilnowac ich dzieciaka..moj narzeczony ma 2braci w tym jeden 15lat od niego mlodszy a ze lubie gnojka to nie nawet sie ucieszylam... mila jest od pewnego czasu (co jest dla mnie bardzo podejrzane) nio i ktoregos dnia wrocila..i przyjechal jej drugi synek ze swoja panienka (ktora odwiedza ich raz na 0,5 rok-to wtedy wielkie swieto w rodzinie nastaje) najlepszy tekst-to mogla by pani dac nam w sloik obiadu to bedziemy mieli na jutro... mi galy na wierzch wyszly , jej chyba tez..ale ze ma slabosc do swojego 2synka to sie malo odezwala i dala... tamta przyszla synowa siedzi jak krolowa i oczywiscie wszyscy powinni sie cieszyc ze przyjechala.. no i wszystko byloby oki. przy ostatnio jakiejs klotni moj jej wytknal ze ja sie zajmuje najmlodszym , ze tamta to w ogole na nia sra a ta i tak ja broni... to przyszla tesciowka tekst-nie przesadzaj nie robi tego za darmo-tez je!!! no szlag mnie trafil..no ile ja tam u nich wyjadam , i przykro mi ze tamta przyjechala dostala w sloik (rodzice jej wyjechali i dziewczynka nie umie sobie ugotowac)a ja ku....pilnuje dziecka niby za jedzenie... no wiecie co..zalamka...

Gość oj...
Hello! I co tam u was synowe? jak tam wasze tesciowki? Moja ma wielkiego focha bo po 1: nie powiedzielismy jej ze wymieniamy drzwi frontowe, a po 2 to, ze na weekend wyjechalismy. Chore babsko! Dla niej to njalepiej byloby jak bysmy nie mili przyjacioł, nie zapraszali do siebie nikogo, nigdzie nie wychodzili a tym bardziej wyjezdzali! No i byli na kazde jej zawołanie i robili na tej jej działece i chwalili wszystko co tam jej wyrosło! Wtedy byłoby super! O zgrozo! trzymajcie mnie!!!

Moja się na mnie obraziła, bo raczyła nas jak zwykle zagadnąć o dziecko. Jak jej powiedziałam, że jeszcze nie chcemy, to urażonym tonem stwerdział, że radzi, żebyśmy się pospieszyli, póki ona jeszcze ma siły się tym dzieckiem zająć. No i powiedziałam jej, że mam nadzieję moim dzeckiem zajmować się sama... I się obraziła :-) Myslała chyba, że zaraz po urodzeniu jej to dziecko oddamy i będzie się miala czym zajmować... Pozdrawiam!

Gość POMOOOCCCYYY
kobitki wczoraj byly urodziny mojego pana, troche sobie wypilismy tzn ja sie narabalam.. praktycznie nie stalam na nogach po impresce pojechalismy do niego... i tu zaczela sie ostra jazda.. on ma pokuj przez sciane z matka tzn odzielony szafa o ona lozko z innej strony pokoju. jak weszlismy do domu to juz ja obudzilismy i toche marudzila, tzn nie pamietam dokladnie co tam pieprzyla.. poszlismy spac, no ale ze jestesmy mlodzi to zaczelismy sie bzykac... tak na maksa staralismy sie byc cicho, ale same wiecie jak to jest...glucha noc nawet szept slychac a o dopiero lozko i materac wszystko by bylo ok, ale spieprzylam sie z lozka a ona zaczela drzec morde Ku**Mac skonczcie to juz.. i cos tam jeszcze.. tak sie przestarszylismy ze az nas zamurowalo ... he he balismy sie ruszyc.. ale po alkoholu sa takie jazdy i znow zaczelismy bzyku bzyku tyle ze troche spokojnie, pozniej przestalismy, bo juz nie wypadalo moral taki, ze ona wszystko slyszala.. normalka ze sie kobieta wku**** ok 4.30nad ranem zaczal dzwonic buzik bo kochany do pracy... a ona znow zaczela jazde: cos tam cos tam (nie pamietam) zobacz jak wygladam .. i to wszystko dzieki mojemu synusiowi..cos tam cos tam.. he he he Jest mi teraz glupio jak cholera, nie chce sie jej na oczy pokazywac juz wczesniej sie do mnie nie odzywala bo zazdrosna o synusia, a teraz to juz szokkk.... ma racje zeby byc zla, nic przyjemnego sluchac jak sie syn bzyka.. zawsze cos odstawie jak sie narabie.. co z nia teraz zrobic? chyba najlepiej nicc... poczekac jak jej przejdzie doradzzcie mi cos dzieki pa pa

Gość oj...
trzeba było tyle nie pić jak tesciowa za sciana czy raczej szafa!

