Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaankieta

Od kiedy było widać Wasz brzuszek???

Polecane posty

Gość mloda zona
zaczynam 10ty tydzien i nie mam brzuszka a juz bym chciala miec:) ogolnie jestem chuda 174cm i przed ciaza 58kg teraz przytylam 1.5kg mojej siostrze bardzo szybko bylo widac brzuszek a mi nic a nic

u mnie też brzucha jako takiego specjalnie nie ma choć mam już 7 kg na plusie i leci mi 21 tc... na razie rozchodzi się jakoś tak na boki :)

upss sorki za podwójny wpis, nie zauważyłam, ze już jestem na poprzedniej stronie... ;)

A JA KOŃCZĘ 24 TYDZIEŃ, PRZYTYŁAM 5 KG A BRZUSZEK MAM NIEWIELKI.WIELKOŚĆ BRZUSZKA NIE JEST REGUŁĄ.

Gość beatka23
witam ja obecnie jestew w 19 tyg i brzuszek juz widac i to dosyc...zawsze nosilam rozmaiar 36 a teraz wskakuje w 40:)pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie

ja jestem w 8mym tyg i nie mieszcze sie juz w swoje ubrania sprzed ciazy, lekazr mi powiedzial ze moj brzuch jest jak w 20tym tyg, wszystko mi poslzo do przodu ana wadze nicnie poszlo do gory, mowi ze niektore kobiety tak poprostu maja i ja jestem jedna z nich :D

Ja miałam podobnie. Już w 5tym tygodniu (termin miesiączki) zmieniłam spodnie na dresowe a w 8 chodziłam w ciążówkach. macice mam bardzo wysoko i po delikatnym powiększeniu już było widać.

Gość Hilda 13
Hej ja jestem w 11 tyg i tak gdzieś od tygodnia to widać brzuszek, na początku to pokazywał się tak pod wieczór ale teraz to i rano jest :) Dzidzia w tym okresie podobno najszybciej rośnie

Gość ew.wa
Zaczynam 6-ty miesiąc, ostatnio poszłam do internisty z przeziębieniem i zapytał czy to 6-ty...tydzień! :/ Wszyscy mówią, że mało widać, ale dla mnie najważniejsze, że czuć, bo co jak co, ale kopać to on potrafi :).

Gość miśka34
Prosze mi odpisać bo ja nie wiem,ja jestem w 12 tygodniu i wydaje mi sie,ze mój bruszek jest większy nikt tego nie zauważa,też tak miałyście?prosze o odpowiedz:)

Gość Mari20
ja jestem w 18 tygodniu.. ;] Szczerze, to nie widać az tak, ze jestem w ciazy.. mozee wyskoczy mii brzuszek lada chwila..:D a przytylam tylko 3 kg... jak do tej pory, wydaje mi sie, ze to malo..

Gość natalka189
ja jestem w 19 tygodniu ciazy i mi lekko urosl ale inni widza tylko wtedy jak zaloze cos obcislego. A ja juz nie wchodze w ciuchy musialam sobie ciazowe kupic. A chcialam jeszcze powiedziec ze mi moja babcia opowiadala ze jak przyszla rodzic to sie babki pytaly gdzie ona ma ten brzuch i urodzila moja mame cala i zdrowa pozdrawiam:)

hej... ja jestem w 10tygodniu ciazy... brzuszek juz widac, przytylam jakies hm...3 kg... no ale jem jak glupia.... to co zdrowe.... staram sie.... w spodnie z przed ciazy sie nie mieszcze.. dresy sa moimi ulubionymi spodniami, jak mam dresy to widac, napuchniety brzusio... powodzenia

hej dziewczyny ja juz okres ciąży mam za sobą ale brzuch było mi widać w 18 tyg ciąży. Ruchy poczułam ok 21 a przez cala ciąże przytylam 30 kg (przed ok 50kg) Pozdrawiam

Gość aom
Mam pytanie razem z koleżankami zauważyłyśmy, że nasza nauczycielka matematyki( która jest z gościem od angielskiego) ma większy brzuszek , a jest bardzo chuda podejrzewamy,że jest w 2-3 miesiącu, ponadto zawsze chodziła w obcisłych bluzkach , a teraz nosi takie... szerokie. jam można sprawdzić czy faktycznie jest?

