Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykonczona

tabletki logest problempomóżcie

Polecane posty

Gość wykonczona

Biorę drugie opakowanie logestu(5tabletka)ale czuje się fatalnie,jestem znudzona,jakby nieprzytomna,na nic nie ma ochoty,czasami jest mi niedobrze,wylatuja mi włosy.Na poczatku pierwszego opakowania czułam się świetnie,pod koniec fatalnie a kiedy miałam 7-dniową przerwę czuła się bardzo dobrze,normalnie,teraz zaczęła to drugie opakowanie i jest fatalnie,już się zaczynam zastanawiac czy nie jestem na coś chora...Czy to mozliwe że te tabletki tak na mnie działają?Proszę odpiszcie

Gość Stacha Siżakowa
hej!! ja ialam podobnie jak bralam Diane i odstawilam(patrz. ulotka)i wydaje mi sie ze ty tez powinnas odstawic i powiedziec o tym giowi! Pozdrawiam:)

Gość atu
ja nie moge brac zadnych tabletek tego rodzaju,gdy bylam w Niemczech zrobili mi badania i tam stwierdzili ze antykoncepcja mi nie sluzy,niestety u nas idac do lekarza robia na tobie doswiadczenia typu: a moze jak nie te to inne beda pasowaly .Radze odstawic Tobie antykoncepcje.Ja mialam nawet omdlenia i szybko sie meczylam

Gość dm***
tez tak mialam przy logesie ale dopiero przy 3 opakowaniu, po 4 odstawilam.teraz biore Cilest i jak na razie jest ok.