Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bompka

Podróbki perfum Light Blue- które??

Polecane posty

Gość Bompka

Z góry proszę, żebyście mnie nie przeklinały :) Ale nie mam kasy na PRAWDZIWE perfumy. Mogę sobie pozwolić na wydatek 20-paru zł :( Chcę kupić perfumy w typie Light Blue- w typie, bo nie oryginalne, tylko tzw. podróbkę. Czy lepsze będą firmy La Rive ( dostępne w Rossmanie), czy firmy Bi- Es? Które są bardziej zbliżone do oryginału? Poradźcie, jaka firma jest lepsza. Za poważne odpowiedzi z góry dziękuję.

Gość Lepsze są
z Bi-es. Pachną jak oryginalne i nie czuć alkoholu. W La Rive czuć alkohol.

Gość Bompka
Hm, ja dzisiaj psiknęłam się La Rive i był bardzo podobny do oryginału, nie czułam tam alkoholu. Nie próbowałam Bi-Es, chyba muszę je porównać :( Piszcie dziewczyny, bo w najbliższych dniach muszę się zdecydować, a jeśli tego nie zrobię to pewnie wydam pieniądze na coś innego i znowu będę musiała zbierać ;)

Gość Agniesia123
A ja mam te z Rossmana, tzn firma LaRive i sa super. na forum wizazu ostatnio chwalona ta firme, ze ma dobre imitacje perfum znanych marek. Takze ja jestem za LaRive.

Gość Bompka
podbijam

Gość malgonek
najlepsze są z włoskie z FM , kupisz na allegro u HrabiegoZenHorsta :) rewelacja i tylko 30zł :D polecam , jeśli miałabys j jakis problem napisz malgonek@o2.pl

Gość kaskaa
Mojm zdanie firma Bi-Es to śmierdziuchy na mase. Wystarczy pójść do jakiegoś hipermarketu i tam kupić podróbkę za niecałe 20 zł. ładniej pachną, dłużej się utrzymują i nie czuć alkoholu. Bi-Es są beznadziejne. Dostałam trzy butelki różnych zapachów i żadne nie nadają się do używania. No ale to tylko moje zdanie.

Gość malgonek
Zgadzam sie ze zdaniem koleżanki powyżej :( to co jest dostępne na bazarkach ni jak sie nie ma do zapachu oryginalnych perfum , ale light blue FM Perfum ( nr 33 )naprawde mają identyczny i równie trwały zapach :) jedynie butelka jest firmowa a nie oryginalna , no i wychodzi taniej niż w refanie :D