Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reporterka

chce w koncu dostac okres!!!!!

Polecane posty

Gość reporterka

czekam i czekam

Gość Julies
ja ostatnio czekalam 15 dni....Dasz rade!

Gość sikoreczka
wiem że to najgorsze czekanie... ale doczekasz sie :) nie raz to przezywałam.trzymaj sie :)

Gość lolly
uhhhhhh tez wiem co to znaczy. zawsze cykle 28, 29 dni a tu ostatnio okres mi sie spoznil 7 dni...uhhhh co ja przezylam!!!ale na szczescie jest:) Ty tez czekaj cierpliwie... albo nie czekaj. Ja jak czekalam to nic sie nie pojawialo. Az w koncu przestalam o tym myslec, ide do toalety: @!!!!! :) wiesz... @ nie potrzebuje komitetow powitalnych chyba :/ 3mam kciuki!

Gość olcia199
oj biedaki ja chyba zwariuje jak mi sie tak okres bedzie spoznial bo wlasnie tabletki odkladam...moge miec nieregularne cykle awtedy zeswiruje przeciez...my kobiety to mamy przerabane....3mam kciuki i zgadzam sie z tym ze stres i myslenie o tym pwoduje przesuniecie okresu,co wiecej wywoluje objawy ciazy !!!

Gość boniek-edź
nie martw sie za 9 miesięcy dostaniesz .. przecierz to jasne jak słońce... JESTEŚ W CIĄŻY pustaku

spokojnie, jeśli nie kochałaś się z chłopakiem bez zabezp. to dostaniesz:) ja wiele razy czekałąm:( raz nawet 70 dni.....szok, nie? ale to prawda. i nie byłam w ciąży!

Gość SEWALAINE
DZIEWCZYNY JA PRAGNE NIE DOSTAC OKRESU, CHCE MIEC DZIECKO.MAM NADZIEJE, ZE DOSTANIESZ OKRES I WSZYSTKO BEDZIE OK.

Gość doooo
ja tez nie chce dostac!!!!!!!!!!!!!