Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambinoo

komu sie już odzywa instynkt macierzynski?

Polecane posty

Gość bambinoo

Oj mi juz tak, a dzisiaj śniło mi sie że urodziłam dziecko...siuper.Mam 24l. to już chyba normalne, a u was??

Gość ja mam 29
i też cos zaczyna się u mnie dziać w tym kierunku;) a wcześniej- szkoda gadać, nawet nie myslałam o dziecku:)

U mnie jest wielkie pragnienie dziecka i mocno się staram bo ten zegar biologiczny :-))

Gość ja mam 29
my się narazie nie staramy.... mamy pewne powody... a wiem, że czas niestety nie działa na naszą korzyść...:(

Gość a ja mam 27
i sama jestem dzieciakiem. Totalana nidojrzałość choć pracuję, mieszkam już z facetem, z którym jestem prawie 3 lata...Nie chcę dziecka i nigdy nie chciałam. Dziwne, nie ?

Gość ja mam 29
2 lata wstecz ja też nie chciałam;) może u Ciebie kiedyś też się zmieni? choć wcale niekoniecznie...

Gość ciekawe ciekawe
ech....i po co mi przypominasz??

Gość a ja mam 22 latka
i juz bardzo bym chciała dzidziusia, moj narzeczony tez (26lat) No ale niestety ja jeszcze studiuje! :-(

Gość a ja mam 27
Kurcze, nie uważam, że celem życia kobiety jest urodzić dziecko ale mimo wszystko jest mi niewygodnie z tym brakiem instynktu. Mam wrazenie, że jestem przez to mniej kobieca...Tzn. podobają mi sie dzieciaczki, lubię je ale zawsze myśle, że swojego to bym nie chciała. Nie wiem dlaczaego tak mam...A Może faktycznie mi się "odmieni" ;)

Gość ja mam 29
nie powinnaś się tym przejmować... ja jeszcze całkiem niedawno mówiłam , że nie chcę mieć dziecka... ostatnio jakoś wszystko zaczyna się zmieniać....;) sama jestem tym trochę zaskoczona;) może to dlatego, że w końcu jestem z mężczyzną, którego naprawdę kocham, i który, chyba jako pierwszy w moim życiu, potrafił szczerze i wprost mi powiedzieć, że chce mnieć ze mną dziecko...;) poza tym- moja przyjaciólka ma 8 miesięczną córeczkę... ;)

Gość a ja mam 27
dzięki ja mam 29 - podniosłaś mnie na duchu... 🌻

bambinoo -> A czy instynkt ojcowski też Cię interesuje ? Bo ewentualnie mogę sie wypowiedzieć :)

Gość bambinoo
a jak wy,,męzczyźni ?? co o tym możecie powiedziec??? :D:D:D

Gość Ofelia nie żyje
Mam 18 i już chcę, a raczej chcemy :) ... Tylko skończę szkołę i zabieramy się do roboty ;)

Co mogę powiedzieć ...że jak poznałem Moja Kobitę miałem 18 lat i absolutnie nie w głowie było mi ojcostwo, po maturze, przed studiami. Po studiach - pierwsza praca, dorabianie się, mieszkanie ... też nie było odczuwałem takiej potrzeby. Ale jak ustabilizowała się sytuacja materialna, stała praca, stałe mieszkanie, to poczułem, że co mam dalej robić ? Po co pracować - lepsze auto ? większe mieszkanie ? Jak już miałem 27-29 lat (teraz mam 33) to już bardzo zazdrościłem innym dziecka i chciałem zostawić po sobie jakieś nowe życie. Już byłem gotów na odpocję, ale Żona miała trochę oporów ... jak już wybieraliśmy się do Domu Dziecka, okazała sie że po 8 latach małżeństwa - udało się !!! Tak więc nie wiem jak u innych, ale ok 30 u mnie to była ogromna potrzeba ojcostwa ...(już teraz o drugim marzę)

Ja czuje instynkt macierzynski od dobrego roku! Jestem z moim narzeczonym pare lat, a od 2 miesiecy staramy sie o malenstwo! jj------> bardzo ladnie to napisales :)

Gość noo ludzie tacy
A ja mam 26 i wcale mnie dzieci nigdy nie interesowaly. 6-miesieczna corka brata malo mnie wzrusza, choc on probuje mnie zaangazowac. A kilkuletnie dzieci strasznie mnie nudza albo przerazaja. Moj facet ma dziecko z poprzedniego zwiazku 6-letnie. Udaje, ze je lubie ale tak naprawde nie cierpie spedzac z nim czasu, wymiotuje podczas podrozy autem, marudzi, wciaz trzeba go pilnowac. Paranoja. Niby nie ma problemu, moj facet nie chce wiecej dzieci. Ale ja sie martwie, ze kiedys odezwie sie instynkt i co wtedy?

Gość bambinoo
do JJ GRATULUJE!!!!!!!! i życzę kolejnego:)

Dzięki, za miłe słowa, nie przesadzajcie bo mi ego się rozrośnie. A jeśli chodzi o tych którzy nie czują instyktu, to co ... normalne ... niektórzy czują niektórzy nie ...