Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania11

zabezpieczona przy pierwszej tabletce??

Polecane posty

Gość ania11

hej!!!czy przy nowym opakowaniu tabletek przy pierwszej tabletce jestem calkowicie zabezpieczona???przy poprzednim opakowaniu bralam antybiotyk przez tydzien to byl 2 tydzien brania tabletekz tego opakowania. potem mailam okres, i chcialabym sie upewnic czy teraz juz przy nastepnym opakowaniu i co wazne bo przyjezdza moj chlopak, od pierwszej tabletki czy jestem zabezpieczona.prosze napiszcie!!dziekuje z gory.i pozdraiwam

Gość sarahh
a jakie masz tabletki?na ulotce powinno byc napisane jak postepowac,mysle jednak ze uplynela dostateczna ilosc czasu i przy nowym opakowaniu jestes jak dawniej zabezpieczona w tych 99%:)ale jesli sie obawiasz lepiej jeszcze na poczatku kochac sie z prezerwatywa i po strachu,po co sie stresowac

Gość ania11
biore cilest

Gość popieram sarahh

Gość kulka22-20
jasne ze jestes oczywiscie jesli stosujesz je zgodnie z informacja załaczona do opakowania lub radami lekaza buzka

Zobacz na ulotce, czy antybiotyki, które brałas, nie wpływają jakoś na pigułki..Jeśli nie - jesteś całkowicie zabezpieczona od pierwszej tabletki. W razie czego mogę \"na chłopski rozum\" (bez żadnych tam ciałek żółtych i hormonów folikulotropowych) wytłumaczyć jak to działa. Pozdrowienia.