Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia bez balkonu

Polskie komedie i wasze ulubione cytaty z nich!

Polecane posty

\"Sąd sądem a sprawiedliwość musi byc po naszej stronie\". \"Wojsko idzie trza kury łapać\".

\"Sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie\". \"Wojsko idzie trza kury łapać\". :)

Gość angel7891
"dobźe dobźe"? -dwóch japończykow jak dawało napiwek w hotelu (50 gr) chyba :chłopaki nie płaczą" :/

Tem z Witią na kocie i potem przed weselem Ani -\" rosół na dwóch nogach po podwórku spaceruje!\"

Gość miśia
Podciągam, bo chcę więcej a w piątek popołudniowy dużo ludków na kafe siedzi ;)

\"kici kici...tas tas do lwa kurwa?do lwa?\" \"to chuj Ci w dupe stary!!!ja tu na deszczu,wilki jakiees>>.!!! \"a co on taki czarny ?\"\" kobitka na widok penisa ( z Nic Smiesznego)

a pamiętacie.... \" i tak kurwa do zajebania \" w \" nic śmiesznego \" ?? hehe :D albo jeszcze cos takiego... niedokładnie no ale to trzeba powiedzieć a nie pisać--->>> \" pytał się ktoś Ciebie kiedyś... o coś ktoś... \" takie łamane polskie słowa

Gość no ja .................piiiip
wyginam śmiało ciało

\"Wszystkie loty w dniu dzisiejszym zostały odwołane. Podróżnym życzymy przyjemnej podróży\";) \"Panie Kazimierzu, gdzie są klucze? Proszę nie podpowiadać... Kluczbork? Odpowiedź prawidłowa \"Kazimierz\" Roman...\":D \"Panie gospodarzu, czy ja mogłabym prosić o kluczyk od suszarni? pranie chcaiałam rozwiesić... Pani Kolińska, jak pani to sobie wyobraża? patriotyczne piesni i pani za przeproszeniem gacie?\":) Na pewno napiszę coś jeszcze, gdy tylko sobie przypomnę:)

oj dużo można wymieniać, właściwie wszystkie części Pawlaków to jeden wielki cytat, który by tu można umieścić :D np.: \"Nie ma mocnych\" - ja kury nie zabiję... za bardzo przejmujące jw - a kto mi zabroni z pastowanym cabanem po lesie spacerować jw - to wy tu zjechali, żeby mnie takie rady dawać? jeszcze we mnie krew nie zastygła, a wy już moją ziemię byle komu oddajecie? żeby wasza noga więcej na moim nie postała! Poszli won, judaszowe plemię! jw - cała rozmowa Pawlaka i Kargula, jak Kargul świnię Pawlaka chciał na początku szlachtować: - a to co się znaczy? - wieprzka będę szlachtować - a na cóż to jest mój wieprzek! - na konsolację - po kim?? - toż po tobie Kazimirz! - czy ty się aby nie pospieszyl? wieprzek miał być twój - to raz, a ja się miał tylko przymierzyć do śmierci - to dwa!! - Kazimirz, jakem księdza zobaczył, to żem zrozumiał, że już pora na ciebie.. - [Pawlak przez zęby] ano zostaw tę robotę... poszedł won... na swoje podwórko... bo ja się zdenerwuję, to taką stypę ci wyprawię, że cały naród będzie ci zazdraszczał! - ty konusie ty!! - kon... konusie?? czekaj!! [idzie po wieniec pogrzebowy przywieziony przez Pawełka] - to po toś zmartwychwstał, żeby teraz znowu wojnę zaczynać?? - [Pawlak ciach tym wieńcem Kargulowi na szyję] :D \"Kochaj albo rzuć\" już na statku, Pawlak na statku pyta Ani, gdzie walizki, a ta mu odpowiada, że steward zabrał, Pawlak za nim poleciał i zabrał te walizki, a Kargul na to: - jego nie można puścić między ludzi :D \"Sami swoi\" - Jadźka, pomóc ci? - nie, dam sobie radę! - jak chcesz, to ci pomogę! - nie trzeba! - no to ci pomogę \"Alternatywy 4\" Balcerkowa kradła docentowi Furmanowi mleko, potem ta akcja na korytarzu, jak doktor Kotek sprawdzał język Mancowi, wszyscy najechali na Furmana, że mleko daje psu, Furman chce wejść do mieszkania, pies nie chce, Furman go ciągnie i mówi: - Teodor, ty jesteś pies?? ty jesteś świnia, a nie pies! albo jak Abraham Lincoln przyszedł do Anioła pokazując mu karalucha i mówi, że to zwierzę chodziło mu w łazience, a Anioł na to: - panie, jakie zwierzę, to jest karaluch! \"Nie ma róży bez ognia\" Lusia do Zenka, sepleniąc, bo w tym momencie coś jadła: - Zenek, to nie ten! \"Poszukiwany, poszukiwana\" - Marysiu, pan mówi - mąż jest z zawodu dy-rek-torem... - kto był u Marysi dziś w nocy? - brat - brat? to dzisiaj nie będzie brata, dzisiaj będę ja! i mnóstwo innych, ale już długi post wyszedł :D

