Maciek0X 50 Napisano 1 godzinę temu Dawno mnie nie było. Co słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 7 Napisano 1 godzinę temu Jakoś leci. A u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 226 Napisano 1 godzinę temu Wietrzny, wiosenny dzionek. Ale w dobrym humorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 50 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Sernikowski napisał: Jakoś leci. A u Ciebie? Rozglądam się za nową robotą. Dziewczyna ciśnie że mam szukać czegoś z lepszą pensją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 50 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Wietrzny, wiosenny dzionek. Ale w dobrym humorze. A ciebie chyba nie znam. Jesteś tu nowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Maciek0X napisał: Rozglądam się za nową robotą. Dziewczyna ciśnie że mam szukać czegoś z lepszą pensją. To powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 50 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Sernikowski napisał: To powodzenia. Dzięki. Rozesłałem kilka cefałek i czekam na odzew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 226 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Maciek0X napisał: A ciebie chyba nie znam. Jesteś tu nowa? Zależy, o jakim zakresie czasu mówimy. Od 2021 roku byłam tu pod nickiem Gina, a po serii banów miewałam różne nazwy. Ciebie też zbytnio nie kojarzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Maciek0X napisał: Dzięki. Rozesłałem kilka cefałek i czekam na odzew. Życzę sukcesów i szczęścia z pracą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Zależy, o jakim zakresie czasu mówimy. Od 2021 roku byłam tu pod nickiem Gina, a po serii banów miewałam różne nazwy. Ciebie też zbytnio nie kojarzę. Wpadam tu od czasu do czasu. Widocznie się minęliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 226 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Maciek0X napisał: Wpadam tu od czasu do czasu. Widocznie się minęliśmy. Najwyraźniej. Miłego wieczoru. Edytowano 1 godzinę temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felize 13 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Maciek0X napisał: Dzięki. Rozesłałem kilka cefałek i czekam na odzew. Libed twierdzi, że jesteś albo babą albo gejem, więc jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach