Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubu111

Maska na włosy PLACENTA - kto używał?

Polecane posty

Gość monia571
własnie też użyłam 3 ampułki placenty i coraz wiecej włosów mi wypada.... zastanawiam sie czy to ma być normalnie

Gość lala69
a jaki to ma zapach, konsystencje, kolor?? ma atest PZH czy jakiś inny, jakikolwiek?? do ciemnych włosów też się nadaje, a do farbowanych?? dziekuje

Gość nxa
ja używan PLACENTĘ i jestem bardzo zadowolona. Niestety wielka wadą tego produktu jest to, że włosy dużo szybciej się przetłuszczają. Mimo to polecam wszystkim tym, którzy maja problem z wypadaniem włosów.

Gość agusia2164
witam ja zaczelam używać placenty po ciazy gdyz strasznie mi wypadaly wlosy:(efekt jest super:)wlosy odrastaja sa miekie i odżywione jak nigdy a byly w oplakanym stanie, zniszczone farbowaniem po prostu masakra.Mozna ja kupic w sklepie fryzjerskim 5zl z łożysla ludzkiego,2,5zl ze zwierzecego niema moim zdaniem znacznej różnicy a wiec po co przeplacac;)za fiolke.

Gość asienkan
Hej, kupiłam Placente u fryziera zaraz po tym jak przedłużyłam włosy (polecił fryzier) , jest dobra , odzywia wlosy, staja sie miekkie i łatwo sie rozczesuje, mysle ze przy moich przedluzanych wlosach sprawdza sie, mysle ze na naturalnych efekt bedzie jeszcze lepszy:))

Gość ja tez uzywam placenty
jest 10000 razy lepsza od waxa, niezastąpiona!!!!

Gość ladykarla25
dla mnie to rewelacyjna maska:) dała mi w woreczku koleżanka-tak na spróbowanie,używałam przy każdym myciu i jestem pod wrażeniem jej działani!!!! jest rewelacyjna,miałam strasznie suche i zniszczone włosy,a po jej użyciu włosy stały się lśniące,gładkie cud miód:) lecę kupić całe opakowanie bo warto warto warto:) też mi polecano wax ale jakoś się nie przekonałam i nie kupiłam a teraz to tylko będę używać placenty:)

Gość testerka013
hey ja dziś kupilam placentę firmy kallos, 10 zl za 275ml- cena wydaję mi się bardzo niska za opinie jakie od Was zebrala:) dzis zostanie przezemnie sprawdzona, dam Wam znać jakie efekty, pozdrawim:)

Gość kubon
jak dziala ta PLACENTA na porost włosów? mam dość spore zakola a jestem mloda osoba, produkt ten spowoduje ze zaczna rosnąc na nowo wlosy ?

Gość testerka013
kurcze, jestem bardzo zadowolona:) z ta maska naprawdę świetnie trafiłam, moje włosy zawsze wyglądały jak niezidentyfikowana kopka siana tzn. puszyły sie strasznie, były cienkie, "rozdwajały" się na kilka kawałków, łamały......chodziarz nigdy ich nie farbowałam.. na szczęście mogę już to napisać w czasie przeszłym. Teraz są mięciutkie, ładnie się układają, ślicznie się błyszczą. Tylko szybciej się stają się ociężale ale ostatnio maskę stosowałam dość często i to pewnie dlatego. Pani która poleciła mi maskę stwierdziła, że przy zniszczonych włosach można stosować ją po każdym myciu. Dość szybko zorientowałam się że wprowadziła mnie w błąd. Maska ma silne i intensywne działanie i skora na mojej głowie szybko zareagowała, po prostu była podrażniona co objawiało się swędzeniem i bólem. Więc należy stosować z umiarem. Ja stosuje ja jak odżywkę: na umyte włoski nakładam i po kilku minutach spłukuje, bez stosowania żadnego owijania w ręczniki, folie, i tym podobne. W przerwach między stosowaniem maski używam normalną odżywkę a przy prostowaniu włosów odrobinę jedwabiu w płynie. Reasumując moje włosy są naprawdę nie do poznania. Jestem bardzo zadowolona z rezultatów.

Gość Susek5
Witam. Na temat placenty co to jest !! W związku z zmianą przepisów o składzie kosmetyków które zabraniają używania niektórych składników do kosmetyków producenci obeszli temat placenty tak jak kiedyś kallos miał maskę z wyciągiem z łożysk zwierzęcych (placenta) tak teraz w związku z przepisami nazwał to placentą z roślin coś takiego nie istnieje (tak samo jak by nazwać wodę suchym proszkiem). W razie pytań na temat kosmetyków do włosów jestem do dyspozycji pod e-mailem: sklep@uradka.pl Pozdrawiam.

Gość marksia
"mniszek z ust mi to wyjales/wyjelas jak sie dowiedza z czego to im sie odechce zabiegow na wlaosach ha ha" Błogosławiona nieświadomość :))))))))))))) Dobrze, że mniszek nie wie, do czego ożywa się moczu ciężarnych hihihi

Gość gwiazdka001
uzywam placenty firmy Kalllos od roku, nistety piękny efekt jest raczej tylko poczatkowy, póżniej włosy sie uodparniają i trzeba odstawic na troche odzywke. tak na m-c i znow uzywac i na przemian:) Myslam aby teraz kupić Kallos Crema al Late, uzaywał ktos?

