Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aXAXAXAX

Przestańcie z tymi terminami o ciąży!!!!!!

Polecane posty

Gość aXAXAXAX

nie możecie na jednym topiku pisać o ciąży tylko........termin we wrześniu termin w grudniu itd[zły] napiście jeden topik o terminach i tyle[zły] JEDEN TOPIK ZROZUMIAŁY CIĘŻARNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM [KWIAT]

Gość aXAXAXAX
🌻🌻 nie wyszły ❤️sorki:)

Gość popieram mmmm
to idiotyczne ciągle topiki o ciąży najlepiej założyć jeden i wszysykie cienzarne będą w kupie:P

Gość aXAXAXAX
ciesze się że przynajmniej jedna osoba mnie poparła:-)

:) fakt, lepiej rozdzielać na tematy, niech się nawet wydają nie-ciężarnym głupawe :) typu \"o ile kilogramów cięższe były wasze piersi w 5 miesiącu ciąży?\" ;) żart

Gość taka sama jak inni
ja tez sie zgadzam, miedzy waszymi topicami gina inne, chociaz fakt, kazda moze pisac gdzie chce i wygodniej sie porozumiewac z mamami dzieci w podobnym wieku, ale czy nie wygodniej by bylo zalozyc topic wiosna 2005, beda mamy bardziej i mniej doswiadczone z jednego okresu i mniej problemow ze znalezieniem rozmowcow. ja szukam jesieni 2004:)

Gość popieram mmmm
ale trafione w dziesiątke :-)

Gość a ja się nie zgadzam
bo zdaje się, że główny tytuł forum brzmi - " CIĄŻA , " Więc odwalcie się od ciężarnych, mają tyle topiców "terminowych", ile im pasuje - bo to dla nich forum.

Gość tak dla was te forum
o macieżyństwie tylko dlaczego się niezjednoczycie i wtedy piszcie kiedy ktoś robi kupcie kiedy siusi:P itd, a tak wogóle pozdrawiam panie w błogosławionym stanie🌻

Gość ale numer
ta AXAXAXAXA napisala napiŚcie, ale jaja;)

Gość Agent nr.3
tyle topików takich bleeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Wadera
Słuchaj, jest wolnośc i demokracja jeśli tego nie wiesz , a chyba nie wiesz. Pogadamy na temat topików o ciąży kiedy sama w niej będziesz , bo na razie wydaje mi się że masz zerowe pojęcie na ten temat. Poczytaj sobie topiki ,,miesięczne'' może ci się coś rozwidni w myśleniu, bo na razie ciemno i głucho tam w twoich złączach neuronowych. Każdymiesiąc ciąży charakteryzuje się swoistą charakterystyką, DOLEGLIWOŚCIAMI , BADANIAMI NIEPOKOJEM.:Po to są te topiki. Także moja droga wyluzuj lub idź oglądać telenowele .

Gość *porządnicka*
Również uważam , że powinien być jeden topic CIĄŻA, jeden DIETY i ODCHUDZANIE (a jest ich zdecydowanie za dużo) , jeden ANTYKONCEPCJA i wszystko co jest z tym związane itd itd to może to forum miałoby jakiś skład i ład.

Gość degzterka
Żałosne jesteście....zaraz napiszecie topik "pierwsza kupka wczoraj';)

Gość degazterka
To może pierwszy ząbek?

Gość Mysiątko
dziewczyny, troche więcej taktu. jesteście kobietami czy facetami z butelką piwa. nie trzeba sie kłucić o takie rzeczy. to prawda ze czasem trudno znaleźć wybrany topik, ale jak juz znajdziesz to mozna go włożyć w ULUBIONE i już nie bedzie problemu.