Gość stokrotka12345678
ale dawno mnie tu nie bylo:). ja jestem w 21 tygodniu i dopiero teraz zaczyna sie ksztaltowac i jest widoczny, ale ja przy kosci troche byłam i teraz dopiero brzuszek zaczyna sie wypelniac i jak narazie przytylam 2 kg

Gość dziewczyny ale wy chudziutkie

Gość karina beruś
A ja przytyłam już 36 kg i jestem w 4 miesiącu Rosne i rosnę, a mąż ciągle jeżdzi dla mnie po większe ubrania a co najważniejsze to po papu- w nocy hehe

ja już 5 miesiąc,brzuszka ani dodatkowych kg nie ma,chociaż ja jestem babą taką pokaźną więc dlatego,ale jak położę się na płasko,czy stoję i położe całą dłoń na brzuchu,to wyraźnie już czuć,już wystaje taka twarda gruszka pod samym pępkiem :) małemu serce bije,czuję jak się rusza więc widocznie taka moja uroda.

a ja jeszcze wchodzę w ciuchy sprzed ciąży,chociaż z jednych dzinsów musiałam juz zrezygnować, bo za bardzo mnie uciskały i jeszcze przed 12 tygodniem przestałam je nosić.ale możliwe, że lada chwila piłka wyskoczy do przodu.moja koleżanka jest w 7 miesiącu,i ma taki brzuch,jakby dopiero zaczął wychodzić,na początku ciąży.ale ona jest nie dośc że niziutka to chuda i drobna i lekarz po usg powiedział, że dziecko będzie małe. a mnie zaś powiedział że synek jest troche większy niż inne płody w tym tygodniu.

Gość MamaMartynki
Jestem w 9 tyg i mówią mi ze powoli widac. Ja tez widze mała jakby opuchlizne ale to chyba poszerzona macica bo bąbelek ma ok.2cm:-) z pierwszą dzidzią tez szybko bylo widać. Pozdrawiam

Gość martadelkaaaa
Moja pierwsza ciąża . 9 tydzień i brzuch widać :) ale jak ja wazylam 47 kg to u mnie każdy kilogram jest bardzo widoczny :) wszyscy zauważyli a waże juz 51 :) wiem wiem ładnie mi echodzi ale tylko brzusio i biust :)

Gość Ewe25
Mi juz widac. Jestem w 12 tc. Przez pierwsze 3 miesiece schudlam i teraz wrocilam do wagi wczesniejszej. To zalezy od organizmu. kazda z nas jest inna

Gość kkkkkkkhhh
pierwsza ciąza - 6 miesiąc, druga ciąża 3 miesiąc, mimo że w drugiej mniej przytyłam

Gość Mamamam
z Pierwszym dzieckiem moj brzuszek pokazal sie dopiero w 3-4 miesiacu :) a teraz jestem w 2 ciazy i nie wiem dlaczego jestem dopiero w 4 tygodniu i juz mam brzuch jak bym była w 3-4 miesiacu !! lekarz powiedział ze to normalne ?!?!?! jak dla mnie to masakra ! ciekawe jaki bede miała w 9 miesiacu ?!?!?! miala ktoras mama podobnie ?? Booje sie ...

w pierwszej ciazy brzuch zaczal mi rosnac dopiero jakos w 12tc, teraz juz w 3 byl wypukly- ciaza planowana,ale jeden lekarz na usg nic nie widzial,ja w miedzyczasie cwiczylam,bo dopiero co doszlam do ładu z brzuchem po pierwszym dziecku i dziwilam sie,ze mimo cwiczen on dalej wystaje.drugi lekarz potwierdzil ciaze,teraz w 31tc mam brzuch jak w koncowce pierwszej ciazy:)

Gość też bym chciała
bardzo wam zazdroszcze:( ja się stram i nic:(