Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już sama nie wiem

tak czytam i czytam...

Polecane posty

Witam Was serdecznie ! Czytam tak to forum i nie moge znaleźć odpowiedzi, porady choc jestem świadoma tego że jedynie ginekolog by mi odpowiedział. A mianowicie zastanawima sie co się ze mną dzieje, najpierw okres spóźniał mi się 1.5 miesiąca - zrobiłam test - negatywny- za kilka dni okres przyszedł. Zaczełam robić badania bo podejrzewałam że coś jest nie tak z tarczycą - ale ok. Więc tak czy inaczej poszłam do ginekologa moze coś jest nie tak - okazało sie że wszystko jest w jak najlepszym porządku, badanie też nic nie wykazało..a teraz znow juz miesiąc się spóźnia. Dodam że mam bardzo słabe 3-4 dni i nieregularne , ale teraz to mnie juz martwi. Może Wy mi coś poradzicie. pozdrawiam

popros zeby lekarz zrobil ci usg dopochwowe, zeby zbadac jajniki... to moga byc objawy zespolu policystycznych jajnikow... nie jest to jakas ciezka choroba, ale powinen ci wtedy przepisac tabl antykoncepcyjne w ramach tarapii hormonalnej.. i nie daj sobie wcisnac diane jakby co, bo one maja bardzo duzo hormonow i lekarze czesto je przepisuja na to schorzenie, a na uregulowanie wszystkiego wystarcza normalne tabletki przeznaczone dla mlodych kobiet. pozdrawiam

dzięki wielkie za odpowiedz ...wcześniej jak sie zastanawiałam nad ta tarczyca to wielokrotnie laczylo się to z tym schorzeniem...wielokrotnie mówiłam mojej ginekolog że coś jest nie tak ...ale ona mi wpiera że nie mam racji ... chyba czas zmienić lekarza....już nawet zastanawiam się nad tym czy jednak nie jestem w ciąży...jakaś pomyłka ... nie wiem ... dzięki

jak nie masz okresu co dwa miesiace to musi to byc cos z jednym jajnikiem - tak mie sie wydaje - bo przeciez naprzemiennie :) chyba rzeczywiscie warto zmienic gin. Podrawiam!!

jak ci nie zrobila usg i nie zobaczyla dokladnie jajnikow nie moze mowic ze wszystko jest ok, moze faktycznie zmien lekarza, tylko tez nie na chybil trafil, tylko zrob najpierw rozeznanie. dobry lekarz robi regularnie cytologie, bada piersi, robi usg itd i jest mily:) takiego poszukaj. a tej choroby jakby co sie nie boj, bo to nic strasznego, trzeba tylko byc pod stala (dwa razy w roku) kontrola lakarska. powodzenia!

Gość uuuuuuuuuup
upupupup

Gość ddddddddd
ddd

dzięki za odpowiedzi :) .... teraz ten problem odstawie na bok - wakacje!!!, chybaże jednak @ sie nie pojawi, ale z dnia na dzień coraz bardziej na to liczę. Tyle dobrze, że od razu wszyscy nie wyskoczyli że jestem w CIĄZY - to bylby koszmar (- tylko niech chcace dzidziusia od razu mnie nie ukamionuja za te słowa - bo to nie jest kwestia niechęci do macierzyństwa tylko inna) . Zobaczymy co z tego wyniknie, ale mam nadzieje ze nic powaznego ...pozdrawiam ..pa

Gość Wiesz ja też mam
nieregularne miesiączki i obliczyłam, że wahają się od 26-35 dni. Im jestem starsza tym bardziej zaczyna mnie to niepokoić, bo nie wiem czy będę mogła normalnie zajść w ciążę i mieć dzieci - może ktoś wie jaki wpływ mają nieregularne miesiączki na zostanie matką?

Gość bea67
Chyba zadnego bo ja tak mialam i mam 2 dzieci,po porodzie cykl miesiaczkowy sie wyregolowal .

Gość Wiesz ja też mam
bea67----->a czy Ty też od zawsze miałaś nieregularne miesiączki? i w jakim wieku urodziłaś dziecko jeśli wolno spytać?:)