Zero cukru 39 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie ma problemu ale to jutro bo cos spać mi się chce. nie kradzione i nie od tyłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 73 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: nie kradzione i nie od tyłu od tyłu były? To czemu takie awantury jej robiłes jak taka dobra dla ciebie? :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 9 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ona tu pisze z każdym, bo jej się nudzi w domu. Nie z każdym wybiera specyficzny element Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 39 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, bocibot napisał: od tyłu były? To czemu takie awantury jej robiłes jak taka dobra dla ciebie? :d Kolegi szukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 73 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Kolegi szukasz? lubicie atencje chyba przeciezxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 505 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Еlciаа napisał: Nie nudzi mi się i piszę z jedną osobą tylko. Z małolatem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 39 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, bocibot napisał: lubicie atencje chyba przeciezxD Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 505 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Zero cukru napisał: Tobie się nudzi w domu i dlatego chlejesz. Z tobą tylko łysa chce pisać przy której warujesz. Już jedzie do Gorzowa, bo widzę, że znowu pite było 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 505 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Thoosa napisał: Nie z każdym wybiera specyficzny element Raczej powiela patologię wyniesioną z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 39 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Już jedzie do Gorzowa, bo widzę, że znowu pite było Czemu koleżance nie wysyłasz jak chleje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 9 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Zero cukru napisał: Wymia kilku komentarzy na publiku, to jest zadawanie się z kimś? Kogoś chyba odmóżdżylo. I niby Iskra się zesrała o kilka postów na publiku, taaa. Ty jesteś głupi, naiwny, czy tylko rżniesz głupa? Nawet ślepy widział je ich posty o tym, że mają poblokowane privy a Elcia aż do leżaka pobiegła o pomoc by móc privkowac. Nic głupota nie boli inaczej unosiło by się tu opentańcze wycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Już jedzie do Gorzowa, bo widzę, że znowu pite było Kolejny raz mnie zaczepia, gdzie ja go mam totalnie w … ale cóż. i szybciutko do Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Zero cukru napisał: nie kradzione i nie od tyłu Nie wysyłalam nigdy kradzionego i od tylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 505 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Thoosa napisał: I niby Iskra się zesrała o kilka postów na publiku, taaa. Ty jesteś głupi, naiwny, czy tylko rżniesz głupa? Nawet ślepy widział je ich posty o tym, że mają poblokowane privy a Elcia aż do leżaka pobiegła o pomoc by móc privkowac. Nic głupota nie boli inaczej unosiło by się tu opentańcze wycie. Iskra, co tak z partyzanta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 9 Napisano 1 godzinę temu 35 minut temu, Еlciаа napisał: Lubimy się nic poza tym. Nie to ty lubisz jego on ma cię za łatwą i desperstkę co nawet odpadu nie pogoni i oczywiście człowieka gorszej kategori. Jednak co tam na privie jest miły, pewnie bo ma kożyść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 39 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: I niby Iskra się zesrała o kilka postów na publiku, taaa. Ty jesteś głupi, naiwny, czy tylko rżniesz głupa? Nawet ślepy widział je ich posty o tym, że mają poblokowane privy a Elcia aż do leżaka pobiegła o pomoc by móc privkowac. Nic głupota nie boli inaczej unosiło by się tu opentańcze wycie. Tłumacza potrzeba. Nigdy nie mieli priv i teraz ich wzięlo powiadasz? Elka z leksem jakoś mi nie pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 505 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: Nie to ty lubisz jego on ma cię za łatwą i desperstkę co nawet odpadu nie pogoni i oczywiście człowieka gorszej kategori. Jednak co tam na privie jest miły, pewnie bo ma kożyść Korzyść Iskra jak już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 39 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wysyłalam nigdy kradzionego i od tylu. To daj może jakiś rady koleżance. Gorzej jak wypije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 9 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Raczej powiela patologię wyniesioną z domu Tak i kolejne bombelki nic nie zmienia. Będzie wybierać takich zawsze bo pójście po rozum do głowy jest za ciężkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 505 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Thoosa napisał: Tak i kolejne bombelki nic nie zmienia. Będzie wybierać takich zawsze bo pójście po rozum do głowy jest za ciężkie. Tak właściwie Iskra, to o co ci chodzi i po co ten lament? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 9 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Tłumacza potrzeba. Nigdy nie mieli priv i teraz ich wzięlo powiadasz? Elka z leksem jakoś mi nie pasuje. Jednak jesteś naiwny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 505 Napisano 1 godzinę temu Oho, znowu drama na 20 stron się szykuje powoli. Tym razem wchodzą privy na tapetę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 19 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Tłumacza potrzeba. Nigdy nie mieli priv i teraz ich wzięlo powiadasz? Elka z leksem jakoś mi nie pasuje. Naiwniaku mają priw Nawet się na niego umawiali na publiku w sensie czy im skrzynki działają Elka żadnemu nie przepuści 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 505 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, RC + napisał: Oho, znowu drama na 20 stron się szykuje powoli. Tym razem wchodzą privy na tapetę. Masz popcorn? To rób, a ja ugotuje kisiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 39 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Naiwniaku mają priw Nawet się na niego umawiali na publiku w sensie czy im skrzynki działają Elka żadnemu nie przepuści To niech mają. Nic wielkiego z tego nie wyniknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 505 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Masz popcorn? To rób, a ja ugotuje kisiel Kisiel zdrowszy na noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 9 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tak właściwie Iskra, to o co ci chodzi i po co ten lament? Nie ma lamentu tylko beka z naiwnej cipy, co to leci na gościa, który gardzi kobietami pisze ze są tylko do roochania. W sumie co mi tam może i Ekcia jest tylko do roochania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 25 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Naiwniaku mają priw Nawet się na niego umawiali na publiku w sensie czy im skrzynki działają Elka żadnemu nie przepuści Daniela magicala nie chce albo może tylko tak mowi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 9 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, tworki jukon welcome napisał: Naiwniaku mają priw Nawet się na niego umawiali na publiku w sensie czy im skrzynki działają Elka żadnemu nie przepuści Żadnemu chętnemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 19 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: To niech mają. Nic wielkiego z tego nie wyniknie Jesteś jeleniem jakby jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach