Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm i mmmmm

faceci-wypowiadac sie prosze!

Polecane posty

Gość hmmm i mmmmm

witamy!!!! mamy pytanie do facetów- jaka budowa u lasek was kreci??? typ modelki- wiotka, szczuplutka jak kate moss czy cameron diaz czy raczej kobieca- okragłe biodra, uda i pupcia jak np u j.lo? wiemy ze sa rózne gsuta ale jak to sie ma do wieku facetów? w jakim wieku męzczyzni lubia dziewczęce a w jakim bardziej kobiece laski??a moze to nie ma znaczenia? achaaaaaa. a jaki styl ubierania sie Was fascynuje w kobietach? wymiencie dokładnie jakie czesci garderoby i w jakim stylu wam sie podobaja?? dziekujemy za odpowiedzi ;-))))))) ;-))))) ;-))))))

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
raczej szczupła dupka cycki max C min 170cm i waga nie większa jak 50kg takie sa najlepsze

Gość to może ja pierwszy
kościste anorektyczki po siłowniach odpadają. Musi być trochę ciałka tam gdzie trzeba tzn. na pupie, piersiach, biodrach i brzuszku. w końcu lubię mieć do czego się przytulić :). Oczywiście wszystko we właściwych proporcjach. Poza tym odpadają długie, proste blond włosy i opalenizna po solarium. Po trzecie ubiór ma być kobiecy: jak najczęściej spódnica lub sukienka drogie pania, żadnych spodni, żadnych spodni! Dziękuję

Gość zuuz
;)

Gość to może ja pierwszy
aha i ubiór ma być schludny. O higienie i delikatnym makijażu dopasowanym do urody chyba nie muszę przypominać?

Gość zuuz
No patrzcie, a ja noszę te cholerne sukienki, jestem brunetką z kręconymi włosami, nie mam ani nadwagi, ani niedowagi, a faceta ni ma. Ot i uj.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
zuz a powiedz czy jeste4ś jeszcze ładana i ile masz wzrostu i kg??/

Gość zuuz
Czy jestem ładna, to chyba kwestia gustu, ale na gębę nie narzekam. 170 cm wzrostu, 64 kg.

Gość zuuz
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ---> ale ty chyba anoreksji od baby wymagasz...

Gość no i
mamy odpowiedz :P

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
to ci powiem że 10 kg przydałoby sie mniej:) no i właśnie pozostaje kwestia wyglądu i oczywiście charakterku:P

Gość zuuz
10 kg mniej? Ja pierdzielę. :D :D:D

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
powiem ci że moja kobieta ma przy wzroście 170cm 52 kg i wcale nie jest anorektyczką, moze poprostu masz gruba budowę kosci i szeroka w barkach dlatego tyl;e ważysz

Gość hmmm i mmmmm
Faceci - a czy waga jest dla Was wazna??? jesli laska wygląda na szcupła i ma wszytko harmonijnie zbudowane to czy istotne jest ile wazy. bo jesli ćwiczy to może ważyc duuuzo wiecej niż wskazywałby to jej wyglad.wiec....???

Gość zuuz
A gdzie tam, ramiona mam wąskie. Ale z tą budową kośćca faktycznie coś jest. Ale przecież kości nie odchudzę!

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
i właśnie o tym mówię!!!! Poprostu masz grube kości i dlatego tyle wazysz a mi podobają się drobniejszej budowy koebiety dlatego tak napisałem

Gość zuuz
No właśnie. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck. I nic się nie da z tym fantem zrobić, choćbym niczego nie żarła, biodra zostanę takie same.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
Tak jest zuz i dlatego musisz trafić na faceta któremu taka budowa ciała podoba się i wszystko!! problem z głowy więc życzę powodzenia:)

Gość to może ja pierwszy
waga w zasadzie nie ma znaczenia. Takie 64 kg przy 170 cm to nawet w sam raz :) Zresztą każda kobieta może być piekna(oprócz anorektyczek), tylko musi umieć to swoje piekno pokazać, czyli wesprzeć przemysł kosmetyczny :p

Gość a ja mogę być
175cm wzrostu i 45kg?

Gość to może ja pierwszy
ty to chyba jestes anorektyczką.Przykro mi

Gość a ja mogę być
a czego się spodziewałeś? wymagasz od dziewczyny szczupłości to masz; taka jest prawda, że przez wasze męskie gadanie, dziewczyny doprowadzają się do takiego stanu;

Gość to może ja pierwszy
ależ kobieto, ty chyba nie czytałaś moich poprzednuch postów: KOŚCISTYM ANOREKTYCZKOM MÓWIMY TWARDE I ZDECYDOWANE NIE!!!

Gość a ja mogę być
ja mówię ogólnie, o facetach, którzy preferują wysokie i szczypłe dziewczyny; to nie wymysł dziewczyn, to chcę podobania się i akceptowania jest powodem, że odchudzają się i stają się anorektyczkami;

Gość to może ja pierwszy
sama więc widzisz, że błądzicie

Gość a ja mogę być
Z wypowiedzi kogos wcześniej: hmmmmmmmmmmmmmmm raczej szczupła dupka cycki max C min 170cm i waga nie większa jak 50kg takie sa najlepsze Jak się ma 170cm wzrostu, to mniej niż 50kg to już prawie anoreksja. Do tego biust C ... wymagania nie z tej ziemi;

Gość a ja mogę być
tak, ale o tym anorektyczka dowiaduje się od lekarzy, terapeutów i psychologów, po czasie; wtedy już jest za późno; bo choroba nie pozostaje bez echa i niesie za sobą ogrom konsekwencji; przez właśnie takie pisanie/gadanie facetów; Dlaczego nie wymagacie takiej wagi od siebie? Dlaczego wy możecie być grubi? I dlaczego możecie ważyć po 80 - 90kg ? Bo co? Bo mięsnie?

Gość a ja..
175 cm wzrostu biust D waga 60 :D

eee tam, pierdzielicie glupoty:) mam 170cm, waze 61 kilo i NIGDY nie narzekalam na brak zainteresowania ze strony facetow. Mam troszke szersze biodra i ramiona, ale plaski brzuszek, ladnie umiesniony. Moj facet jest zachwycony. Aha i do tej pory farbowalam wloski na rudo natomist teraz mam ciemny braz, dla kontrastu jasna karnacja ktora mnie dobija, bo chcialabym miec ciemniejsza choc troszke:( Wiem ze charakter tez ma duze znaczenie i jednym sie podoba drugim nie, trudno okreslic ale powiedzmy ze na brak przyjaciol tez nie narzekam:) nie wierzcie ze faceci nie lubia kobiecych figur, co trzeci powie ze wolalby sie obejrzec za tyleczkiem J.Lo niz takim koscistym jak tylek Kate Moss!

Gość hmmm i mmmmm
suuuuuuper odpowiadacie!!! prosimy o więcej!!!!