Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stellllla

PROSTOWNICA CERAMICZNA ZA 39 ZŁ.???

Polecane posty

Gość Stellllla

W Auchan (w Wawie na Modlinskiej) jest promocja: prostownica ceramiczna za 39 zł.(przeceniona z 59 zł.) bardzo podobna do tej http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59217403 i zastanawiam się czy jej nie kupić? być może nie jest najlepszej jakości, ale ja i tak prostuję włosy 2-3 razy na miesiąc. czy warto ją kupić ? (jest na to gwarancja).

Hej,ja kupiłam Babyliss za 160 zł i jest dobra,właśnie ceramiczna.nie polecam kupowac z marketów,prostownica i tak niszczy włosy-każda!a te tansze to pewnie jeszcze bardziej:(ale wybór należy do Ciebie,pozdrawiam

Gość za 39 zł nie warto

Gość Stellllla
wiem, ale kiedyś kupiłam depilator za 79 zł. i mam go do tej pory, jest dobry. chciałam używać prostownicy czasami, dbam o włosy, ale mam ochotę je wyprostować (2 razy na misiąc). jest gwarancja więc może spróbuję. też się zasatanawiam, musze zobaczyć jaka to firma.

Gość Stellllla
a może któraś z was skorzystała z podobnej promocji?

Ja kupilam w media markt ceramiczna vidal sasson - rewelka nie wysusza i nie niszczy wloskow bardzo polecam cena 129pln

Gość super reklama swoich aukcji
żenada :-o

Gość Stellllla
no ale reklama!

Hej Ja kupiłam prostownice na rynku za 35 zl, i nie zauwazyłam żeby moje włosy były bardzo zniszczone ,a prostuje codziennie .Tak więc uważam że możesz spokojnie kupic ta prostownice która i tak bedzie pewnie lepszej jakosci od mojej(moja nie jest nawet ceramiczna:)) tym bardziej jezeli prostujesz włosy tylko 2 razy na miesiąc:). pozdrawiam

Gość Stellllla
dzięki Tarka, no ja ją kupię, a co mi tam. mam gwarancję, więc jakby co to ją zwrócę.

Wiesz, prostownica ceramiczna jest bardzo dobra. Ma ją moja ciocia, co prawda za 250 zł, ale ma. Ceramiczna nie niszczy włosów. A cena jest b. dobra. Także wydaję mi się że kup!

Gość Stelllla
właśnie ją kupiłam; już wyprostowałam sobie włosy i jeszcze nie jestem łysa :) jest dobra, mam gwarancję na 12 miesięcy.

Gość lilianaaaa
do Jane Doe - tez mam vidal sasoon, tez kosztowala ok 130 zl, a uzywasz z tym pojemnikiem na pare wodną czy nie? bo niewiem co lepsze :) ja uzywam juz rok, codziennie i zadowolona jestem z niej ogulnie, ale troche niszczy wlosy, do tego bardzo szybko sie przetluszczają ( od przegrzania skory glowy), tez tak macie?? uzywacie jakichs kosmetykow dzieki ktorym skutki prostowania są mniej widoczne? np termoochronnych czy innych podobnych ktore mozecie polecic?

Gość kuskus
właśnie mam zamiar też kupić ale powiedzcie czy trzeba włosy czyms sprysiwać przed prostowaniem czy tak "na sucho" prostować ???

Gość kuskus
Stelllla i jak Ci wyszło wyprostowanie włosów ???

Gość Stelllla
do kuskus: bardzo dobrze.ja prostowałam na sucho. później mozna wziąć jedwabiem do włosów. ładnie wygladają, są posciutkie i gładkie. dbam o włosy (używam waxu i jedwabu) więc nie wygladają na spalone ;) . jestem zadowolona, mniej kosztowała ta moja prostownica, bo nie jest taka dobra jak pozostałe, ale mi to wystarcza. prostuję włosy 3-4 razy w miesiącu, nie codziennie.

Gość mam pytankoo
gdzie mozna kupic jedwab i ile kosztuje?

Gość Stelllla
jedwab w sklepie fryzjerskim ok. 6 zł. lub na Allegro

Gość hohohoopp
też kupiłam tą prostownicę u nas w Katowicach kosztowała 29 zł.-- ceramiczna z regulacją temp. i naprawdę jest niezła polecam --------------------------------------------------------------------------------- jakie ma właściwości jedwab ???

Gość Stellllla
jedwab regeneruje zniszczone końcówki.włosy nie są rozdwojone. ja go uzywam tak od połowy włosów, bo jest bardzo gęsty i nie chcę mieć zaraz po umyciu przetłuszcznych włosów.

Gość mejsi
ja mam prostownice remingtona za 130 zł i jest super, nie niszczy wlosow, a wczesniej mialam taką za 50 zł, prsotwalam raz na miesiac i po roku mialam FATALNE wlosy, dobrze ze juz odrosly i sa zdrowsze, ale koncowki nadal spalone mi zostaly. nie warto kupowac taniej prostnicy bo nie dosc ze niszczy wlosy, to - do dupy prostuje.

Gość m333
hohohoopp , a gdzie w k-ce? :D

Gość a22
kup a nie zobaczysz swoich wlosow juz za miesiac

Gość livis
witam, jest ktos kto ma prostowniczke VITAL SASSON? mam zamiar ja kupic na Allegro...

Gość pola999
Chce prostować sobie włosy.Może polecicie mi jak prostować żeby ich nie zniszczyć.Może jakieś specjalne kosmetyki?

Gość pola999
Może ktoś mi poleci też dobrą i niedrogą prostownice

Gość lalllka
hahaha a ja mam zestaw philips tressenne (karbownica lokowka spirala i prostownica) z a199 zyla , i sprawuja sie swietnie...nigdy ie dalabym 150 czy 200 zl za sama prostownice:/

Gość KamciaCmok*
Spalone Włosy? Wiem co to znaczy, bo miałam już tak spalone włosy przez prostownice i żelazko...że nadawały się tylko do obcięcia. Aole znalazłam sposób na szczęście: Jeśli spalą wam się włosy: - To trzeaba koniecznie na jakiś czas odstawić prostowani, włosy muszą się zregenerować - Trzeba je nawilżyć...do tego polecam maseczke Panten proV "Intensywna regeneracja" albo z kallosa taką z łożyskiem. - A na wzmocnienie np. Skrzypovita albo inny produkt na skrzypie.

hi laseczki ja tez mam prostownice videal sasoon ceramiczna i dalam za nia w saturnie 12.99 euro:) przeliczajac na polskie 50 pln:) i jest super! nie nieszczy wlosow,fajnie prostuje ! :)polecam! to dobra marka!!