Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaankieta

Od kiedy było widać Wasz brzuszek???

Polecane posty

Gość 16tc
Ja zaczynam 16 tydz i powoli juz zaczyna byc widac.Waga stoi w miejscu 170cm, 65 kg.

Gość bbbbeeeewwwwqqqq
Mi jako taki wyskoczyl pod koniec 6 miesiaca. Do 7 chodzilam w swoich jeansach. A w kurtce, tej samej zimowej co sprzed ciazy chodzilam caly czas i ludzie wogole nie kapowali sie ze zaraz moge rodzic.

Gość minimala
Ja właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Ślub mamy już od dawna zaplanowany na koniec kwietnia. Boję się, że nie zmieszczę się w sukienkę... :-)

Gość jania 21
ja jestem w 13 tyg ciazy brzuszek juz troche widac ,spodnie pomalu ciasne ,przytylam .......szok 4 kg

Gość asiulka7775
witam. jestem w 6 tc. brzuszek juz widac, i to dosc spory. ale to nie dzidzia taka duza tylko narzady wewnetrzne sie powiekszaja i dlatego taki duzy. lekarz powiedzial mi ze wyglada jakna 5m-c. a co pozniej bedzie?hehehehe

Gość Zuzanka_30
ja jestem w siódmym miesiącu i dopiero zaczyna być widać brzuszek, 6,5 kg na plusie

Gość mi/
20 tydz -cos tam juz widac

Gość bezimienna_33
w 5 m-cu

Gość gość
Hm jestem w 7mcu i nikt nie zauważa ;-)

Gość mrsip
Hej,ja jestem w 4mies.i brzuszka prawie nie widac,czasem zapominam,ze jestem w ciazy:-)mieszcze sie w swoje rzeczy,nic nie przytylam w pierwszych 3mies.teraz moze Max pol Kilo.jestem szczupla i dziwie Sie,bo podobno u szczuplych predzej widac brzuch.w sumie nie martwie Sie bo lepiej mniej przytyc i krocej chodzic z duzym brzuchem.zawsze to wygodniej troche.pozdrawiam

Gość gość
Kończę 16 tydzień i jeszcze nie widać. Oczywiście jeśli zjem coś co wzdyma to jestem bardziej okrągła,ale tak to wyglądam jak przed ciążą. Tyle,że już nie mam takiego zarysu mięśni. Kobiety w rodzinie zdziwione,że nic nie widać,że one miały już z przodu piłkę a kuzynka juz miała pierwszy rozstęp. No i zdziwione,że chodzę w swoich spodniach. Myślałam,że będzie po mnie szybciej widać bo jestem niska i szczupła 160 wzrostu ,52kg wagi. Waga ani drgnęła od początku. Chyba nie mam genów ciążowych po mamie,bo u Niej to wszystko wyglądało inaczej. No i oby,bo przytyła w ciąży ze mną 28 kg!