Gość POMOOOCCCYYY
HA HA HA do tego to juz sama doszlam.. a ona mogla sobie wiatrak wlaczyc, zmknac dzrzwi do pokoju i sprobowac zasnac, a nie sluchacc.. he he he zartuje, przeciez napisalam ze jest mi glupio :)

Gość betif
a my wciaz mamy swiety spokoj powiem wam super uczucie nikt cie nie obraza nie dokazuje , nie knuje intryg itd poprostu super. a wszystko skonczylo sie jak dostala list ze wskazaniem ze jak nie przestanie nas gnebic skoczy sie sprawa na policji, a ze pochodzi z zmalego miasta wiec chyba sie boi ze sprawa sie rozniesie... nie myslalam ze da sie zlapac na to, ale podzialalo, mam nadzieje ze zdazymy wyjechac z Polski zanim sie jej przypomni zeby nas moze pognebic... pozdrawiam

Gość POMOOOCCCYYY
na scianie odzielajacej pokoje stoi szafa :)

Gość gniewna
o

Gość betif
juz nawet przestała listy anownimowe przysylac :) . a co u Was jakos cicho ostatnio na forum . pozdrawiam

Gość a ja o swoich wole
nie pisac bo zaraz mi cisnienie skoczy NIE ZNOSZE ICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I OMIJAM SZEROKIM ŁUKIEM

Gość oj...
U mnie nawet spokojnie! :D Mielismy roczniece slubu i dostalismy kase- od moich rodziców i od nich. I probowała narzucic nam co mamy sobie kupić i gadała, że ona widziała piękne dywany, piękne cos tam itd Wrrr Ale my juz wiemy na co przeznaczymy kaske! Ale słuchajcie tego! Dzis byłam zpłacic za mieszkanie. Maz stoi w kolejsce aja czytam ogłoszenia tak znudów i patrze a tam ogłoszenie tesciow ze chca zamienic mieszkania i najlepiej jakby to było na naszym osiedlu!!! WRRRR Dzis chyba sie do nich przejde i pogadam na ten temat!!!

Gość _KONFITURKA_
A ja jestem wyjatkowo dobra tesciowa

Gość bvnmb
konfiturka sama słodycz?

Gość _KONFITURKA_
No pewnie!!!

Gość bvnmb
do czasu.....

Gość oj...
A jak długo jestes tesciowa?

Gość motk
na pewno za krótko ;0

Gość higieniczna historia
Zmarła teściowa... Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej... Żałobnicy znając napięte relacje zięcia z teściową podchodzą i pytają... - Widzę, że pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem... - Nie, nie oto chodzi... jak sie dowiedziałem wczoraj, że umarła to piłem ze szczęścia z kumplami całą noc, a teraz mnie tak głowa napierdala a ONA taka zimniutka... -------------------------------------------------------------------------------- Do sklepu wbiega facet i pyta sprzedawcy: - Jest cukier w kostkach??? - Nie ma! - Odpowiada sprzedawca - A jakaś inna, tania bombonierka dla teściowej? -------------------------------------------------------------------------------- - Tato, tato, dzik zaatakował babcię!! - Jak sam zaatakował, to niech się sam broni.

Gość o jejku jakie one są
teściowa - matka twego mężą, szanuj ją jaka by nie była, to kobieta z reguły starsza od ciebie, urodziła ci kogoś z kim jesteś i nawet przez to należy jej się szacunek

Gość maggietka
tylko pod warunkiem, że ona szanuje mnie... a nie wtedy, gdy rzuca mi kłody pod nogi tylko dlatego, że nie może się pogodzić z faktem, że jej synek wyprowadził się z domu...

Gość wiem więcej

Gość wiem więcej
nie przesadzajcie, rozpuszczone dziewuchy! Trochę pokory! Szacunek się należy i już! Za darmo! Urodziła Ci męża i ma zniknąć? Chyba Ci się pomieszało... ;-)

Gość wiem więcej
:-)

\"Szacunek się należy i już! Za darmo!\" Ciekawe, że tylko wybranym... Chyba, że Ty tak wszystkich za darmo szanujesz? To nic nie wart ten Twój szacunek. Bez obrazy. Oj... - jak tam? Przeprowadzają się? Ja się nie mogę urlopu doczekać, bo teściową znowu wzięlo na ciągłe kontakty i spokoju nam nie daje. Ostatnio już nawet mój mąz nie odbiera od niej telefonu, bo go to męczy. Jak się dowiedziała, że się wybieramy na urlop, to palnęła nam godzinną mówkę o tych szczęsliwcach, co to mogą gdzieś jechać, bo ich stać... :-O Pozdrawiam!

Gość betif
szacunek powinien byc w dwie strony, a skoro ktos ma szanowac tesciowa tylko za to ze urodzila synka , to tesciowa powinna szanowac synowa za to ze zyje. Rownie plytka teoria. pozdrawiam. I naprawde to pokolenie lat 50'tych cos ma nie tak z glowa biorac pod uwage funkcje spoleczne.

Gość oj...
Narazie cisza... Mam nadzieje, ze ta ich wyprowadzka nie wypali... Pozdro...!

A pytałaś ich o to? :-) Ja byłam wczoraj na obiadku u jak zwykle zmęczonej życiem teściowej. Najpierw wysłuchiwaliśmy, jaka to ona zmęczona, a potem zażądała, żebyśmy jej pomogli przemeblować pokój (w ciągu ostatniego roku przemeblowywany już dwa razy), bo jak ona cały dzień ogląda tv, to jej okna w telewizorze odbijają... Oglądanie tv to baaardzo męczące zajęcie, mówię to Wam ku przestrodze! :-) Mąż się wściekł i poszliśmy do domu :-)

Gość iren-53
Życzę Wam kochaniutkie abyście kiedyś od swoich synowych dostały popalić że żle wychowałyście swoich synalków bo to bezstresowe wychowanie odbije się WAM KOCHANIUTKIE ZA JAKIEŚ 15 LAT Starość to jedyna sprawiedliwość na świecie też was dopadnie !!!!!!