Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia bez balkonu

Polskie komedie i wasze ulubione cytaty z nich!

Polecane posty

Dziś kiepsko sie czuję, więc na pocieszenie postanowiłam załozyc temat o polskich komediach, których jestem fanką. Zaczynam: HYDROZAGADKA \"Jolu zdejm kapelusz\" \"Wole wracać na piechotę i nawet spóznic się do biura niż być tu z tobą. Nie zdejmę kapelusza!\"

Gość no kurde no

atare i oklepane, ale mnie wciaz smieszy\" \"Jutro tez wam uciekniemy\" Seksmisja

\"A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak ?! A to być może wasza matka!\" Oczywiście nieśmiertelny MIś

Gość Tracy
"Dzień dobry czy zastałem jolke?" Seksmisja ! ;]

I jeszcze jeden: Wyginęli? Przecież to nie były mamuty! No i oczywiście: Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie:D Julia bez balkonu - lepiej Ci trochę?

Gość Tracy
"Samce Uciekły" Seksmisja

Dziękuję za pozdrowienia! Od razu trochę weselej, jak sobie człowiek przypomni kilka śmiesznych tekstów. WYJŚCIE AWARYJNE \"Proszę mi tu...yyy.... nie imputować!\" SAMI SWOI \"Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi byc po naszej stronie\" CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ \"Panie, widzi pan tam S na końcu? No to proszę czytać uważnie!\" \"A faktycznie! Czyli Psikutas bez S !\"

Daj agrafę... żywcem mnie nie wezmą. Ja wam tak szczerze, po krasnoludzku, teraz powiem: wiecie, co ich tak naprawdę ciągnie do kingsajzu, bardziej niż te wszystkie szlachetne słowa? Kobitki! Ciurlać się chcą z nimi, o! x2 Miłych snów🌼

\"A to jest butelka z XVI wieku, w której przechowywano wódkę i rozpijano nią chłopów pańszczyźnianych\" - Brunet wieczorową porą

- Co to jest tradycja? On ciągle o to pyta. Mowi,ze to jakas dziewczynka. - Debil. Tradycja...., tradycja to jest... cos ekstra. - Ekstradycja. Kultowy, niesmiertelny Miś. Osobiscie bardzo lubię filmy Barei a na przykład serial Zmiennicy jest jednym z moich lubionych i fajnie ze go znowu powtarzaja - ale DLACZEGO O TAKIEJ GODZINIE!!????! Chyba niewiele jest osób, które wstaną w niedziele o 7 rano tylko po to zeby go obejrzec! Ja nie wiem, czemu taki serial dają o takiej porze, a pozniej przez całe dnie lecą powtórki bzdurnych seriali i programów.

Z filmu \"Giuseppe w Warszawie\" (moja ukochana polska komedia). - Dzień dobry, czy żaby zniosły skrzek? - Ćwiczenia podchorążówki piętro wyżej. :D

Gość njiuhy
Co ty qrwa wiesz o zabijaniu

Gość fotografista
"Marlon, bo Cie przesadzę na sedes na drugim piętrze!" Słodko gorzki ....albo na trzecim piętrze...juz nie pamiętam :)

Gość Benka
KAŻDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYŻSZYM WYKSZTAŁCENIEM SZCZEGÓLNYM DOBREM NARODU

Gość syberia1
Dunczyk:Szkoda ze nie mialem tej forsy wczesniej pojechalbym na mistrzostwa do rzymu.Kwinto:Pojedziesz jak bedzie grala Polska.Dunczyk:To bede jeszcze musial czekac ze 40 lat. Majstersztyk.

Gość _Grucha_
- Nooooo cześć. Ja jestem Andżelika a to jest Samanta. - A pan? - A ja jestem pilotem z Orbisu. "Chłopaki nie płaczą"

Gość _Grucha_
- Spójrz jak oni się ruszają. Przykumaj te kocie ruchy, te gesty rękami.. - A po co nasi chłopcy mieliby się tak gibać? - Po co, po co. Po to, żeby nie wyglądać jak żelbetonowy kloc. Polski gangster nie ma luzu. Rusza się jak wóz z węglem. A przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda mieście... Nie jest tak, czarnuchu? "Chłopaki nie płaczą"

Gość _Grucha_
piesek -----a z jakiego to filmu ?