Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwana

Test Quick Vue

Polecane posty

Gość Sylwana

Miesiączka spóźnia mi się już 12 dni, dzisiaj ponownie zrobiłam test. Najperw całe okienko zafarbowało się na różowo, ale po chwili pojawiła się tylko niebieska kreska. Czy to normalne? Trochę się denerwuję ponieważ nie wiem czy jestem w ciązy czy może na coś zachorowałam.Choruję na tarczycę, nie wiem czy to ma wpływ na wynik. Kiedy mogę udać się do lekarza?

Gość mala_krak
najlepiej idź do lekarza, on Ci doradzi; no i zrób sobie badanie krwi

Gość miminimi
Ja też dzisiaj zrobiłam ten sam test. Miesiączka mi się nie spóźnia, bo powinnam ją jutro albo pojutrze dostać. Zrobiłam test ponieważ starałam się o dzidzie przez cały płodny czas i niestety tylko niebieska kreseczka.

Gość Sylwana
U mnie identycznie. BYłam dzisiaj u lekarza, dowiedziałam się tylko, że na razie chyba w ciązy nie jestem, ale jeżeli nadal nie dostanę miesiączki to przed 15 sierpnia mam przyjsć na usg:(

mnie też miesiączka spóżnia się 12 dzień robiłam test strumieniowy (nie pamiętam nazwy) i Quick Vue i jest tylko niebieska kreseczka.. lekarz też kazał czekać do 4- tego.

Gość Sylwana
Ja ide jutro prywatnie, zrobie usg dopochwowe wiec bede wiedziala co sie dzieje.

test Quick VUE jest dobry, przy takim spóźnieniu miesiączki powinien wykazać ciążę, jeśli jest, natomiast nie wiem tylko czy tarczyca nie ma tu wpływu na wyniki, bo słyszałam różne wersje - według mnie nie powinna bo testy wykrywają konkretny hormon hCG, chyba że jest on w jakiś sposób maskowany przez to co pochodzi od tarczycy, nie wiem... może warto jeszcze wypróbowac pre-test na przykład?

Gość stella72
ja tez wczoraj zrobilam ten test i jedna kreska, a dzien cyklu wczoraj byl 33, a okresu nadal nie mam. Agnieszka, a co Ci ten lekarz powiedzial, co moze byc przyczyna takiego opoznienia?

Gość Sylwana
Śmierdzę turbanem 98 letniego beduina, na którym usiadła pszczoła afrykańska

Gość stella72
Śmierdzę genitaliami starego orangutana :classic_cool:

Gość Sylwana
Nie wiem co za idiota się za nas podszywa, ale naprawdę, moża pora dorosnąć lub chociaz się ujawnić. To jest tchórzostwo i niedojrzałość. Gratuluje!!!

nie wiadomo co może być przyczną, ja po cichu myślę że może tak bardzo chcę być w ciąży, że to jakoś wpływa na moje hormony, dostałam tabletki na wywołanie okresu i pojawił się :(

Gość Natalia_Poznan
dzisiaj jest 27 dzien mojego cyklu. Czy moge juz jutro zrobic test?

Gość Natalia_Poznan
dodam ze cykle mam bardzo nieregularne i tak naprawde nie wiem kiedy mialabym dostac okres :(:(:( czy wynik takiego testu bylby wiarygodny?