Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala z Wawy

cwiczenie na biodra i uda

Polecane posty

Postawcie za sobą krzesło i ćwiczcie-wtedy na 100% ćw. będzie wykonane prawidłowo. Pupę musicie zatrzymać dokładnie w momencie jak \"poczujecie\" , ze juz prawie siadacie i ...koniec. Rzeczywiście przyznaję rację jest to jedno z najlepszych ćwiczen na uda, pośladki - (może i na biodra też) - ćwiczenie jest bardzo proste i nie wymaga żadnych akcesoriów....no ewent. krzesło;)

Te ćwiczenia są zajebiste ćwiczę dzinnie (czasami niecodzinnie z przerwami kilkudniowymi) po 100 półprzysiadów i do tego dieta mniej żreć i są efekty(ćwiczę od 2 miesięcy) w udach mi spadło 4cm a w biodrach 6cm ujędrniły sie nogi ale pośladki NIE dlatego szukam teraz ćwiczeń na pośladki żeby je ujędrnić

Gość gagatexx pytanie do ciebie
piszesz ze posladki sie nie ujedrnily... a czy schudly????

Gość na pośladki
na pośladki super jest napinanie i generalnie można wykonywać je zawsze i wszędzie ( pod warunkiem że ma się ciuszek zasłaniający biodra :) ).stojąc napinamy pośladek, na początku nic nie czuć:) bo nie ma mięśni, ale potem słuchajcie normalnie można czuć ze to bok lub tył. Po prostu podskakiwać sobie tyłkiem;). Robię to na przystankach, przy zmywaniu garów i w nudnych okolicznościach gdzie trzeba długo stać i kogoś słuchać. Ja sobie wtedy licze rymicznie napinanie:) i ćwicze raz jeden raz drugi, oba na raz:) świetna zabawa ;) Po pierwszych dwóch tygodniach zobaczycie jak pupa się unosi przy napinaniu, nie mam na pupie celulitu mio że w innych mijscach i owszem

Gość Linteoa
pupa sie unosi TYLKO przy napisaniu?? to co właściwie daje te napinanie?

Gość Wiecie jak mnie dziś nogi bolą
Cwiczyłam zaledwie wczoraj a dzis mam zakwasy ze chodzić nie mogę, mimo to i tak cwicze. Nawet dzis pod prysznicem sobie przysiadałam :)))))

Gość Malyga
Kobieto spadlas mi z nieba;) Wlasnie mialam od dzis przeprosic sie z moim rowerkiem ale jakos tak wyszlo ze stoi w kacie i sie kurzy nadal, a te pol przysiady mozna robic sluchajac muzyki lub ogladajac film. Rewelacja napewno od dzis czyli zaraz tylko jak upiecze mi sie ciasto bo musze dolozyc piane z bialek lece cwiczyc. Tez mam figure ala gruszeczka, i musze sie pozbyc tych udzisk i pupy;) W zeszlym roku zjechalam na wadze 10 kg stosowalam diete nielaczenia. Od tamtej pory nie moge patrzec na warzywa tak mi obrzydly .Nie przytylam duzo od tamtej pory 4 kg , ale kiedy wbijam sie poraz kolejny w moje jeansy czuje jak mi sie uda z nich wylewaja;) Choc diete postanowilam stosowac ale juz nie az tak rygorystyczna jak wtedy . Chwala ci za to napisze wam jak mi idzie. Musze wymodelowac swoje uda i pupe do sylwka w szafie czeka na mnie fantastyczna kreacja;) Pa pozdrowka , mam

Gość Ala z Wawy
Witam koleżanki, Ciesze że że chociaż kilka osob pokusiło się o wypróbowanie proponowanych przez mnie ćwiczeń. Zycze powodzenia i wytrwałości

Gość maleńka_taka
Słuchajcie znalazłam podobne ćwiczenie (no właśnie a może nawet to to samo) tylko że OPIERA SIE O ŚCIANĘ I ROBI PRZYSIAD DO MOMENTU AŻ NOGI UTWORZĄ KĄT PROSTY - i jak myślicie?? :) 🌼

Gość czarna_kawa
I jak dziewczyny wam idzie?? Któraś ma już jakieś efekty? Pochwalcie się !!! Ja się jeszcze wogóle nie zabrałam :( codziennie odkładam...

Gość hopa hopa
jak efekty?? czyzby nikt nie ćwiczył :>????????

dziewczyny jeżeli odchudzamy biodra i uda to niezapomnijmy o innych częściach ciała. Podawajcie najlepsze ćwiczenia, tylko te najlepsze! Na boczne wałeczki w okolicach pasa świętne jest hula hoop. Hila hoop w ogóle super na okolice pasa! 15-20 min!

Gość _Alma_
Witam Szanowne Kolezanki, wykonuje to cwiczenie juz drugi tydzien,wykonuje 3 serie po 100 (czyli nie chwalac sie robie 300 takich przysiadow codziennie ;) ) do tego 100 brzuszkow.Jeszcze tylko czekam na efekty bo jak na razie zbyt spektakularnej zmiany to nie ma ;) Pozdrawiam. Alu z Wawy-dzieki za to cwiczenie :)

Jeżeli nie macie nic przeciwko to i ja się przyłączę :) Przydałoby się zrzucić tu i tam troszeczkę... Fajnie byłoby zabłysnąć na imprezie sylwestrowej nie tylko ładną sukienką ale i zgrabną figurką :) Zostało mało czasu ale zawsze coś..;) Na poprawę mięśni pupy polecam takie proste ćwiczonko: kolana i dłonie opieramy na macie pod kątem prostym do podłoża, głowa przed siebie, plecy wyprostowane i podnosimy nóżkę zgiętą w kolanie do góry (łydka w stosunku do uda pod kątem prostym), kiedy udo znajdzie się równolegle do podłoża przytrzymujemy chwilkę i opuszczamy. Oczywiście nie należy ćwiczenia wykonywać zbyt szybko. Powtarzamy kilka razy i zmieniamy nogę. Przy okazji mięśnie uda też popracują. W tej samej pozycji odchylając nogę do boku ćwiczymy bioderka :) Wytrwałości Kobietki!

Gość Ala z Wawy
Do Almy, Efekty będą napewno tylko trzeba troszke cierpliwości i czasu, no i systematyczności. pozdrawiam i good luck

Gość PILATES_SUPER CWICZENIA
Rezultat widoczny po okolo 2 tygodniach'pozdrawiam Bea