Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efka30

Czy kobieta powinna byc w ciazy tylko dlatego,ze maz chce?

Polecane posty

Gość Efka30
Dlaczego nikt nic nie pisze:)Lubawa,zapewnija nas o tym,ze dziecko to najcudowniejszy skarb:)

Gość lubawa fajna sprawa
zapewniam, zapewniam;) i radze sie pospieszyc, bo trzeba miec przy nim duzo cierpliwosci i sil:D a co jak zechce rodzenstwo???

Gość Efka30
Lubawa,podaj kilka argumentow za :D:D:D:D

Gość Efka30
dziewczyny,gdzie jestescie?:(Chcialam pogadac:(

Gość lubawa fajna sprawa
hm, 1. pierwszy usmiech 2. pierwsze kroki 3. fajne ciuszki i zabawki 4. duma z pierwszego zjedzonego samodzielnie obiadku 5. pierwsze kupki na nocniczku 6. bunt i złość u pół metrowego cZłowieczka:D 7. niewinna buzka jak spi 8. zaufanie z jakim na ciebie patrzy 9. fakt, ze zawsze jestes dla niego na pierwszym miejscu 10. miłość jaka sie odwzajemnia 11. radasc z obserwowania, jak twoje malenstwo rosnie, rozwija sie, zmienia 12. na koniec fakt, ze w duzej mierze od ciebie zalezy jakim bedzie czlowiekiem:) napewno to przerasta minusy:)

Gość Efka30
najbardziej chyba podoba mi sie obserwacja zlosci u polmetrowego czlowieczka;)Mama zawsze opowiada mi jaki bylam maly nerwusek i ile mialam cierpliwosci,zeby tlumaczyc lalkom,ze trzeba jesc a sama niewiele jadlam.:D

Gość lubawa fajna sprawa
najfajniej jak mnie bije malymi lapkami i odpycha od siebie:) zapomnialam jeszcze dodac slodkie stupki:) uwielbiam na te malenstwa patrzec i calowac:)

Gość Efka30
Lubawa, a powiedz,czy chcialas miec dziecko?A jak juz sie dowiedzialas,ze jestes w ciazy, co myslalas o swoim zyciu.To smieszne,ale boje sie taksze tego,ze zmieni sie moja figura na ktora pracowalam tyle lat.Wiesz latwiej jest uzyskac figure 20letniej dziewczynie niz 30 letniej kobiecie.Jak to bylo u ciebie?

Gość Efka30
Kurcze, oczywiscie "Także":DAle byk,wstyd

Piekna wyliczanka lubawa:) sliczne i wzruszajace pozdrawiam wszystkie

Gość lubawa fajna sprawa
zapomnialam jeszcze o jednym prostym, ale za to jakim fajnym slowku:) "mama":D jak lobuz zasnie to sie rozpisze;)

Gość Efka30
Chyba bede musiala poczekac na koralika,zeby pogadac:(

Gość mam Efko podobny problem
mąż mnie karze brakiem seksu za to,że nie mamy dziecka.:(

Gość Efka30
A mozesz to opisac?Nie rozumiem.

Gość Alicja35
hmmm wy się garniecie do dzieci bynajmniej takie sprawiacie wrażenie, po prostu zajdźcie w ciąże a potem się wszytsko ułoży. Ja jestem zdecydowana na to by nigdy nie urodzić, mam 35 lat i po prostu nie przepadam za dziećmi, mój mąż ma podobny światopogląd chociaż przyznam się szczerze, że nie umiałabym żyć z człowiekiem który próbuję na mnie wywrzeć decyzję w tak ważnej kwestii. Pozdrawiam:)

Gość Efka30
Alicjo,w ogole nie myslisz o dziecku.Ja czasem zastanawiam sie,jak bedzie wygladalo moje zycie bez dziecka jak bede miala np.50 lat.W tej chwili juz mam spory problem,bo wiekszosc moich kolezanek ma bobasy i rozmowy obracaja sie wokol kupek,pieluszek, mleka itd.ja czasem czuje sie glupio:(Nawet na jakis spotkaniach, jestesmy jedynym malzenstwem bez dziecka.

