Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubu111

Maska na włosy PLACENTA - kto używał?

Polecane posty

Gość misiakaaaad
Ja kupilam na allegro i jest rewelacyjna WAX sie chowa, jesli chodzi o porost wlosow to za malo czasu uplynelo bo uzylam jej narazie 4 razy ale jest super, wloski sa takie jak powinny byc!! gladziudkie mieciutkie jednolite I NIE WYPADAJĄ!

Gość Desera
A co ile dni ją używasz?

Gość desera
odświeżam

Gość kariii
Czy nikt wiecej nie uzywał tej maski?

Gość kikia
a czy w jakiś sposób wpływa na porost i gęstość wlosów? Mam strasznie przesuszone i zniszczone po farbowaniu i suszarce

Gość dziewczyny a jaki to
ma zapach?

Gość kikina
średnio przyjemny, ale nie śmierdzi, a ogólnie w porządku

Gość puk
no i co z ta placanta

Gość puk
puk puk jest tu kto na tym temacie????

Gość dziewczyno cholera jasna
ale ty jesteś upierdliwa już ci wszystko napisali,a ty męczysz ten temat i męczysz... zamów sobie tą Placentę i daj ludziom żyć!!!

Gość puk puk p
Nie jestem upierdliwa tylko poprostu chce znac szczegóły i wiedzieć np.czy po nij szybko rosna włosy?

Gość puk puk p
odświeżam

Gość iiii
ja sobie kupiłam i nanwet fajna

Gość Dorin222
stwierdzam że jest bardzo dobra

Ja właśnie spłukałam - uzyłam jej pierwszy raz - zobaczymy jakie beda włosy po wyschnięciu. Zapach mi nie odpowiada. na razie tyle.

Gość eeeeeeeeeeee
wlasnie wczoraj ja dostalam kupilam na alegro i jestem ciekawa jaka bedzie jutro ja zastosuje:)wczesniej stosowalam WAX i wlosy wychodzily mi garsciami:(zobacze jak bedzie po Placencie.A mam pytanko jak czesto ja stosujecie ?ile razy w tygodniu? Pozdrawiam.

Gość kropellllllka
a wlosy jak szybko po tym rosna???

Gość poporodowa........
JJJJezu a ja myślałam że włosy mi wychodzą po porodzie,a ja używam WAXXa.......może to po tym,chyba przestanę !!!!!!!!!! kupię sobie placentę jak tak zachwalacie,acha mam pytanie czy te dostępne na allegro są ok,nie są to tandetne podróbki,bo kupiłam kiedyś perfumik i był kompletnie do dupeczki.. odpowiedzcie dziewczynki proszę WWWAAAASSS

Ja kupiłam właśnie na allegro od Susek5. z tymi podróbkami to faktycznie trudna sprawa - wydaje mi się, że susek5 sprzedaje prawdziwą placentę, bo ma hurtownię fryzjerską (sprawdzałam w necie). Na razie moge opowiedzieć o efektach po pierwszym użyciu (dzisiaj). Otóż włosy są bardzo nawilżone - naprawdę przepięknie błyszczą i są mięciutkie, przyjemne w dotyku. Trudno mi powiedzieć jak szybko się po tym przetłuszczą, ale na pewno będę sobie robić maseczke z placenty minimum raz na 2 tygodnie.

Gość eeeeeeeeeeee
a ja tez kupilam na alegro:)i mysle,zejest spoko:)dzis sobie zrobie ta maseczke na wlosy i zobacze jak bedzie napisze wam jak juz bede po:) pozdrawiam i mlego dnia zycze

Gość eeeeeeeeeeee
wlasnie siedze z ta maseczka na glowie ale tak troche mi splywa:(

Gość susek ma same nagatywy

Gość eeeeeeeeeeee
splukalam ta maseczke i wysuszylam wlosy:)choc to pierwszy raz to i tak czuje ,ze w dotyku sa miekkie:)i slicznie sie blyszcza:) musze troche poczekac i zobacze czy faktycznie szybciej rosna:) aaa i co najwazniejsze nie wyszlo mi duzo wlosow a po Wax po pierwszym zastosowaniu mialam garsc wlosow:(

Same negatywy? na prawie 1300 aukcji 2 to jednak nie tak dużo - więcej ma neutralnych. Ale istotne jest to za co ma te opinii - żadnej złej z powodu jakości towaru - dotyczą raczej zabezpieczenie przesyłki lub nieterminowości - a przeciez w takich sytuacjach zawsze można reklamować. Ja sama kupujac na allegro 2 razy miałam taka sytuację, że nie dotarła do mnie paczka - wysłałam maila do sprzedającego zamiast wystawiac negatyw że zapłaciłam i nieotrzymałam towaru i w obydwu wypadkach paczka się odnalazła - utknęła w głównej rozdzielni paczek, gdzie pani odnalazła ją w komputerze i natychmiast wypchnęła. W każdym razie ja kupiłam u susek tęplacentę i jest ona jak najbardziej w porządku, a że pochodzi z hurtowni fryzjerskiej jest dla mnie wiarygodnym źródłem - a chyba przeciez o to chodzi w kwestii podróbek ;)

Gość a kto by podrabial
takie rzeczy? :-O

Wiesz co? nie wiem. Faktycznie wygląda na to, że jest to zbyt tani produkt żeby go podrabiać. Z drugiej strony ludzie mają różne dziwne pomysły, a to co na allegro tanie nie zawsze jest tanie w sklepie - popatrz np. na ceny kosmetyków z avonu na allegro i w katalogu. Był tu gdzieś na tym forum jakis topic na temat podróbek i ktoś pisał, że sprzedaje na allegro po 25 zł koce, które w sklepie kosztują 70 zł, a przeież, jak stwierdziła ta osoba \"ja też ich nie sprzedaję za darmo\". Co do placenty to nawet na allegro nic się rózni ceną ale np. ta w ampułkach jest juz bardzo droga a ceny też są zróżnicowane. sprzedawcy jeden przed drugim ostrzegają że inny sprzedaje towar słabej jakości - w sumie ja też wolę miec pewnośc, że kupuję w tym słoiczku maskę z placentą a nie wlany jakis balsam za 2 zł w hurcie, żeby sprzedawca mógła sobie po te 8 zł zarobic na klijencie. Jak widzisz wszystko jest możliwe - nawet i podrabianie \"czegoś takiego\" ;)

Gość eeeeeeeeeeeezzz
wiecie co ja stosuje PLACENTE od polowy stycznia:) i jestem pod wrazeniem!!!! wlosy mam sliczne blyszczace i takie lejace sie:) wygladaja super:)nie wypadaja:)i powiem wam jeszcze ,ze chyba naprawde szybciej rosna!!!!jakos tak mi sie wydaje:)teraz zapamietalam date kiedy je podcialam i za miesiac zobacze o ile urosly:) ja wam serdecznie ja polecam:) papa

Gość zezezezezeze
odswiezam

Gość hadleys
Witam wszystkich,od około 2 lat mam Placen w kapsułkach firmy WT-Methode.Przez caz ten okres czasu lezal nieuzywany,i chcialbym sie zapytac,czy po takim okresie nadaje sie on jeszcze do uzycia? Na opakowaniu nie ma zaznaczonego okresu trwałości,a boje sie używac nie będąc pewnym.

Gość helpmee
odświeżam, bo mam problem w wypadającymi włosami. No więc jak to jest z tą Placentą?