Gość monkiaa
Kopta ludzie kopta! chłopi

Gość iohoiohoioho
nie tyle cytaty co krótkie powiedzonka, okreslenia: "....no, kamikadze, boski wiatr, nie ma przebacz...." "stado przecitnych inaczej" Shrek "mutanty popromienne" i "reproduktory" z Seksmisji

-\"Nie ma takiego miasta jak Londyn, jest Ladek Zdroj\" - \"Mis\" -\"Naszemu sasiadowi konia ukradli a taki byl ladny, amerykancki,szkoda\" - \"Sami swoi\" -\"Nikos zgadnij ile ja klas ukonczylem? - Piec? - no nie przesadzaj osiem! - \"Kariera Nikosia Dyzmy\"

Gość takie tam......
A czemu ta swinia ma kły? - Bo to jest guziec - Guziec?? - Nooo taka swinia z Afryki Uwielbiam Poranek Kojota:)

\"....mieszkanie ma a wiec widoki i perspektywy przed nami wielkie\" \"Dziewczyny do wziecia\"

Gość D-O-M
WISTA WIO-LATWO POWIEDZIEC!

Gość misio.
panowie pozwola . moja zona Zofia .

Gość jolka gg 10493045
oj kazmirz masz pretensje do garbatego ze ma proste dzieci :)

Gość jolka gg 10493045
oj durny ty durny mial w zasieku siedziec az przywitanie skoncze

Gość jolka gg 10493045
kazmirz czep sie lepiej swojej baby!!!! loj ludzie trzymajcie mnie bo zabije jek psa :P

1.moze nie doslowny cytat, ale na pewno z kiepskich: -\"zasadzil ci ktos, gdzies, kiedys kopa?\" 2.\" kochaj albo rzuc\" -ile tu macie kanalow telewizyjnych? - dziesiec! -na jednego czlowieka? 3.Poszukiwana, poszukiwany: -moj maz jest z zawodu dyrektorem! :P 4.przypomnijcie mi tytul, bo zapomnialam ;) ale cos takiego ... -zawsze gdzies facet mowil, ze zdAnza -drugi go poprawil zdĄZA -a on odpowiedzial, no i pan zdAnza :P

Gość ej.........................
ta windda do gory jeszie? a gdzie ma jechac,w bok? oczom ich ukazal sie las......... krzyzy

zwierz we mgle tumanieje kiler,jakie ty masz zajebiste pekaesy...

bedziesz pan laskaw puszczac pawia?

pieniadze to nie wszystko - \"a co ? bo jak ja sie przewrócę ,to ja sie za swoje przewroce :) \"

Gość magdaem
"Rozmowy kontrolowane": -"oh..Ja taka nie ubrana" Pozdro!