Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pst

a co z chorymi???są skazani na gumki??np chorzy na epilepsje???

Polecane posty

Gość pst

cze przeglądałam tematy ale nie znalazłam nic na temat osób które chorują a chciałyby aktywnie uprawiać sex.mam18 lat od roku współżyje z moim chłopakiem i od roku używamy tylko durexy byłam u ginekologo i stwierdził że tak będzie lepiej :(. niestety zaczynam mieć tego powoli dość. od siódmego roku życia choruje na epilepsje i od kilku lat na tarczyce i zażywam już leki na te choroby. niedawno lekarz powiedział mi że za 2lata moge odłożyć leki na epilepsje bo nic się nie dzieje od 10 lat.ale leki na tarczyce najprawdopodobniej będe łykać do końca życia :(:( i co już na zawsze jestem skazana na gumki?? mam zamiar wybrać się do ginekologa by spytać czy moge brać plastry evra ale boje się że też powie że nie :( to co ja moge brac ???!!!!!!!!! czemu nikt nie myśli o nas ???!!! chorych ??!!! :(:(:(

Gość katek
Tez choruje na tarczyce (choroba Hashimoto) i jedna pani ginekolog powiedziala ze nie moge brac tabletek anty, bo niby tabletki ktore biore (Euthyrox) beda hamowaly tabletki anty. Zdziwilam sie troche jak to uslyszalam, bo czytalam o roznych przeciwwskazaniach do brania tabletek, ale nigdzie nie znalazlam nic o tarczycy. Poszlam wiec z tym problemem do endokrynologa, ktory stwierdzil ze nie ma zadnych przeciwwskazan, zebym brala tabletki anty i na tarczyce rownoczesnie. Od maja biore Harmonet i wszystko jest ok :) Najlepiej gdybys poszla ginekologa-endokrynologa, ktory najlepiej doradzilby Ci co masz zrobic. Niestety nie w kazdym miescie takiego znajdziesz :(