aganieszka 0 Napisano Lipiec 28, 2005 proszę powiedzcie mi czy któraś miała spóźniony okres po zamrażaniu? ja mam spóźniony już 8 dzień !!!! odpowiedzcie......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aganieszka 0 Napisano Lipiec 28, 2005 czy nikt nie był w takiej sytuacji?/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue_eyes 0 Napisano Lipiec 28, 2005 ja miałam nadżerkę złuszczaną kwasem, do tego biorę pigułkę, więc nie było mowy o opóźnieniu okresu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aganieszka 0 Napisano Lipiec 28, 2005 dzięki za wypowiedź faktycznie miałaś inną sytuację, a ja nie wiem co robić bo czuję się dobrze, ale okresu nie ma, więc coś jest nie tak, proszę piszcie coś........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 28, 2005 mi spoznil sie jakies 3 dni chociaz ja mam takie nieregularne miesiaczki wiec nie wiem czy moge powiedziec ze sie spoznil...najlepiej zadzwon do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o shit 0 Napisano Lipiec 28, 2005 Zapytaj na tym forum: http://www.forumginekologiczne.pl/forum/vf,48,245 Tam odpowiadaja fachowcy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aganieszka 0 Napisano Lipiec 29, 2005 dzięki za link do tego forum, zapytałam teraz czekam na odpowiedź:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia19 0 Napisano Sierpień 29, 2005 mi tez po wymrozeniu okres sie spoznial tylko ze cos kolo 2 tygodni ale wydaje mi sie ze nie masz sie co przejmowac. W koncu to tez byl dla ciebie jakis stres i przez to moze sie opozniac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maskara Napisano Lipiec 15, 2013 witam ja mialam zamrazanie w maju i id tego czasu nie mialam okresu,mialam sie zglosic do kontroli ale brak czasu.trzeba by sie w koncu wybrac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach