Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaa

Czy ktoras z Was tak jak ja chcialaby miec dzidziusia???

Polecane posty

Gość malenkaaa

Kobietki...ostatnio obudzil sie we mnie instynkt macierzynski i bardzo chcialabym miec dzidziusia.Mam dopiero 20 lat i wiem ze z moich ust brzmi to raczej jak zachcianka.NIE jest to tez dobry moment gdyz nie mam ukonczonej szkoly ani tez nie mam pracy. MAm chlopaka,kochamy sie i wspolzyjemy bez zabezpieczenia juz rok.Nie mowie tutaj o ciazy planowanej,bo do tego trzeba dojrzec. Pewnie bym sobie nie poradzila,usiadlabym i zaczela ryczec.Do takiej ciazy trzeba sie odpowiednio przygotowac a ja nie jestem jeszcze na to gotowa.Co innego jak ona juz jest...i nie ma wyboru. Czy ktos mnie potrafi zrozumiec??? Sorki ze tak zagmatwalam;) 🌻

Gość ups+++
Czyli planujesz wpadkę, tak???Rozumiem. Wtedy nie ma wyjścia. Tylko jest jeden problem.Dziecko je, trzeba je ubrać, odchować. Zapewnić mu dach nad głową. Pełna opiekę...Co chcesz mu dać TY???Nie masz pracy, pieniedzy...nie skonczyłas szkoly. Jestes kompletnie nieodpowiedzialna. Taka prawda.

Popieram wypowiedz poprzednika!Jesli ma sie juz dziecko to nie ma ze ty sobie nie poradzisz i ze ty juz nie chcesz tego dziecka!Wiesz zacznij lepiej sie zabezpieczac to bedzie lepsze dla ciebie bo widze ze tys jeszcze nie gotowa na maciezynstwo mloda damo!

Gość malenkaaa
Nie planuje wpadki na 100% bo wiem ze bym sobie nie poradzila,tak jak juz mowilam fajnie byloby go miec...ale nie jestem do tego gotowa, po prostu glosno mysle.Dziecko to nie zabawka,to odpowiedzialnosc na cale zycie.Na razie nie planujemy,bo nie mamy perspektyw na przyszlosc.

Gość karrrola
nie planujessz....ale tez nie zabezpieczasz sie...

malenkaaa wejdz na \"ciaza, macierzynstwo...\" i tam jest topik \"czy sa tutaj dziewczyny 20-letnie pragnace miec dzidziusia?\" Jest nas wiecej takich mlodych jak ty :D Zapraszamy!

Gość zachowujesz sie jak dziecko
sama jeszcze nim jestes!!! To CHCESZ czy NIE????????????????????????????? Po co zakładasz takie topiki? Żeby se popisac? Litosci!

tez to przechodzilam... mam dla ciebie zla wiadomosc - hormony szaleja, wydaje sie nam za jestesmy dorosli, chcemy pokazac calemu swiatu na co nas stac... zacisnij zeby i przeczekaj, samo przejdzie :) zobaczysz ile Cie jeszcze czeka w zyciu, zwiazku, pomysl o tym za kilka lat

Gość katarzyna-22
ja mam 21 lat jestem szczęśliwą mężatką od stycznia i planujemy mieć dziecko to nic takiego że kobieta chce mieć dziecko my mamy już mieszkanie i możemy planować a zaczeliśmy o tym myśleć jeszcze przed ślubem też miałam 20 lat

Gość eeeeeeeee taaaaaaam
katarzyna-22 ! No dobrze, ale miałaś solidne wsparcie, plany na przyszłość. Potem wyszłaś za mąż, macie dach nad głową. Ona póki co nie ma nic, co zapewni dziecku godziwy start. Może mieć instynkt, ja nie twierdze, że nie. Tylko co potem?

Gość ja tez tak chcialam
tez mam 20 lat i tez w pewnym momencie chcialabym miec dziecko i moj chlopak tez. akle nie mozna tak....zaczelkismy rozmawiac i stwierdzillismy ze poczekamy az skonczymy szkole tzn pewnie studia :) i jak znajdziemy stala prace. on teraz ma stala prace wiec tylko ukonczyc studia zostalo :) z takimi rzeczami nie warto sie spieszyc, bo p co pozniej zalowac, JESZCZE CALE ZYCIE PRZED TOBA :)

Gość olcia199
jak nie planujesz to lepiej sie zabezpieczaj przynajmniej prezerwatywa....

Gość malenkaaa
dzieki kobitki za rady:)