Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milaaaa

taniei bardzo dobre pieluchy

Polecane posty

Gość milaaaa

kobietki -mamy chciałabym wam polecić super pieluszki dla waszych bobasów są tanie (90 sztuk 45zł) bardzo chłonne bawełniane dla najmłodszych z wkładką siateczkową która najlepiej chłonie wilgoć nie powodują odparzeń są zapinane na ładne kolorowe rzepy naprawdę są rewelacyjne niczym się nie różnią od pampersów (też używałam) a można je kupić na stadionie x-ciolecia w w-wie. jeśli któraś jest zainteresowana napiszę gdzie itd.. acha mają też sklep w Michałowie pozdrawiam

Gość nie ma zbytniej różnicy
Za paczkę papmersów 90szt, płacę 50 zł czyli różnica pomiędzy pieluchami wynosi 5 zł.

Gość milaaaa
a gdzie kupujesz te pieluszki pampers?

Gość GALA
MOJE DZIECKO MIAŁO UCZULENIE NA HUUGISY, A TERAZ KUPUJĘ HAPPY SĄ TANIE I NIE POWODUJĄ ZACZERWIENIENIA ORAZ SĄ DOSTĘPNE W PRAWIE WSZYSTKICH DROGERIACH

Gość nie ma zbytniej różnicy
w Hipernovowa

Gość ggggggggggggggggg
bardzo dobre i tanie sa pieluchy sieci "1" dostepne w Carrefour. Rozmiar maxi 28 sztuk kosztuje 11 zł. a jak mniejszy, to jeszcze wiecej pieluszek w paczce.polecam je.

Gość epha
Przetestowałam wiele rodzajów pieluch (Pampersy - niby marka za którą też trzeba płacić , a nie są rewelacyjne wg mnie). Dla mnie najlepsze są pieluszki z Biedronki DADA. 36szt. - 19,99. Super,

Gość nie uważam
że jest to cena rewelacyjna jeżeli za 66 szt. Pampersa płacę niecałe 50 zł to tylko 10 zł drożej niż Dada. Ja uważam że Pampers jest bardzo dobry.