Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ammisia

Czy globułki i prezerwatywy są dobre na pierwszy raz....

Polecane posty

Gość ammisia

No właśnie, bo chcę być w 99% pewna, jak myślicie, poradźcie, może ktoś używał globułek podczas pierwszego stosunku, z góry dzięki za odp i pozdro

Gość AgnieszkaM
Moj pierwszy raz i potem pol roku wspolzycia opieral sie na globulkach Patentex oval i durexach- dzidzi nie mam:) Jest to baaardzo dobre i pewne zabezpieczenie! Teraz z kolei biore tabletki anty- Yasmin- dla mlodych dziewczym-polecam jezeli masz stalego partnera:)

Gość pka
opowiedzcie mi cos o jasminie

patentex oval i pepino ,tez bobasa nie mam i jak narazie nie narzekam, nie chce sie jeszcze truc hormonami, moge troche poczekac choc to bardziej ryzykowne :(

Gość ojojjjj
ja pierwszy raz i caly rok to durex + patentex i dzidziusia niema :)

Gość palosia
A może któś powie ile one kosztują? Bo ja się w cenach nie orjentuje a niedługo też będzie mój pierwszy raz i chcę polecieć na prezerwatywach i patentex oval

Gość www.rapid.xup.pl
Ja za globułki płaciłem 27zł a prezerwatywy durek 6,99zł :)

Gość justysia1903
witam:P:P ja pierwszy raz tez stosowalam prezerwatywe i globulki:):: i nie mam dzidziusia::): ale wiadomo zawsez jest strach po tym 1 arzie

Gość dzieci do ciężkiej cholery
weźcie się za coś pożytecznego! GLOBUŁKI:o weź idź się doucz gówniaro

Gość rela
A ile jest tych globułek w jednym opakowaniu? Np Patentex'ów..

Gość Takdobre
Tak,to dobre zabezpieczenie. Ja również je stosowałam na pierwszy raz i kilka miesięcy po. Teraz natomiast biorę tabletki yasminelle-jestem bardzo zadowolona. Możemy dać ponieść się emocjom, jak również jest wygodniej,nie trzeba pilnować,czy gumka się nie zsunęła,nie trzeba czekać 10 min aż globulka się rozpuści. Może pomyśl o tabletkach już teraz? Na 1 raz?Dodatkowo zabezpiecz się prezerwatywą (chociaż nie ma potrzeby,ale 1 raz to duuuże przeżycie i po co masz się stresować,że coś zawiedzie,chociaż nie ma prawa). Globulki i prezerwatywy dają bardzo dobre zabezpieczenie ale jest to jednak pewien dyskomfort (pienią się), Z drugiej strony 1 raz to takie przeżycie,że pewne nie poczujesz, że w środku masz piankę..;) Naprawde polecam tabletki, ale zabezpieczenie o którym mówisz też jest okeej. Pozdrawiam

Gość AAguśiii
czy te tabletki pantex oval mozna kupic bez recepy czy musi być ona koniecznie???:)z gory dzieki za odp buzka

Nie musisz miec recepty:) ja za 6 sztuk placilam 15,60 -w kazdej aptece, w ktorej o nie pytalam cena byla taka sama. ja swoj pierwszy raz przezylam dzis..:) bylo cudnie:) i tez globulki+ durexy extra safe:)

Gość misiek_89
Ja również dziś przeżyłem swój pierwszy raz... Globułki i prezerwatywa, idealne rozwiązanie jak dal mnie. Zero stresu, było super co tu więcej dodać... Idealne rozwiązanie... polecam

Gość maaartulkaaa
czy globułki mozna kupic bez recepty ?