thin-king 0 Napisano Lipiec 27, 2005 Co o nich powiecie? Jako,że po harmonecie nieco mi się utyło i syfków przybyło ginekolodżka zaproponowała,żebym spróbowała jeanine.Mam recepte na to i na to i wciąz się zastanawiam,a został mi tylko tydzień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość /she85/ Napisano Lipiec 27, 2005 dobieranie tabletek to indywidualna sprawa,na kazdego inaczej działają,jedna laska jes przklina,dla innej sa idelane-dobrze o tym wiesz,a jesli nie to uwierz w to i nie zadawaj wiec pytań tego typu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thin-king 0 Napisano Lipiec 28, 2005 She,dobrze wiem,że tabletki dobiera się indywidualnie i takie tam,ale nie wiesz,że kobiety już takie są,że lubią sumować doświadczenia innych.Poza tym,jeśli większość kobiet ,przyjmujacych ten własnie lek nie odczuwa dotkliwie skutków ubocznych ,to prawdopodobne jest,że i ja znajdę się w tej większości,bo w gruncie rzeczy mnóstwo jest róznic,ale i podobieństw. Odp. na moje pytanie można potraktować ,jako dane statystyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thin-king 0 Napisano Lipiec 28, 2005 no napiszcie coś o tych tabsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clover 0 Napisano Lipiec 28, 2005 Wpisz w wyszukiwarkę na forum \"jeanine\". Jest jeden temat na który wpisało się już wiele dziewczyn. Powim tylko, że ja biorę Jeanine i jestem zadowolona :) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thin-king 0 Napisano Lipiec 28, 2005 dzienx,znalazlam juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach