Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruttella

naprawdę nie znacie Regulonu???

Polecane posty

Gość fruttella

Z tego co widzę, to na forum regulon jest bardzo słabo komentowany... wogóle zauważyłam że prawie go nie widać zza góry wszystkich innych tabsów z ceną ok 30 zł. A dlaczego? Mi one odpowiadają, a na dodatek mają ddatkowy składnik działający antyandrogennie, czyli polepsza stan cery.. wiec są podwójne korzyści. Nie myślcie że to jest reklama, tylko tak sie zastanawiam... czy tylko ja biorę regulon na tym świecie?

Gość a mnie było też dobrze
dopóki go brałam.. Ale jak odstawiłam to się dopiero porobiło:( -libido -zero -cera-makabra (bo ten zajebisty czynnik antyandrogenny nagle przestał byc dostarczany do organizmu) -nawracajaca grzybica pochwy wymieniac dalej czy starczy????????????

Gość aleksis
ja tez biore od dluzszego czasu i nie mialam zadnych objawow ubocznych

Ja kiedyś brałam, ale chyba był źle dobrany bo po pewnym czasie miałam krwawienia w trakcie cyklu zamiast podczas przerwy,więc zmieniłam na cilest

Gość regulonka
ja tez biore Regulon i jest wporzo! mam pytanko jak to jest z tym wchlanianiem sie tableteczki! czy oddawanie moczu i nie tylko po jej polknieciu ma jakis wplyw na jej skutecznosc??

Gość M.B.
Nie ma wpływu. Tylko wymioty czy alkohol mogą zaburzyć wchłanianie się tabletki. ps. Ja tez biorę regulon i żadnych skutków ubocznych :D

Gość nie to nie ciaza
ja bralam na mocne bole miesiaczkowe. zadnych skutkow ubocznych a dwie korzysci :)

Gość Elewela
Biore od 8 miesięcy i jestem super zadowolona z regulonu. --> cera ekstra (zero wyprysków, no czasem coś wyskoczy, ale b. sporadycznie) --> waga taka sama --> cena może być --> żadnych s.ubocznych nie odnotowałam Pzdr :))

Gość Freeeq
jestem zadowolona z Regulonu. a najbardziej z tego, ze libido jest na takim samym poziomie jak przed stosowaniem i nie utyłam. To dla mnie najważniejsze. Skutków ubocznych nie mam. No mozetylko przez pierwszy miesiąc miałam plamienia a poza tym nic, wszystko w porządku.