Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek po 30

Prawiczkowie po 30 łączmy się

Polecane posty

-->może pomogę Nie chodzi mi o to co piszesz, że lepiej mieć przypadkową dziewczynę niż żadnej. Bo to kompletna bzdura. I tu zgadzam sie w 100% z Tobą i innymi co tak sądzą. Ale trzeba być straszną ciotą, żeby do 30 roku życia nie uprawiać sexu. No ale jasne rozumiem no skoro do tego czasu nie spotkało sie \"tej jedynej\" noo to taak to jest wytłumaczenie, racja, czego ja sie w ogóle czepiam :P Nie wierze że żaden z was nieudaczniki nie chciał wcześniej przespać sie z jakąs dziewczyną czy to poznaną na ulicy czy w klubie (aha przepraszam wy niechodzicie do takich miejsc) czy gdzie indziej. Tylko dla sexu. Napewno chciał i to każdy z was, każdy normalny by chciał, tylko że wy jesteście frajerami na widok których laska ucieka i nie pozostaje wam nic innego jak zakładanie takich topików. Spójrzcie prawdzie w oczy. Niechciałem nikogo uraźić :P

Gość haaaa
chciał a zrobił to ..... to duża różnica

Do smutna 18.Oj dziewczynko ale jestes zalosna,hehe nie lam sie bo sie przelamiesz hehe.Po co myslisz nad tym co mowisz do np.facetow!!!??Nie mysl tyle bo przegrzeje Ci sie mózg:DPo prostu ciesz sie chwila spedzona z facetem,nie mysl aż analizuj zbyt intensywnie nad tym co gadasz do ludszi.Przeciez faceci i kobiyki lubia ludzi przezabawnych a nie sztywnych i jak popelnisz jakas gafe to zmiej sie z niej a nie rozczulaj sie nad soba!!!Ja tez kiedys bylam taka jak ty ale na szczescie jestem juz bardziej luzacka i mam duzo znajomych.ciao i pozdrawiam Ciebie i pozostalych :P:);)

AHA JESZCZE JEDNO CZU NA PRAWDE SA LUDZIE KTORZY MAJA OKOLO 30 LAT I SA DZIEWICAMI LUB PRAWICZKAMI?????????????????????MOZE JESZCZE NIE ZAZNALI ROZKOSZY MILOSCI PONIEWAZ SA BARDZO KONSERWATYWNI I CZEKAJA AZ DO NOCY POSLUBNEJ????HMM JA WOLE SWOJEGO PARTNERA NA CALE ZYCIE POZNAC PRZED SLUBEM Z KARZDEJ STRONY,NAWET TEJ ŁÓŻKOWEJ:D:D:DPRZEMYSLCIE SPRAWE.AHA PRZECZYTALAM TU WCZESNIEJSZA WYPOWIEDZ I JEDNA OSOBA NAPISALA ,ZE JEST JESZCZE PRAWICZKIEM NIE SPI Z KAZDA PANNA,HEHE SMIESZNE,O JA NIE SPIE Z KAZDYM FACETEM I ZAZNALAM ROZKOSZ SEKSU:)PRZECIEZ ZYJE SIE TYLKO RAZ I TRZEBA KORZYSTAC Z ZYCIA:)POZDRO FOR ALL:P

Gość Do Angel--
ortografii się naucz

Do Angel--- jaka lub jaki ty przemadrzaly lub przemadrzala.hehe strasznie duzo napisalas albo napisales.hmmm smiechu warte:D:D:D;););):P:P:P:P:P:>P:P:P:P:P:P:P:P:P

Widzisz Angel co narobilismy :( wykurzyło wszystkich :( :P:P

Gość kolejny do wpisu prawie 30 lat
Pozdrowienia dla: ***AnGeL*** i Pix Czyli ci co sie najbardzoej złoszczą. No tak a wy trafiacie cały czas jak kulą w płot, ale cóż bładzić jest rzeczą ludzką. Pozdawiam :)

-->kolejny do wpisu prawie 30 lat a kto tu sie złości ? :P

Gość do Pix
A Ty się złościsz ;-) Nie zauważyłeś?

Gość no jjjjjeeeeeeejjjjku
ale się narobiło wiatru w dupie hihihihi bo uwierzę, że tacy istnieją hahahaha, stare panny dziewice to co innego zwłaszcza nauczycielki co to całe życie muszą ślęczeć nad książkami i nie mają czasu na chłopa, ale faceci?! blablabla, na pewno przetestowani, tylko im "znowu w życiu nie wyszło" z panienką i szukają kolejnej dziewicy na forum.

Gość To nie możliwe
To niemożliwe, że w dzisiejszych czasach są prawiczki po 30

Gość To nie możliwe
Jeśli tak, TO GDZIE ------------------------ 61 kanałów erotycznych http://tvi.gourl.org

Gość wr1970
Tak, czasem bywa,to nie musi być wybór ale taki splot przypadków. A przyczyny mogą być różne. Ja na przykład jestem chorobliwie nieufny w stosunku do innych ludzi. Może po 1 razie byłoby łatwiej ale tak to jest koło zamknięte. Wcześniejsze próby to były albo pomyłki albo kosze na dzień dobry. W sumie cieszę się że jestem niezależny od nikogo, ale czegoś zawsze brakuje.

Gość wr1970
Nie czarujmy się takimi tekstami, zarówno kobiety i męźczyźni w podobny sposób poznają płeć przeciwną. Etapy poznawania są takie 1) Widok (wygląd) 2) Zachowanie 3) Charakter 4) Sex, itp. 3. czy 4. kolejnośc nie jest zawsze taka, ale w 'naszym' przypadku nie da się przejśc poza 1 i 2 w 99% przypadków. Poza tym tu nie chodzi o poznanie byle kogo kto wykaże jakiekolwiek zainteresowanie.

Gość nie zgadzam się
1. zachowanie 2. charakter 3. sex 4. wygląd

Gość a25
hmm... dziwna sprawa? szczerze mnie to dziwi że w dzisiejszych czasach są jeszcze tacy faceci.nie oceniam was bo kazdy kieruje się własnymi wyborami w zyciu. ale mam pytanko nie boicie sie ? wydaje mi si ze kiedy jest się młodszym to wszysko jest prostrze.

Gość pewnie że ich sprawa

wow..... jak można się tak \"zapuścić\" do 30-tki???? panowie nie wiecie co tracicie... ale to wasz wybór i szanuję to, panowie piszecie że nie chcecie z 1 lepszą ale na Boga panowie, wy nie macie 20 lat tylko 30 i jesteście mniej więcej na półmetku życia, które jest tylko jedno! i jeszcze jedno, siedząc tu przed kompem i wyżalając sie na forum bądźcie pewni że nie znajdziecie miłości o której tak marzycie a co dopiero mówić o sexie. pozdrawiam i życzę sukcesów w swerze uczuciowej:)

Gość tez prawiczek34
hmmm, ale mi sie nie chce zupelenie seksu, stad prawiczek

Gość kolejny do wpisu prawie 30 lat
Do DUPY to WSZYSTKO Kobiety same nie wiedza czego chcą

Gość nie możliwe
aż nie chce mi się wierzyć :o to takie nierealne

Gość retre
a ja tak bym chcial;

Gość zizxmvzxcbac xvrdo

Gość kiedy to nastapi