Margo. 78 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Edytowano 3 godziny temu przez Margo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 9 Napisano 2 godziny temu Wczoraj trafiłam na dwie piosenki które polubiłam. Pierwszy bardziej radiowy, a drugi trochę mniej... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 2 godziny temu Mara robiłaś kiedyś sex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 345 Napisano 2 godziny temu Mara, ta pierwsza jest zajebista !!!! Jeszcze słucham. Zaraz dojdę to drugiej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 345 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, yeya napisał: Wczoraj trafiłam na dwie piosenki które polubiłam. Pierwszy bardziej radiowy, a drugi trochę mniej... Biorę kapelę na tapetę. Mara, dzięki. Super utwór 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 9 Napisano 2 godziny temu : ) to jeszcze coś na dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 345 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, yeya napisał: : ) to jeszcze coś na dobranoc. Nie. To nie Przeczytałam, że Mike Portnoy (perkusista w pierwszego utworu) grał w Polsce. 3 raz słucham jedynki i znikam. Dobranoc Mara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 345 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Bambo napisał: Mara robiłaś kiedyś sex? Zadajesz to nietaktowne pytanie, żeby nie powiedzieć ...yczne, bo Mara jest najbardziej stosowaną użytkowniczką? Po kilku miesiącach "znajomości" upychacie ludzi do szuflady, zamykacie i myślicie, że niczym was nie zaskoczą. Krzywdzące i płytkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Zadajesz to nietaktowne pytanie, żeby nie powiedzieć ...yczne, bo Mara jest najbardziej stosowaną użytkowniczką? Po kilku miesiącach "znajomości" upychacie ludzi do szuflady, zamykacie i myślicie, że niczym was nie zaskoczą. Krzywdzące i płytkie. Do żadnej szufladki nie upchnelam ja ją lubię ale fajnie się denerwuje spokojnych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 7 Napisano 1 godzinę temu prosimy nas nie zaskakiwac bo nie lubimy pulapek w szufladach z ritardami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu Nie tylko mnie można se denerwować ja też mogę być zuym człowiekiem albo głupim tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 7 Napisano 1 godzinę temu a mnie nie mozna tak co mozna mi to nie innym skonczylo sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu I oburzone memusie mogą się bić po tzytzkach i wzdychac jakie som mądre a inni gupi tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 345 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Bambo napisał: Do żadnej szufladki nie upchnelam ja ją lubię ale fajnie się denerwuje spokojnych ludzi Na szczęście, ona jest ponad to. Dobranoc. Nie mogę się oderwać od pierwszej propozycji muzycznej. Mara mnie "załatwiła" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach