Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wersa

NAPADY DUSZNOŚCI W CIĄŻY

Polecane posty

Gość wersa

Jestem w 22 tygodniu ciąży. Od wczoraj mam takie jakby napady duszności. Towarzyszy temu duży lęk. Uspokajam się dopiero po jakimś czasie. Czy macie coś podobnego i jak sobie z tym radzicie.

Najprawdopodobniej masz wysoko położona macicę i uciska ci przeponę, od czasu do czasu dziecko też ją dociśnie i napad duszności gotowy, a jak sie nie wie czemu to można się wystraszyć:D Przejdzie ok miesiaca przed porodem jak macica zacznie się obniżać. Ale oczywiście na najbliżeszej wizycie upewnij się u lekarza

Gość ania 30
Tak napady duszności się zdarzają nawet wtedy gdy nie jest bardzo gorąco,najlepiej połóż się wtedy z nogami uniesionymi do góry odpocznij i uspokój się,oczywiście powiedz o tym na najbliższej wizycie-pozdrawiam.

Gość iwona 20
witam jestem w 12 tygodniu ciąży nie dawno miałam straszny napad duszności nie mogłam złapac oddechu towarzyszył mi przy tym lęk, gdy już trochę mi przeszło i zasnełam to mój partner co chwilę się budził przestraszony bo jak mi rano powiedział co chwile miałam problem z oddychaniem czym mogło to byc spowodowane.

Gość monalisa23.
A może to napady lękowe? Im przeważnie towarzyszą duszności.