Zero cukru 376 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zrobię sobie kawki z huh Wygryw eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: fajne sa slodkie niewinne chłopczyki ktorych czeba popsuc bo zboki to niezbyt. Ja nie wiem gdzie wy tych gejów poznajecie, ja znalazłam jednego ale też nie jakoś dobrze tylko z widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja nie wiem gdzie wy tych gejów poznajecie, ja znalazłam jednego ale też nie jakoś dobrze tylko z widzenia. przez kolezanke socjalsowa jak robila w kawiarni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 252 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja nie wiem gdzie wy tych gejów poznajecie, ja znalazłam jednego ale też nie jakoś dobrze tylko z widzenia. Mnie brzydzom w chooj faceci seksualnue ja bym wszelkich przehandlowal za jednom riko brunette huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 5 godzin temu Shemaless haha gina to shemale i ma siusiaka zamiast farfeluna blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 376 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja nie wiem gdzie wy tych gejów poznajecie, ja znalazłam jednego ale też nie jakoś dobrze tylko z widzenia. Ja mam znajomego gea. Były policjant. Zastanawiam się, czy obczaja mi pupę i hebluje w myślach. Ostatnio się dowiedziałem co robił kurierowi, albo listonoszowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mnie brzydzom w chooj faceci seksualnue ja bym wszelkich przehandlowal za jednom riko brunette huh Jesteś homofobem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ja mam znajomego gea. Były policjant. Zastanawiam się, czy obczaja mi pupę i hebluje w myślach. Ostatnio się dowiedziałem co robił kurierowi, albo listonoszowi Też jesteś homofobem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 376 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Też jesteś homofobem? Nie wiem skąd takie pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 376 Napisano 5 godzin temu Koledze położył głowę na udach jak grali na pleju. To jest normalne? Od razu liść na otrzeźwienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie wiem skąd takie pytanie. A tak tylko, nawet geje potrafią być homofobami, Kiedyś zrobiliśmy sobie test na homofoba i geje okazali się homofami a ja np nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 104 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Koledze położył głowę na udach jak grali na pleju. To jest normalne? Od razu liść na otrzeźwienie. A co w tym zdrożnego? A koleżanki jak chodzą za rękę czy dają sobie buziaki? Zacofany knur. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Koledze położył głowę na udach jak grali na pleju. To jest normalne? Od razu liść na otrzeźwienie. Jeżeli on sobie tego nie życzył no to nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 376 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: A co w tym zdrożnego? A koleżanki jak chodzą za rękę czy dają sobie buziaki? Zacofany knur. To, że ty lizesz się z kim popadnie, to nie znaczy, że gey może sobie kłaść głowę na udach hetero jak gdyby nigdy nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 19 Napisano 5 godzin temu Smiesza mnie te buziaczki psiapsi jakby się nie widziały latami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 252 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Еlciаа napisał: Ja nie wiem gdzie wy tych gejów poznajecie, ja znalazłam jednego ale też nie jakoś dobrze tylko z widzenia. Powinien być jakiś filtr ai w sieci żeby typów nie pokazywalo bo skrolujesz a tu typ jak byś dostała gowwnem w twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 376 Napisano 5 godzin temu Nie ma zgody u alfy na takie zachowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 104 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, JajaWywalone napisał: Smiesza mnie te buziaczki psiapsi jakby się nie widziały latami xD Jak kogoś naprawdę lubisz to nie ma w tym nic dziwnego ani śmiesznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 104 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Nie ma zgody u alfy na takie zachowanie. Alfa sralfa, te kategoryzowanie siebie jak jakieś odyńce, terytorialność, obleśne to jest i kuriozalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, starra mendah balkonova napisał: ah pamietam ten park, mialam tam srake i poszlam do platnej toalety niedaleko co typ bez zembow sie smial jak szukalam papier do dópa ręką trzeba było wytrzeć i oblizać tak żeby ten typ bez zębów to zobaczył a później uśmiechnąć się zalotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 6 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Zero cukru napisał: To, że ty lizesz się z kim popadnie, to nie znaczy, że gey może sobie kłaść głowę na udach hetero jak gdyby nigdy nic. A myślałem, że jesteś bi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ZimnyDran napisał: A myślałem, że jesteś bi. lerzaczek jest pedałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, JajaWywalone napisał: Smiesza mnie te buziaczki psiapsi jakby się nie widziały latami xD ciebie śmieszą wszystkie interakcje międzyludzkie normalne, bo sama żadnych nie masz, nie miałaś i mieć nie będziesz kaszalocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 376 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Shameless AngeR napisał: Alfa sralfa, te kategoryzowanie siebie jak jakieś odyńce, terytorialność, obleśne to jest i kuriozalne. Terytorialnosc! Gey jej nie ma i myśli, że będzie kładł głowę gdzie mu się podoba i spoufalał z jajami hetero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 376 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, ZimnyDran napisał: A myślałem, że jesteś bi. Tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 4 godziny temu Piękny gey kładł głowę na kolanach mówił że mięciutko i głaskany był jak kotek i spanko z nim też ehhh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 252 Napisano 4 godziny temu Mi się tak 70% samic nie podoba i 100% typów huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 4 godziny temu Mi 99% typów się nie podoba i 70% samic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Piękny gey kładł głowę na kolanach mówił że mięciutko i głaskany był jak kotek i spanko z nim też ehhh lerzaczek może nie jest piękny bo jest dziadkiem 37 lat ale tez jest pedałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 19 Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, Shameless AngeR napisał: Jak kogoś naprawdę lubisz to nie ma w tym nic dziwnego ani śmiesznego. Rozumiem faceta całować. Reszta infantylne. To moje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach