Ciocia Klara 0 Napisano Lipiec 25, 2005 Mam bardzo wielką prośbę do redaktorów Kafeterii. Napiszcie proszę artykuł o metodach anytkoncepcji, w którym dniu cyklu jakie jest prawdopodobienstwo zajścia w ciążę, jakie jest to prawdopodobieństwo przy stosowaniu różnych metod osobno i wszystkich naraz ile moga przeżyć plemniki na umytej prezerwatywie a ile na suchej wannie, albo na palcu partnera itp Następnie umieśćcie ten artykuł na Waszej stronie i niech pozostanie na wieki. Może to coś pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sssssssssss Napisano Lipiec 25, 2005 hehehehee dobre!!! popieram autorke topiku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotręk 0 Napisano Lipiec 25, 2005 moja dziewczyna ma na imię Roman i również popiera autorke topiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zając psotnik 0 Napisano Lipiec 25, 2005 To i tak nic nie da, bo nasze społoczeństwo jest słabo zanalfabetyzowane i literki składać do kupy potrafi, ale ich sensu pojąć nie umie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roman dziewczyna Piotrka 0 Napisano Lipiec 25, 2005 nie popieram nie klam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i na to Napisano Lipiec 25, 2005 też koniecznie musicie odpowiedzieć http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2568315 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciocia Klara 0 Napisano Lipiec 25, 2005 Zwarzywszy na kolejny temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2568228 ponawiam jak wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciocia Klara 0 Napisano Sierpień 18, 2005 ponawiam moją prośbę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słitka 0 Napisano Sierpień 18, 2005 Zgadzam się w 100% z autorką topicu i proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słitka 0 Napisano Sierpień 18, 2005 Aha i jeszcze jedno. Ja proszę o artykuł na temat jak obliczyć BMI, waga w jakich granicach jest prawidłowa a kiedy już jest nadwaga itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toxyna 0 Napisano Sierpień 18, 2005 popieram, ale niestety Zając psotnik ma racje i nawet jesli to przeczytaja (poskladaja literki z wielkim trudem) to nic a nic nie zrozumieja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chich Napisano Sierpień 18, 2005 to moze dla ulatwienia zrobic to w postaci punktow - jak w planie do rozprawki i zaopatrzyc jakimis piktogramami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość he he Napisano Sierpień 22, 2005 podnosze bo to wszystko prawda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinka jak malinka 0 Napisano Sierpień 22, 2005 hihi, upup :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach