Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p-i-p-i

obecność hCG po tygodniu?

Polecane posty

Gość p-i-p-i

Dziewczyny, czy bedzie już można wykryć hCG we krwi(gonadotropinę kosmówkową) tydzień po stosunku? Nie mogę sugerować się ostatnią miesiączką, bo wcześniej brałam tabletki anty. Więc dla mnie punktem odniesienia jest ostatni seksik. Któras może mi pomóc?

Gość izullla
ja tez bym chciala wiedziec! ...mam bole podbrzusza i glowa mnie boli! Kiedy najlepiej zrobic test? wiem ze najlepiej dzien po spodziewanej miesiaczce ale ja nie wytrzymam!!! jaki jest najbardziej czuly test (prosze o nazwe) i ile dni po stosunku mozna go zrobic?

Gość izullla
up

Quick Vue (mam nadz., że nie pomyliłam literek).... Mnie nie zawiódł, farmaceuci tez go polecają... Ja robiłam jakoś w 9 dniu od zapłodnienia i wyszły dwie krechy, inny polski ich nie pokazał, a ciąża była...

Gość izullla
dziekuje giga76 :) Ja z moim kochanym kochalismy sie w srode 27.07 , a byl to 16 dzien cyklu i troszke sie obawiam czy moglo dojsc do zaplodnienia, bo ledwo zdazyl :):):) Chcialam rozpoczac diete (dosyc drastyczna) od poniedzialku, a teraz nie wiem czy nie jestem w ciazy, a nie chcialaym zaszkodzic dziecku. Czy jak zrobie test w poniedzialek to bedzie on wiarygodny???