Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia18

skończyłam z tabletkami

Polecane posty

Gość agusia18

chciałabym się dowiedzieć kiedy mój organizm wróci do normy i czy normalny okres powinnam dostac po miesiącu tak jak przed braniem tabletek. jeżeli któraś z was tez skończyła brać tabletki to była bym wdzięczna za wpisy jak to było z wami po odstawieniu

Gość agusia18
juz wiem!! niech nikt sie nie odzywa! nie nie nie! nie wpisujcie sie! ja juz wiem i niehc nikt mi juz nie doradza! prosze nie wpisujcie sie juz, bo ja znam odpowiedz na moje pytanie! dziekuje z gory🌼

Gość to-ja
a mnie to ciekawi.Wiec jaka jest odpowiedz na Tw pytanie?

Gość agusia18
nie powiem🌼

ja skończyłam pod koniec maja,a pierwsza @ bez tabsów wystąpiła po 48 dniach. Teraz czekam na drugą:( oby jej nie było:)

Gość agusia18
widzę że ktoś używa takiego pseudo jak ja, zapewniam że tylko pierwsza wypowiedź jest moja

ja po ostawieniu tabletek miałam opóźniony okresi i bardziej obfity, większą ochotę na seks. NIe wróciłam do nich :))

Gość eeewaee
ja chce skonczyc bo zle to sie odbija na moim uladzie nerwowym:(

Gość agusia18
mi zaczęły wypadać włosy, codziennie mnie bolała głowa, najchętniej bym się do nikogo nie odzywała. dlatego kończę z tabletkami

Gość eeewaee
mi tez wypadaja włosy:( poprawila mi się tylko cera ale psycha siada dlatego chce skonczyc z tym gównem ale obawiam sie ze potem bede wygladać jak sitko:(

Gość CZY WIECIE
To co teraz stosujecie?

ja musiałam przerwać branie tabletek... teraz stosuję gumki i coraz bardziej mnie to drażni :0 Podobno po odstawieniu wszystko się może rozregulować, ale sama jeszcze tego nie wiem, bo odstawiłam je 3 tyg. temu :0

Gość agusia18
do kup puch: napisz mi jak bedziesz miala okres, ja sie martwie bo mój organizm miał już niezłe szaleństwo przez postinor

Gość zielone
uff.. też mnie caly miesiac nurtowało jak to bedzie z tym okresem, ale cale szczescie.. dzien 33, prezent imieninowy od losu;-) bardziej obfity, no i niestety bardziej bolesny, ale ile radosci sprawil;-) pozdrawiam wszystkie niecierpliwe

Wasza ignorancja jest dobijająca. Powszechnie wiadomo, ze po odstaiweniu tabletek pierwszy okres może się spóżnić od 1 tygodnia do 2 tygodni i taka informacja jest ZAWSZE umieszczona na ulotce. Przyjmując więc, że normalny cykl trwa od 30 do 35 dni, wasze opóżnienia sa po prostu w normie.

taaaa. wszystko ładnie pięknie... a jak ja przed pigułkami miałam nieregularne @ to teraz też \'zmieszcze się w normie\'?? nie wydaje mi się... na razie się nie martwię, ale za stan umysłu za kilka tygodni nie mogę gwarantować... jeśli się jednak okaże, że będzie ok, to napiszę

Gość agusia18
nie zawsze ulotka jest zgodna z tym co bezie w rzeczywistosci, każdy organizm może przecież zareagować inaczej

Gość agusia18
musimy więc cierpliwie czekać

Gość tez tak mam
ja skonczylam brac tabletki w marcu i przez 3 piewsze okersy wszytsko bylo ok, az tu nagle spoznil mi sie o 6 dni a kolejny byl jakis taki dziwny,janpierw plaienie a dopieropotem prawdziwy.Aha nie spomne ze po odstawieniu cilestu okres gigant mialam i piersi znow zaczely bolec,ale tz musilam odstawic bo wlosy mi wypadaly a poza tym mialm plamienia miedzy okresowe i wychodzilo na to ze okres mam po 20:/. teraz wszytsko mi sie reguluje (mam nadzije) choc powiem wam ze teraz jak nic nie biore to stracha mam strasznego .... w glowie tylko..ciaza..ciaza...i ciaza..

Gość agusia18
no tak, ale zdrowie ważniejsze