Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daffodile

wiarygodność testów ciążowych

Polecane posty

Gość daffodile

no wlasnie, czy zdarzylo się komus zeby pokazaly falszywy wynik???Czy czesciej mylą sie przy pozytywnym czy negatywnym wyniku??? Pytam bo mysle ze jestem w ciazy, ale 2 testy wyszly negatywne(1 tydzien przed miesiaczą, 2 klika dni po spodziewanym terminie@) prosze powiedzcie co wiecie na ten temat pozdrawiam:)

Gość daffodile
tzn przed spodziewaną@ :P

hej mi raz( tzn ok 5 lat temu) wyszedl negatywny a jak sie potem okazalo bylam w 2 tyg ciazy..wiec moim zdaniem zeden test pipi test tylko z krwi na poziom Bhcg hormonu ktory jest tylko gdy jest ciaza..........ale ostatnio robilam test i wyszlo mi ze nie jestem ..i @ przyszla:(:[ a myslalam ze nie przyjdzie..... pozdrawiam!

Gość daffodile
Dzieki Kleine:)Dalas mi promyk nadziei:) Tak sie staralismy ze dziwne byloby gdyby nic z tego nie wyszlo:P ale z drugiej strony mysle ze cala ta sytuacja wywoluje u mnie ciąze urojoną:) nie wiem co robic...iść do lekarza(co to da???) czy spokojnie czekac(a to mnie zaczyna dobijac!) ps. mialas jakies konkretne objawy ciązy kiedy zrobilas ten 1wszy tescik??? (ten który okazal sie falszywy) pozdrawiam:)