Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaa

40 dni -okres trwa-dlaczego?

Polecane posty

Gość kaskaa

jest bardzo slaby ale jest?dlaczego? zapalenie przydatkow ma tu cos do rzeczy?bo je przechodze?

idz do lekarza to sie dowiesz;) tutaj nikt cie nie zbada a nawet jesli ktos mial podobnie to moze z calkiem innej przyczyny:)

moja koleżanka tak miała. Okazało się, że jest w ciązy pozamacicznej :(( idź do lekarza koniecznie!!!

Gość kaskaa
ale ja bylam u lekarza i dal mi cyclonamine!!! poszlam do drugiego -lekarka mnie zbadala powiedziala,ze mam zapalenie przydatkow.Ja w szoku-zapomnialam zapytac czy to krwawienie jest zwiazane z tym zapaleniem! A co do ciazy pozamacicznej- hmmmm sama nie wiem co myslec -nie mam objawow swiadczacych o tym ze jestem w ciazy... to straszne

Gość kaskaa
dziewczyny-pomozcie? czy to moze byc to dluuuuuuugie krwawienie od zapalenia przydatkow?

Gość o kurcze.......
nie mam pojęcia.... moja młodsza siostra ma krwawienie od dłuższego czasu, ale to po prostu dlatego, że dopiero zaczęła brać tabletki, więc wszystko jej się reguluje - dałam jej tampaxy, żeby mogła się czuć komfortowo i je witaminy... ale 40 dni?? ja radzę Ci pójść do innego lekarza