Gość gaguniaaa
czy moze ktos pokazac zdjecie jak wyglada ten placent kallosa, patrze na allegro to cos tu jest podejrzane biora ludzie takie wielkie opakowanie 1000 ml zielone któe kosztuje tylko 11 zł !!! ale tam nie pisze kallos tylko jakies "cremma midollo " i ktos wspominał ze ma włąsnie takie zielone opakowanie !! tym samym firmy kallos jest biały śłoiczek z nalepka czerwona pomaranczową a w srodku zieloną czy ten placent ma rozne opakowania w zaleznosci od wielkości ???

Gość gaguniaaa
naprawde nie moge sie połapac w tych opakowaniach tak na prawde znalazłam jakies kallosa i jest napisane na białym słoiczku z zieloną nalepka włsnie kallos placent ale nie wiadomo czy to maska czy odzywka na dodatek nie zrobil izdjecia z przodu tylko z tyłu i tylko jeden uzytkownik na alegro posiada ten produkt na dodatek ma 30 negatywów ;( jakiś z gniezna

Gość xmona
Witam Jestem po 2 ampułkach Placenty i mam wrażenie jakby kurczenia się skóry na głowie i jakby otumanienia? możliwe, że to fobia , ale czy ktoś miał jakies dziwne odczucia?:)

Gość xmona
Witam Jestem po 2 ampułkach Placenty i mam wrażenie jakby kurczenia się skóry na głowie i jakby otumanienia? możliwe, że to fobia , ale czy ktoś miał jakies dziwne odczucia?:)

Gość xmona
jestem po 2 ampułkach placenty i odczuwam jakby kurczenie się skóry na głowie i jakby otumanienie:) Czy miał ktoś tak czy to moja fobia?:)

Gość raquel
hmm. ja mam placente od wczoraj. wczoraj ją uzyłam. i włosy wydają mi sie mięciutkie. i moje koncówki też już nie odstają w kazdy w inną strone. być może sie myle.. do tego ja płaciłam za 1000 ml - 30zł u fryzjerki w salonie. a na allegro widzę po 13+ przesyłka . ;o co do ich wypadania to jeszcze nie wiem jeden raz to za mało aby można sie było wypowiedzieć..

Gość Ul3k
Używam Placenty od ponad roku i mogę powiedzieć, że jest do tej pory najlepszy środek jaki używam. Kupiłam go na Allegro za 12 zł 1l. Włosy są mięciutkie błyszczące, nie plączą się, dodam iż dodatkowo używam biosilka co daje rewelacyjny efekt. Polecam

Gość tesik18
ja stosuje da placente od bardzo dawna, kupuje w sklepie fryzjerskim i place 19 zl za 800ml !!!! maseczke jest rewelacyjna wszystko za sprawa tego ze to maseczka z krowiego lozyska jakby ktos nie wiedzial, i dlatego dziala tak super bo zawiers ogromna ilosc komorek rozrodczych i macierzystych (lozysko). nie smierdzi, ale zapach nie jest jakis supr przyejmny, jednak wlosy sa po niej gadkie geste, miekkie i lsniace. ja stosuje ja raz w tyogdniu, po umyciu wlosow daje ja na godzine na wlosy,zawijam wlosy w turban, po godzine splukuje.pod recznikiem wytwarza sie cieplo ktore sprzyja wnikaniu maseczki we wlosy i skore glowy co daje znaczne lepsze efekty.POLECAM!!

Gość tesik18
aha i stosuje takze po wysuszebniu wlosow kropelke lub dwie bo mam dlugie wlosy, jedwabiu firmy biosilk. chcialam zaznaczyc ze mam wlosy krecone jak owieczka codziennie prostuje a dzieki placencie i jedwabiu moje wlosy sa w rewelacyjnym stanie! ps. nie farbuje

Gość A czy ktos uzywak
ampulki z placenta ??? Bo mam firmy Heel i nie wiem jak uzywac

Gość Blekas
Jestem chłopakiem - 20 lat. Mam zakola i od nie dawna zaczałem używać planen formula hp. Po pierwszym użyciu wypadła mi garstka włosów, ale za to po drugim już nawet jeden włos nie wypadł.Włosy są mieksze i dają lepszy efekt. I rosną szybciej.

używalam placente kallosa, ale bez rewelacji, tyle, że wlosy lepiej sie rozczesywaly, ale to daje kazda maska chyba

Gość panikaraa
ja uzywalam przez jakis czas i nie widzialam jakis specjalnych efektow .. z masek to uzywam CHI nawilzajaca i mam duzo zdrowsze wlosy i rosna fajnie bo sa odzywione . DOdatkowo siostra z Angli przywiozla mi takie cudo http://www.splendore.pl/EGO_BOOST_Rekonstruujaca_Odzywka_Bez_Splukiwania__p8446.html i nie bylam podcinac koncowek juz 5 mc. a mam ladne nie jakies bardzo rozdwojone :)

Gość Paulinka0107
Przede wszystkim maska zielona Placenta, jest owszem ale ona nie powoduje ze włosy rosną szybciej, jest ona do włosów suchych zniszczonych, maska po których włosy nie wypadają i rosną szybciej jest ze SZPIKIEM KOŃSKIM :/ to jest na porost włosów!!!!! zielona Placenta jest regenerujaca włosy zniszczone :/nie jest na porost, chcecie na porost to ze szpikiem końskim .