Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mario

czy dzwonicie do swojego lekarza?

Polecane posty

czy każdy lekarz, który prowadzi ciąże podaje swoim pacjentkom swój nr prywatny tak wrazie co? ja mam straszne opory przed dzwonieniem. czasami chciałabym poradzić się w jakiejś kwestii, ale strasznie się wstydzę. boję się , że pomyśli, że jestem namolną pacjentką. wiem, że to głupie, ale nie umiem sobie z tym poradzić. a jak u was?

Gość marynkaZ
Ja nie dostalam prywatnego nr telefonu do gina:(

lekarz naogol ni epodaje swojego numeru dla zabawy tylko w jakims celu ;) tak wiec jesli czegos nie wiem czegos sie obawiasz lub nie jestes czegos pewna --> zawsze mozesz do niego zadzwonic:) oczywiscie lepiej najpierw sie 5 razy upewnic ze cos jest z toba nie tak zeby na namolną czy glupiutką nie wyjsc:) ale skoro numer daje tzn. ze mozesz do niego zadzwonic:) bez obaw:)

Moja droga ja jak bylam w ciazy to z kazdym pytaniem dzwonilam do mojego lekarza i nie czulam sie wcale namolnie a i teraz tez mi sie zdarzy czasem w jakiejs sprawie zadzwonic wiec jesli tylko masz jakies pytania lub watpliowsci to dzwon i nie czaj sie po to prowadzi Twoja ciaze zeby zawsze sluzyc rada. Pozdraiwma i zycze pomyslnego rozwiazania

Gość Polecam odpowiednią
lekturę na interesujący ciebie temat. Lekarze tez maja swoje prywatne życie, jak każdy. Nikt nie lubi nieuków :-D