Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAG

Pierwsze objawy ciąży?

Polecane posty

Gość AAAG

Nie wiem czy taki topic juz było bo nie mam czasu niestety tego sprawdzic. Jeśli cos podobnego było to przepraszam za powtórkę, jednak mimo tego prosze o odpowiedzi. Mam takie pytanie zarówno do kobitek które są mamami, jak i do tych co własnie oczekują maleństwa. Jakie są pierwsze objawy ciąży? Chdzi mi o szczegóły. Pozdrawiam.

Gość pierwszym jest brak miesiaczki
potem dochodza mdlosci, czeste sikanie. Objawysa globalnie takie same jak przed okresem, tylko, ze okres nie przychodzi

Gość AAAG
ok, a kiedy zaczynają występować te pierwsze objawy? I czy to prawda ze kolor moczu sie zmienia?

Gość AAAG
A i jeszcze jedno czy dni podczas których mamy okres są płodne? Wiem głupie pytanie ale prosze jednak o odpowiedz. dzieki

Gość ty lepiej nie uprawiaj w ogole
sexu bo nie znasz podstaw:O naprawde - twoj brak podstawowej wiedzy na ten temat jest szokujacy!!!!!!!

Gość AAAG
A czy jest napisane cokolwiek na temat ze uprawiam seks???

Gość giligili
dni kiedy mamy okres są teoretynie niepłodne-to zalezy czy masz regularny cykl i jeszcze od paru innych czynników

kiedy masz okres to sa dni nieplodne ale jak to napisala Giligili tylko teoretycznie. Jesli masz bardzo krotki cykl to za bardzo si to nie sprawdza :o