Gość nie chce zadnych
bachorów ani koszmarnych porodów........

Gość koralik***
Cześć dziewczyny🌻 Lubawa... milutka i jak przekonywująca lista:) Efcia... widzę, że mimo wszystko na Twojej liście jest coraz więcej plusów, gratuluję i tylko tak dalej:D A ja mimo, że nadal jestem pełna obaw to chyba coraz bardziej przekonuję się, że warto. W Zakopcu też nie próżnowaliśmy więc kto wie, kto wie :D:D:D Cieplutko Was pozdrawiam 👄

Gość Efka30
Czesc koraliku:)Ja chyba sie powoli przekonuje do dzidzi:)Byla dzisiaj u kolezanki,ona ma malutko 2miesieczna coreczke.Miod normalnie:)Przeraza mnie tylko to,ze trzeba wstawac co 2 godziny:)

Gość koralik***
Efcia nie do każdego dzidziusia trzeba wstawać co 2 h moja przyjaciółka wstawała w nocy 2-3 razy więc trochę rzadziej. Cieszę się że coraz bardziej jesteś przekonana. Może razem będziemy w ciąży i będziemy tu o wszystkim pisać:):) Ja zdałam się na los jak będzie dzidzia to się będę cieszyć jak nie będzie to będzie mniej przykro.

Gość Efka30
A poczynilas juz dzialania w tym kierunku?Ja dopiero zamierzam za 1,5 tygodnia:)Bardzo chce dziewczynke,wiec zamierzam starac sie tuz przed owulacja:)

Gość koralik***
Tak jak już pisałam w Zakopcu nie próżnowałam :D owulacje mam gdzieś 13-14 więc może(???) Ja również pragnę mieć córeczkę mój mąż chłopczyka więc co będzie to będzie byle było zdrowe

Gość Efka30
Ja tak jak pisalam za pare dni nie bede proznowac:)Wyliczylam sobie,ze gdyby mi sie udalo, to urodzilabym 19maja;)

Gość koralik***
jakie dokładne wyliczenia, widzę, że podjełaś już decyzję - SUPER tylko nie wiadomo czy tak odrazu się zajdzie:) My tu się obawiamy, a niby nie dokońca tak łatwo zajść w ciążę

Gość Efka30
Wlasnie i to jest problem.Wiesz czasem dopadaja mnie takie mysli,ze moge byc bezplodna i najgorsze jest to,ze chyba zbytnio bym sie nie przejela,koszmar:(Wiele dziewczyn by mnie zlinczowalo za taki tekt,ale co ja poradze:(

Gość ja was nie rozumiem
kurde...normalnie Was nie rozumiem...Jak to jest mozliwe, ze ktoś mówi, że chce dziecka i tak hop-siu robimy i jeszcze owulację se wyliczyć i kochać się tylko wtedy , bo po co kiedy indziej czas marnować...Taki dzieciak chciany przez ojca, a nie przez matkę to koszmar- ja takim byłam....rezultat? Szukam z wzwiązkach ojca, nie feceta...Nie róbcie tak dziecka, jesli nie chcecie go, a po prostu chcecie, żeby facet się cieszył.

Gość aha i jeszcze jedno
co to za bzdura z tym dzieckiem chorym w momencie , w którym się kończy 30 lat? moja kumpela ma dzieciaka z zespołem downa, a urodziła go mając ...19 lat...

Gość koralik***
Myślę, że gdybyś faktycznie usłyszała od lekarza, że nie możesz mieć dzieci to byś się przejęła , po tym co piszesz to mimo wszystko chcesz mieć dzieci i je kochasz. Myśląc teoretycznie na prawdę trudno wczuć się w sytuację faktyczna reakcja często zaskakuje nas samych.