Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę się zalogować/

głupie pytanie do współżyjących

Polecane posty

ja mam małe pytanko,trochę głupie, ale jestem już cała w nerwach, wiec tak, biorę tabletki od lutego, w tym cyklu dużo alkoholu wypiłam mniej więcej co 2-3dni:/i kochałam się w 13-14 dzień cyklu i obawiam się że mogę być w ciązy...jest jakie kolwiek prawdopodobieństwo??i jeszcze jest jedno głupie pytanie, bo nie wiem czy on skończył w środku, bo raczej gdyby skończył to by ze mnie \"ciekło\",prawda??to trochę głuie, ale się naprawdę zagubiłam, i zawsze przed okresem bolały mnie sutki i piersi teraz nie mam żadnych bóli, od czasu do czasu tak jak brzuch przed okresem, ale to też znikome, jutro albo pojutrze mam dostać okresu, ale już wychodzę ze skóry, temp w normie pod pachą 36.3C a w buzi 36.8C. pomóżcie czy mam powody?? z góry dziękuję:*

Zapewne w ciązy nie jestes. Temperatura nic ci nie powie dopoki nie pryzjdzie dzien przewidywanej miesiaczki ;] bo wyzsza temperatura po owulacji to normalka. Na przysżłośc radzę więcej myśleć nad tym co się robi ;]

proszę, nich ktos się jeszcze wypowie...a co z tymi bólami, że ich nie ma???a taka temp jest podwyższona??

Gość Julies
iczka a co ona takiego zlego zrobila ze musi myslec w przyszlosci? Alkohol nie obniza skutecznosci tabletek dopoki nie doprowadzi do wymiotow, takze nawet jesli duzo pilas a nie wymiotowalas to nie masz sie czym przejmowac.Bierzwesz tabletki wystarczajaco dlugo zeby facet bez obaw mogl w Tobie konczyc.nie ma szans na to ze jestes w ciazy!!!!!! a co do boli.....to roznie bywa....czasem boli,czasem nie! Czekaj cierpliwie na okres i nie panikuj bo zupelnie nie ma powodu!

dziękuję Julies...naprawdę dodałaś mi otuchy. a co do alkoholu to wakacje i to te po maturze, mam nadzięję, że okres pojawi się jutro albo pojutrze, dzięki wielkie :*